- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
biri eşim diğeri annem benim bilmemi istemediği ne olabilirEşiniz ve annenizden şüpheleniyorsanız bu çok ağır bir düşünce ve düşüncenizin altında sadece özgüven eksikliği görüyorum.Bence sizin bilmemeniz gereken bir şey konuşacaktır yoksa sizin şüphe etiiğiniz gibi birşey olsa önce size söylemezdi konuşacağını.Ama bilmek istemeniz merakınız çok normal.
bende öyle ummak istiyorum amaBöyle bir supheye düştüyseniz önceden olan bir.iki olay daha gözünüze batmış olmalı. .
Umarım düşündüğünüz gibi birsey yoktur
Ne demek gelmiyor ? Siz lütfen yapma etme diye yalvarırsanız tabii ki gelmez. Ne münasebet hayır konuşmayacaksın diyip , kesip atacaksın .tabiki istemiyorum ama elimden birşey gelmiyor
meselaaa ne olabilirNe demek gelmiyor ? Siz lütfen yapma etme diye yalvarırsanız tabii ki gelmez. Ne münasebet hayır konuşmayacaksın diyip , kesip atacaksın .
Ama bence senin korkun eşinin anneni kırması değil , başka şeyler
ama nasıl bir hatadir onu anlamıyorum o benm annem herseyini bilmek hakkimAy Allah korusun
Balki anneniz yine bi hata yapmıştır. Size söyleyemiyodur eşiniz. Üzülmenizi istemiyordur. Kastettiğiniz şeyi düşünmek istemiyorum zira.
Mesela eşin ile annenden şüphelenmek gibimeselaaa ne olabilir
siz olsanız dusunmezmiydnz neden herkesin içinde demek varken yanliz demekMesela eşin ile annenden şüphelenmek gibi
Bilemiyorum ki annem hatalar yaptı yazmışsınız. Size göre nasıldı çok üzülmüşmüydünüz bu konu hakkında psikolojiniz nasıl olmuştu? Belki sizi düşünüyordur işte yine. Geçmişinizi düşünün bakalım.ama nasıl bir hatadir onu anlamıyorum o benm annem herseyini bilmek hakkim
hatalar derken evlilik gibi yani kendine zarardı bana değildi herşeyden arınıp o benim annemBilemiyorum ki annem hatalar yaptı yazmışsınız. Size göre nasıldı çok üzülmüşmüydünüz bu konu hakkında psikolojiniz nasıl olmuştu? Belki sizi düşünüyordur işte yine. Geçmişinizi düşünün bakalım.
peki neden ortalık yerde konuşmak varken yanlız ko usmak neden bende geleyim diyince senin ne işin var demesi neden usteledigimde kızması nedeniyide öyle birşey olsa dışarıda senin ruhun bile duymadan konuşurlar zaten.
saçma annenin size gelmesini beklemesi.
Valla ben tam olarak neden şüphelendiğini anlamadım böyle birşeyleri de ima etmek istemiyorum .siz olsanız dusunmezmiydnz neden herkesin içinde demek varken yanliz demek
peki neden ortalık yerde konuşmak varken yanlız ko usmak neden bende geleyim diyince senin ne işin var demesi neden usteledigimde kızması neden
tam olarak takıldığım durum burası neden üst üste 3 kere yanlız bende geleyim diyorum hayır diyor yada başka zaman telefonda konuşmak varken neden ann4m gelince yanliz konuşmak istoyorBence eşinizin sizin üzülmenizi istemediği bir konu vardır.Onun için sizin yanınızda konuşmak istememiştir.Ama, bunu size yalnız görüşmek istiyorum diye 3 kez duyurması ve konuyu halen size söylememesi sizde şüphelere,endişelere sebebiyet vermiş.Aslında böyle yalnız konuşması gereken birşeyse size duyurmadanda konuşabilirdi.Bence size açıklama yapmalı hem de en mantıklı tarafından.
Eşiniz kızıyorsa bir de annenizi sıkıştırmayı deneyin o zaman. Bakalım onun açıklaması ne olacak. Yüklenin iki taraftan yani. Şüpheyle yaşayamazsınız.hatalar derken evlilik gibi yani kendine zarardı bana değildi herşeyden arınıp o benim annem
evliliklerinden dolayı annem babam ayrı benim hatası oymuş annem durmuyomus evleniyomus falanda filanannenin size gelmesini neden istemiyor?
ne hatasını gördü annenin? hataları oldu dedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?