- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
kafam okadar durduki şuan eror veriyorum resmen anlamı ne eşim neden böyle yapıyor onu anlamıyorumEşinizle annenizin arasında bir şey olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Yanlış anlamış olmayı umuyorum
nasıl bi kusur yani benim bilmemi istemeyecek kadr ne olabilir annem sonuctaAnnenin bi kusuru varsa, eşin senin bilmeni istemiyor olabilir canım belki, biraz bana da garip geldi
Eşinizle annenizin arasında bir şey olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Yanlış anlamış olmayı umuyorum
Bakın bu çok büyük bir itham. Sadece yalnız konuşmak istiyor diye bu kanıya vardıysanız sorun sizde diyeceğim kusura bakmayın. Sizi böyle düşünmeye zorlayan başka şeyler var mı?kafam okadar durduki şuan eror veriyorum resmen anlamı ne eşim neden böyle yapıyor onu anlamıyorum
hayır alakası yok evet belirttim çünkü öyle ama eşim neden yanlız konuşmak istiyor takıldım konu buAnnenizin sizden bile genç durduğunu neden bu konuda belirtiniz ki sanki annenizi eşinizden kıskanıyor gibisiniz çok sacma
sizinle ozel konusabilirmiyimBakın bu çok büyük bir itham. Sadece yalnız konuşmak istiyor diye bu kanıya vardıysanız sorun sizde diyeceğim kusura bakmayın. Sizi böyle düşünmeye zorlayan başka şeyler var mı?
sizinle ozel konusabilirmiyimBakın bu çok büyük bir itham. Sadece yalnız konuşmak istiyor diye bu kanıya vardıysanız sorun sizde diyeceğim kusura bakmayın. Sizi böyle düşünmeye zorlayan başka şeyler var mı?
Nasıl istersenizsizinle ozel konusabilirmiyim
sadece daha anlaşılır olsun diyeNeden annenizin yaşını eşinizin yaşını ve kendi yaşınızı yazıp annem benden genç duruyor diye konuya girdiniz? Onu ben çok çözemedim. Yani?
tabiki istemiyorum ama elimden birşey gelmiyorAynı şeyi ben de düşündüm çünkü onu ima ederek yaZmış arkadaş .
Ha öyle birşey yok ise şöyle bir yorum yapayım ;
Evinizin huzuru önemli, ama bunu konuşmak kocanıza mı kaldı ? Sizde kabahat böyle birşeyler göz yumduğunuz için ...
bir-kac şey var ama naısl anlatacagmi bil.iyrmBirşeyler var gibi ama anlatmaya çekiniyorsunuz sanki. Önce emin olun ne olduğundan,konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Üzülmeyin.
fikir verebileceğim birşeyse dinlemek isterim,içinizi dökün isterseniz.bir-kac şey var ama naısl anlatacagmi bil.iyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?