LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

belliki annenizi bir şekilde uyarmak istiyor. özel hayat vs birsey duyup gördüyse...onu ilgilendirmez gerçi ...sizinde gorustuklerinden haberiniz olsun istiyor yani ben annenle basbasa gorusuyorum haberin olsun gizli saklı değil diyor bir nevi ama konuşulanları duymanızı istemiyor.dogru d3gil tabi eşinize ne annenizin hayatından....annenizi ezdirmeyin

Aynen ben de tam olarak sizin gibi düşünüyorum.

evliliklerinden dolayı annem babam ayrı benim hatası oymuş annem durmuyomus evleniyomus falanda filan

bu yüzden mi size gelmesini istemiyor?
eşin fazla hadsiz.
inşallah bunu bahane edip annenin canını sıkacak şeyler söylemiyordur.
sen demiyormusun kendi işine bak annemin evliliği seni ilgilendirmez diye.
anneni eve istemeyecek kadar horozlanmasına neden müsade ettin?

Durduk yere sırf yalnız konuşmak istiyor diye böyle bir şüphe oluşmaz. Muhakkak sizi şüphelendiren birşeyler olmuştur.
Hem gelmesini istemiyor, hemde gelince yalnız konuşmak istiyor gerçekteb çok ilginç bir durum.

evet bende buraya takildim hem istemiyor gelmesini hemde gelince yanliz dışarda konusuyor

Kusura bakmayın da ağır saçmalıyorsunuz.
Eşim annemle öZel konuşmak istese aklıma gelecek son şey aralarında bir şey olduğu düşüncesi olur hatta gelmez bile.
Siz annenizin eşinize asıldığını falan mu düşünüyorsunuz?
Hataları oldu ve eşim uyarmak istiyor falan.. yarım yamalak anlatıyorsunuz da dediklerinizden bunu anlıyorum ben.
Annemin yaşı benden az görünür vs va.
Ne kadar çirkin ithamlar, tiksindim resmen

bad edemedim diyelim tabiki ilgilendirmez onu ama iste

farkındaysanız annem eşimi değil eşim annemi çıkarıyor disari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…