- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
IYI AKSAMLAR Arkadaşlar lütfen bu konuya öncelik konularımı karıştırmayın sadece çok doluyum ve sizden başka anlatacak kimsem yok.
annem 42 yaşında eşim 35 bende 27 yaşındayim ama annem benden bile genç durur yani neyse esas konum ve içimi kemiren konu şu annem. le eşimin arası iyi degil baya bozuk eşim annemi istemiyor evet annemin hayatında çok hatasi oldu ama ne yaparsam yapayım ondan kopamiyorum yine muhtacim anneme onun sevgisine annem son 3 tur bize geldiğinde eşim onunla özel olarak konus mak istiyor sebebini sordugumda istemiyorum gelmesin huzurum kaçıyor diyor bende nolur kırma diyorum yok kırmam kovmam ama konuşmam lazim diyor ee bendr geleyim diyorum senin ne işin var diyor 1 değil 2 değil 3 tur aynı anneme diyince annemin suratı asiliyor ne diyosa burda desin diyor yok diyorum yanlız diyecekmiş diyorum ama ne yaptığını cozemedim şuan disardalar annemle eşim ne yapıyolar ne konuşuyorlar bilmiyorum kafamda deli sorular ama lütfen düzgün yorumlar bekliyorum hanımlar kendinizi yerime koyun nolur eşim ne yapmaya çalışıyor istemiyor ama neden gelemesin diyor annemin hatası ne olursa OLSUN annem o benim
eşine sebebini sorduğunda ne dedi..neden yalnız konuşmak istiyorsun?hayır alakası yok evet belirttim çünkü öyle ama eşim neden yanlız konuşmak istiyor takıldım konu bu
Aynen ben de tam olarak sizin gibi düşünüyorum.belliki annenizi bir şekilde uyarmak istiyor. özel hayat vs birsey duyup gördüyse...onu ilgilendirmez gerçi ...sizinde gorustuklerinden haberiniz olsun istiyor yani ben annenle basbasa gorusuyorum haberin olsun gizli saklı değil diyor bir nevi ama konuşulanları duymanızı istemiyor.dogru d3gil tabi eşinize ne annenizin hayatından....annenizi ezdirmeyin
evliliklerinden dolayı annem babam ayrı benim hatası oymuş annem durmuyomus evleniyomus falanda filan
nasıl bi kusur yani benim bilmemi istemeyecek kadr ne olabilir annem sonucta
evet bende buraya takildim hem istemiyor gelmesini hemde gelince yanliz dışarda konusuyorDurduk yere sırf yalnız konuşmak istiyor diye böyle bir şüphe oluşmaz. Muhakkak sizi şüphelendiren birşeyler olmuştur.
Hem gelmesini istemiyor, hemde gelince yalnız konuşmak istiyor gerçekteb çok ilginç bir durum.
1 2 olmuştu evetNasıl yani ya töbe estagfirullah
Üctür sürekli sensiz dışarı konusmayamı gidiyorlar
Geldiklerinde nasıl oluyorlar
Nereye gidiyorlar
Ne kadar kalıyorlar
Eşinizin baska göze carpan böyle tuhaf hareketleri varmı
sordugumda abuk sabuk şeyler diyor yok annen adam olmaz falan filaneşine sebebini sorduğunda ne dedi..neden yalnız konuşmak istiyorsun?
izin vermezdim ben. ya birlikte konuşuruz ya hiç!
bad edemedim diyelim tabiki ilgilendirmez onu ama istebu yüzden mi size gelmesini istemiyor?
eşin fazla hadsiz.
inşallah bunu bahane edip annenin canını sıkacak şeyler söylemiyordur.
sen demiyormusun kendi işine bak annemin evliliği seni ilgilendirmez diye.
anneni eve istemeyecek kadar horozlanmasına neden müsade ettin?
Ya size bir şey sormak istiyorum. Anneniz böyle bir şey yapacak karakterde mi? Şüphelendiğiniz için soruyorum. Böyle bir şey kondurduğunuza göre. Yapar mı anneniz böyle bir şey?evet bende buraya takildim hem istemiyor gelmesini hemde gelince yanliz dışarda konusuyor
Ne kadar dısarda kalıyorlar nereye gidiyorlar geldiklerinde nasıllar1 2 olmuştu evet
anneme asla konudrmm annem asla yapmaz anne bu ya anne yapmazYa size bir şey sormak istiyorum. Anneniz böyle bir şey yapacak karakterde mi? Şüphelendiğiniz için soruyorum. Böyle bir şey kondurduğunuza göre. Yapar mı anneniz böyle bir şey?
farkındaysanız annem eşimi değil eşim annemi çıkarıyor disariKusura bakmayın da ağır saçmalıyorsunuz.
Eşim annemle öZel konuşmak istese aklıma gelecek son şey aralarında bir şey olduğu düşüncesi olur hatta gelmez bile.
Siz annenizin eşinize asıldığını falan mu düşünüyorsunuz?
Hataları oldu ve eşim uyarmak istiyor falan.. yarım yamalak anlatıyorsunuz da dediklerinizden bunu anlıyorum ben.
Annemin yaşı benden az görünür vs va.
Ne kadar çirkin ithamlar, tiksindim resmen
bad edemedim diyelim tabiki ilgilendirmez onu ama iste
E o zaman neden rahatsız oldunuz. Ben bunu anlamadım işte. Çünkü ne de olsa bi anne ne kadar genç durursa dursun. Lütfen böyle şeyler düşünmeyin.anneme asla konudrmm annem asla yapmaz anne bu ya anne yapmaz
evet soruyorum senden bahsettik diyor bana akıl veriyor diyor öyle ama bunlar bizim yanimzda konuşulacak şeyler değil.ipeki dışarı gidip konuştuklarında annene sormuyor musun ne dedi eşim diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?