Lütfen beni yargılamayın cıkmazlardayım

Oncelikle seni yargilamiyorum, bazi pis erkeklerin dusuncesi bu cunku. Once sorun degil derler, sonra basina kakarlar.

Senin yapacagin bastan dogruyu soylemek kabullenemiyorsa birak gitsin. Onemli olan vicdanin , tabi ki bir operasyon gecirme.

Dogru erkegi buldugunda seni hatalarinla, dogrularinla sevecektir. Yanlis erkeklerle vaktini harcama lutfen.

bılıyolar kısa bı sure evlı kaldıgımı ve ayrıldıgımı gecınemedık dedım

haklısın yalanlar uzerıne bı yuva kurulmaz bunların hep bilincındeyım
gecmıste yasadıklarım eşimin bunu yuzume vurması
sankı karsıma cıkan her erkekde bu sorunu yasıcakmısım gıbı bı dusunce içine gırıyorum

bılıyolar kısa bı sure evlı kaldıgımı ve ayrıldıgımı gecınemedık dedım

Heh, tamam o zaman bir problem yok. Erkek arkadaşının ailesine zaten böyle bir durumu açıklamak zorunda değilsin. Erkek arkadaşına da denemeye çalışırken filan ne bileyim bir şekilde bozulduğunu söyle. Ama bir şey olmadı yine de, dersin. Gidip de operasyon filan geçirme. Bana kalırsa en baştan dürüst davransan iyiymiş ama şimdi bu saatten sonra karşına oturtup eğrisini doğrusunu anlatamazsın. Dediğim gibi yap. Ömür boyu da eşine başka yalan söyleme. Umarım bu sefer çok mutlu olursun, hiç bir pişmanlık yaşamazsın evliliğinde.

ozamn varikosel ne demek ben nıye internette yazılanları kafamda boyle yorumladım boylesı işime geldınden mı dersınız

Bak oku;

''' Tüm erkeklerin % 15 kadarında ve kısırlık sorunu ile başvuranların % 40'ında saptanan varikosel (testis damarlarında genişleme, varisleşme) en sık rastlanan ve mikrocerrahi ameliyat sonucu en başarılı sonuç aldığımız kısırlık sebebidir.. '''

Varikosel spermin sayı,hareketlilik ve yapı bozukluğuyla döllenme kapasitesini olumsuz etkileyen hastalıktır....
Sen yanlış öğrenmişsin...

Son düzenleme:

varikosel testislerdeki damarlarda oluşan genişlemdir ve erkeklerin erkeklik durumunu etkilemez arkadaşım,araştırdığında bunu da görmüş olman lazımdı..evet bana göre iftira çünkü eski eşin ne kadar kötü olursa olsun senin bu yaptığının adı bu..

sen zaten evlenip boşanmışsın ve bunu sevgilin biliyor brişeyler yaşadıysan eşinle yaşadın kabul etmeyecekse baştan etmesin zaten.dünya küçük sakladıkların bir gün karşına çıkarsa o zaman daha kötü olur.

vıcdanım rahat olsa sayet ona karsı bugun dıktırrım ama vıcdanım rahat etmez oyuzden kara kara dusunuyorum

bikere seni gerçekten seviyosa ne olursa olsun kabul edip yanında olması gerekir çünkü sensiz yapamaz kendimden biliyorum 3 yılık bi ilişkim var ama ayrıldığımız bi dönemde başka biri oldu hayatımda ve onunla aramızda ne yakınlık geçtiyse barıştığımızda ona anlattım senden saklamak istemiyorum benden duy kabul ediyosan devam edelim dedim ve kabul etti çünkü beni seviyo ve bana ben senin elini bidaha bırakmam eger şimdi seni geri çevirirsem belki sen yine aynı hataları yapıcaksın hayatın dhaa kötü olucak ben seni seviyorum her şeyi unutup devam edelim dedi şuan allah şükür çok iiyi anlaşıyoruz hiçbi zamanda yüzüme vurmadı :/

neyse gelelim sana ben olsam doğruyu söylerdim ama çok geçmişe gitmeden , bigün birden deki işte içim sıkılıyo canım cok sıkkın seninle konuşmak istediğim bi şey var ama konuşamıyorum alıcagım tepkiden korkuyorum ama bilmen gerekiyor de konuya gir
sonra deki ben sana yalan söyledim ama kötü bi niyetim yoktu beni dinlemeni sonrada ilişkimizi gözden geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum de sadece evlendiğimizde bunu sorun ediceğini düşündüğüm için eşimin hasta olduğunu söyledim evet hastaydı ama ruh hastasıydı sürekli beni hırpalıyodu kısa sürede boşanma nedenimiz geçimsizlikti de ,yani aslında cinsel birlikteliğimiz oldu ama sen bundan dolayı benimle evlenmek istemezsin diye sana öyle söyledim çünkü seni çok seviyorum başta ayrılırsın diye korktum ama sonra çok düşündüm ve gerçekten seviyosan yanımda olursun diye düşündüm falan de toparla işte aklıma anca bukadarı geliyor ama dha da eskilere gitme bence kafasını iyice karıştırırsan daha neler çıkar diye düşünebilir :/

Hatanin ustune birde yalan olmaz. Olurda yuzune vurursa aha kapi , aha sapi dersin.

Sen kendine guvendikten sonra gidecek erkek tanimiyorum.

Gerçekleri olduğu gibi anlat. Ama asla yalan katma bu sefer içine samimi ol.
Lise çağlarında bir hata yaptığını eski eşinin de kabullenemediğini ve ayrıldığını söyle. Bir gün eski eşinle yüz yüze gelebilir bu şahıs o zaman yine yalan yine inkara başvurmak zorunda kalırsın.

