Sevgilinizin ailesi sizin evlenip boşanmış olduğunuzu biliyor mu? Ya da sizi biliyor mu? Yani evleneceğiz filan diyorsunuz ama ailelerin durumdan haberi var mı? Bunu soruyorum çünkü bence asıl önemli olan karşınızdakinin ailesinin sizi kabul etmesi. Siz bu adama bakireyim deseniz ne olur, demeseniz ne olur, evlenip ayrıldığınızı biliyor zaten. Asıl önemli olan ailesinin bu konudaki tavrı...
Oncelikle seni yargilamiyorum, bazi pis erkeklerin dusuncesi bu cunku. Once sorun degil derler, sonra basina kakarlar.
Senin yapacagin bastan dogruyu soylemek kabullenemiyorsa birak gitsin. Onemli olan vicdanin , tabi ki bir operasyon gecirme.
Dogru erkegi buldugunda seni hatalarinla, dogrularinla sevecektir. Yanlis erkeklerle vaktini harcama lutfen.
bılıyolar kısa bı sure evlı kaldıgımı ve ayrıldıgımı gecınemedık dedım
ozamn varikosel ne demek ben nıye internette yazılanları kafamda boyle yorumladım boylesı işime geldınden mı dersınız
arastırdgım kadarıyla varikosel erkek cınsel organındakı damarlarıyla ilgili bır sorun kan dolasımıyla alakalı..demek siedıgımı tam net bır dılle buraya yazamıyorum
tabı sadece arastırdıgım kadarıyla bunu bılıyourm
iftıra atmak bunu hıc dusunmedım ama iftira değil bu,bu eskı eşimi mustahakda değil
ama aklıma bu geldı ve soyledım,
ne desem ne yapsam bılmıyorum ayrılmak istemıyorum,sevıyroum onu en dogrusu olanı bıtenı anlatmak
eski eşim evlenmeden önce namus bacak arasında değil sorun yapmam demiş ama evlenince eskiyi yüzüne vurmuş.. çünkü ilişki yaşadığın insanlar evli değil, sevgiliymişsiniz.. bu da onu sindirememiş.. şimdi nie yalan sölediniz anlamadım.. ne yaşadıysan nikahlı kocanla yaşamış olacaktın neticede.. adam sana kalkıp da evlenirseniz eğer sen ilk eşinle beraber mi oldun yoksa dicek hali yoktu... e senin önceden evlenip ayrıldığını da biliodu.. gereksiz yalan söylemişsin bence.. şimdi çık işin içinden çıkabilirsen.. diktirirsin o kolay da, için nasıl rahat edecek orası meçhul...
haklısın yalanlar uzerıne bı yuva kurulmaz bunların hep bilincındeyım
gecmıste yasadıklarım eşimin bunu yuzume vurması
sankı karsıma cıkan her erkekde bu sorunu yasıcakmısım gıbı bı dusunce içine gırıyorum
ılımlı yaklasmanızdan dolayı teşekkkur edıyorum..bende onu kandırmak istemıyorum vicdanım ona karsı rahat olsa kara kara düşünmem,başta demiş bulundum
aslında cok sey dusunuyorum
ama en mantıgıma yatan askerden geldıgınde düzgün bi dille olanı bıtenı anlatmak
benı kabul ederse oyle kabul etsın
sana karsı yalan konustum vıcdanım rahat değil askerden donmenı bekledım soylemek için durum bundan ibaret dıye soylemkde gecıyo içimden
eski eşim evlenmeden önce namus bacak arasında değil sorun yapmam demiş ama evlenince eskiyi yüzüne vurmuş.. çünkü ilişki yaşadığın insanlar evli değil, sevgiliymişsiniz.. bu da onu sindirememiş.. şimdi nie yalan sölediniz anlamadım.. ne yaşadıysan nikahlı kocanla yaşamış olacaktın neticede.. adam sana kalkıp da evlenirseniz eğer sen ilk eşinle beraber mi oldun yoksa dicek hali yoktu... e senin önceden evlenip ayrıldığını da biliodu.. gereksiz yalan söylemişsin bence.. şimdi çık işin içinden çıkabilirsen.. diktirirsin o kolay da, için nasıl rahat edecek orası meçhul...
bikere seni gerçekten seviyosa ne olursa olsun kabul edip yanında olması gerekir çünkü sensiz yapamaz kendimden biliyorum 3 yılık bi ilişkim var ama ayrıldığımız bi dönemde başka biri oldu hayatımda ve onunla aramızda ne yakınlık geçtiyse barıştığımızda ona anlattım senden saklamak istemiyorum benden duy kabul ediyosan devam edelim dedim ve kabul etti çünkü beni seviyo ve bana ben senin elini bidaha bırakmam eger şimdi seni geri çevirirsem belki sen yine aynı hataları yapıcaksın hayatın dhaa kötü olucak ben seni seviyorum her şeyi unutup devam edelim dedi şuan allah şükür çok iiyi anlaşıyoruz hiçbi zamanda yüzüme vurmadı :/
neyse gelelim sana ben olsam doğruyu söylerdim ama çok geçmişe gitmeden , bigün birden deki işte içim sıkılıyo canım cok sıkkın seninle konuşmak istediğim bi şey var ama konuşamıyorum alıcagım tepkiden korkuyorum ama bilmen gerekiyor de konuya gir
sonra deki ben sana yalan söyledim ama kötü bi niyetim yoktu beni dinlemeni sonrada ilişkimizi gözden geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum de sadece evlendiğimizde bunu sorun ediceğini düşündüğüm için eşimin hasta olduğunu söyledim evet hastaydı ama ruh hastasıydı sürekli beni hırpalıyodu kısa sürede boşanma nedenimiz geçimsizlikti de ,yani aslında cinsel birlikteliğimiz oldu ama sen bundan dolayı benimle evlenmek istemezsin diye sana öyle söyledim çünkü seni çok seviyorum başta ayrılırsın diye korktum ama sonra çok düşündüm ve gerçekten seviyosan yanımda olursun diye düşündüm falan de toparla işte aklıma anca bukadarı geliyor ama dha da eskilere gitme bence kafasını iyice karıştırırsan daha neler çıkar diye düşünebilir :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?