• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen beta değerlerime bakar mısınız kızlar?

emay07600

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Kızlar 2 gün arayla kan sonuçlarım
171
285
414
Kimyasal mı geçirecem acaba yoksa böyle yavaş yavaş artıpta hamileliği sağlıklı geçen var mı acaba çok korkuyorum

171
285
414
Kimyasal mı geçirecem acaba yoksa böyle yavaş yavaş artıpta hamileliği sağlıklı geçen var mı acaba çok korkuyorum
İki gün arayla bakıldıysa değerler iyi. 171’den 285’e, oradan 414’e düzenli artış var. Erken gebelikte önemli olan bu artış zaten. Kimyasalda genelde düşüş ya da çok az yükselme olur, burada öyle değil. Şu an için normal ilerleyen erken gebelik gibi duruyor.

İki gün arayla bakıldıysa değerler iyi. 171’den 285’e, oradan 414’e düzenli artış var. Erken gebelikte önemli olan bu artış zaten. Kimyasalda genelde düşüş ya da çok az yükselme olur, burada öyle değil. Şu an için normal ilerleyen erken gebelik gibi duruyor.
Teşekkür ederim normalde 2 günde 2 katı artması lazım deniliyor ya o yüzden benim ilkinde %65 bugünkünde %45 lik bir artış var

merhaba bence artışlarınız gayet iyi stres yapmayın 🙏 sağlıkla gelsin

171
285
414
Gayet iyi sağlıkla büyüsün 💕

Back
X