4 ay da olsa evlenip boşanmışsın. Evliliğinde cinsel birleşme olsa nolur olmasa nolur. Keşke hiç cinsellik olmadığından bahsetmeseydin, ne diye kendini bakire biri gibi tanıtmışsın ki. Başından evlilik geçmiş bir kadının kızlık zarı dikimini düşünmesi de çok tuhaf... Evliliğinden önce başından geçmiş olayın hesabını sevgiline vermek zorunda değilsin ki...

Ayrıca boşanmış bir kadınla birlikte olan adamın bekaret mevzusuna takılması da tuhaf...

Son düzenleme:
Izninizle bu tip erkeklere burdan bir kufur etmek istiyorum.

Ulaaannn bekaret bu kadar onemliyse, bakire kizlarla olup sonra niye onlari birakiyorsunuz.

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.

Beyin zari eksikligini kizlik zariyla mi kapatmaya calisiyorsunuz nedir! Beyninize bir sogan zari alin onunla gezin bundan sonra.

P.S. Erkekler bu durumda bile olsa, kizlar gercegi saklayip yalan soylememeli. Hele ki bir operasyon gecirip asla ustunu kapatmaya calismamali.

Son düzenleme:
İlk eşinin hatasını bu adama ödetmek gibi olmuş.
Sonuçta sen boşanmış bir kadınsın.
Bu durumda şimdiki erkek arkadaşının bekaret beklentisi zaten olamazdı.

Acaba evlenip ayrıldığını sonradan mı söyledin ?
Evliydim ama hiçbirşey olmadı diye mi geçiştirdin ?

O erkek ( adam diyemem ) o kadar laf sayarken sen sustun mu ? Susmaycaksın o halin ile kabul ettiyse bu ne lakırtı sustukça ezdirmişsin kendini önceki ilişkin kendi kararın yaşamak istediklerindi kimseye laf düşmez asla. Keşke şuan ki kişiye boşandım deseydin yeterdi he tabi nedeni nedir diye sorarsa geçinemedik derdin daha önce cinsel hayatım vardı kabul etti sonra hakaretlere başladı demene gerek yok sonuçta.

Şuan bunların vebalini o adama ödetmek istiyorsun ona da yazık değil mi? Yarın öbür gün eski eşin bayağı çirkefmiş yine gelip çirkeflik yaparsa ne diyeceksin ?

canım o kadar üzüldümki yaşadıklarına ...
doğruyu anlat dicem bu o kadarda kolay değil şu şartlardA,çok iyi düşün ileride pişman olma
en iyisi anlatıp kurtul yüklerinden

yalnız varikosel senin sandığın şey değil, eşim iktidarsız de bi dahaki yalanında varikosel bambaşka bişey

Iki yolun var ya herşeyi anlatacaksin. Şiddet gördüğünü ve normal bir evlilik süreci yaşadığını. .

Ya da bu zar dikimini yaptır. Ve yoluna devam et. Zaten son iki ay kalmış. Burada pekçok kişi böyle konu açıp bu vicdan azabı ile yaşamayı seçti. ..

Doğru olan ise baştan bu kişiye herseyi olduğu gibi anlatmakti. Evlenip ayrılmış kisi için bekaret önemli değildi. Ama şimdi o kişinin de duyguları söz konusu. Hayalleri var ilk gecenize dair.
Bunları düşün ve doğru kararı kendin ver canım

bu arkadaşın yorumuna katılıyorum.ne gereksiz bir yalan olmuş yahu.hiç önceki durumunuzla şimdiki bir mi?insanlar evlilik dışı ilişkileri sorun edip başa kakabilirler ama kalkıp da'' vay sen niye boşandın? vay sen o eki eşinle nasıl birlikte olursun? diyecek halleri yok.durduk yere kendinizi anormal bir durumun ve sıkıntının içine sokmuşsunuz.yani adam boşandığınızı biliyo,ailesi biliyo,hepsi kabul ediyor ve siz gidip aptalca bir yalan söylüyorsunuz.yazık ya gerçekten hani kendi kendini sorunların içine atmak bu olsa gerek.herşey yolunda giderken yazık yani...şimdi doğruyu anlatmaya kalkarsanız bu sefer bunu niye yaptın? niye yalan söyledin diyecek ve size güvenmeyecek.güven yıkmak kolaydır yapmak zor.üstelik nedenini nasıl izah ediceksiniz?evlenmeden önce yaşadığınız şeyleri kendi ağzınızla deşifre etmeden bu yalanın izahını nasıl yapacaksınız?.bu sefer durumu izah etmek için başka bi senaryo daha üretmek zorundasınız.bilemiyorum doğrusu yani neresinden tutarsan elinde kalıyor.ben bu durumu yeni bir yalana baş vurmadan nasıl temizleyeceğinizi bilemedim doğrusu umarım arkadaşlar iyi bir fikir verirler.

cok guzel yazmıssınız gercekten yazdıkalrınızı okurken bı hısımla arayıpta soyleyesım bıle geldı ama telefonda ne kadar onu tatmın edebılırım kı yuzyuze geldıgımızde anlatmalıyım..
benı kabul edıyosan boyle kabul et ben senı kaybetmek istemıyodum oyuzden boyole bısey soylemıs bulundum içim rahat değil senı kandırmak istemıyorum ama durum bundan ibaret dıyım
düşünüyorum süşünüyorumda evet en mantıklısı bu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…