LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

biri eşim diğeri annem benim bilmemi istemediği ne olabilir

Böyle bir supheye düştüyseniz önceden olan bir.iki olay daha gözünüze batmış olmalı. .
Umarım düşündüğünüz gibi birsey yoktur

Ay Allah korusun
Balki anneniz yine bi hata yapmıştır. Size söyleyemiyodur eşiniz. Üzülmenizi istemiyordur. Kastettiğiniz şeyi düşünmek istemiyorum zira.

hatalar derken evlilik gibi yani kendine zarardı bana değildi herşeyden arınıp o benim annem

iyide öyle birşey olsa dışarıda senin ruhun bile duymadan konuşurlar zaten.
saçma annenin size gelmesini beklemesi.
peki neden ortalık yerde konuşmak varken yanlız ko usmak neden bende geleyim diyince senin ne işin var demesi neden usteledigimde kızması neden

siz olsanız dusunmezmiydnz neden herkesin içinde demek varken yanliz demek
Valla ben tam olarak neden şüphelendiğini anlamadım böyle birşeyleri de ima etmek istemiyorum .
Eşinin anne ile arasında birşey olduğunu mu düşünüyorsun ? Benim eşim annemle dışarda görüşmek istese aklıma gelen en son şey bile bu olmaz açıkçası . Benim içinde sorun değil çünkü , eşimin anneme saygısızlık yapmayacağına Emin’im. Ki eşim benden habersiz birşey konuşmak istese bunu bana söylemeden yapar zaten . Sizin konu nerden baksam elimde kalıyor açıkçası anlamadım hiç birşey
Direkt sor kocana ve annene ne konuştunuz diye . Böyle saçmalık ilk kez görüyorum . Sinir oldum kocana.

Bence eşinizin sizin üzülmenizi istemediği bir konu vardır.Onun için sizin yanınızda konuşmak istememiştir.Ama, bunu size yalnız görüşmek istiyorum diye 3 kez duyurması ve konuyu halen size söylememesi sizde şüphelere,endişelere sebebiyet vermiş.Aslında böyle yalnız konuşması gereken birşeyse size duyurmadanda konuşabilirdi.Bence size açıklama yapmalı hem de en mantıklı tarafından.

tam olarak takıldığım durum burası neden üst üste 3 kere yanlız bende geleyim diyorum hayır diyor yada başka zaman telefonda konuşmak varken neden ann4m gelince yanliz konuşmak istoyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…