Buarada iki çocukta bende varMerhaba
Bi sorum olacak eşimle yurtdisinda yaşıyorum eşimin ailesi hep bizden beklenti içinde oluyor çoğu şeylere çözüm buldum ama bu soruya cevap bulamadım belki ufak bisey ama zoruma gidiyor eşimin burda bir ablası var evli 4 çocuğu var biz her bayramda cocuklara harçlık veririz onlarda bir gün önemseyip vermez bende esime dedim eşimde ben mecburum dayısıyim dedi oda halası sizce yanlismi düşünüyorum
Çocuğa verilen harcliğa da karısilmaz yahu. O vermez sizinki versin ne olacakMerhaba
Bi sorum olacak eşimle yurtdisinda yaşıyorum eşimin ailesi hep bizden beklenti içinde oluyor çoğu şeylere çözüm buldum ama bu soruya cevap bulamadım belki ufak bisey ama zoruma gidiyor eşimin burda bir ablası var evli 4 çocuğu var biz her bayramda cocuklara harçlık veririz onlarda bir gün önemseyip vermez bende esime dedim eşimde ben mecburum dayısıyim dedi oda halası sizce yanlismi düşünüyorum
Merhaba
Adamın yeğenine verdiği harçlığa da karışmayın yaniMerhaba
İlla herşey karşılıklı mı bence yeğenlerine bayramda harçlık vermesi hoş bir davranış ama o aynı nezaketi göstermiyor ona kalmışMerhaba
Durumları iyi diğer kardeşinin çocuklarına yardım ediyo Türkiyede onlar verdiği para önemsiz ama benim cocuklara değer vermedigini gösteriyorİlla herşey karşılıklı mı bence yeğenlerine bayramda harçlık vermesi hoş bir davranış ama o aynı nezaketi göstermiyor ona kalmış
Birde görümcenizin ekonomik durumu nasıl
Evet anlıyorum bende kiskandigimdan değil benimkileri onemsemiyo zoruma gidiyor kendimi enayi gibi hissediyorumBir bayramda kaynım yeri köy ağası oturmuş karşına tüm çocuklar sıraya girmiş (üç kendinin bir gorumcemin bir benim var)sırayla el öpüyorlar oda hepsine para veriyor (demir paralar atla deve değil ) hepsine verdi en son benim ki geldi öptü bekledi bekledi hiçbirsey vermeyince boynu bükük döndü. Çocuk paranın ne olduğunu bilmiyordu sadece herkese birşeyler veriliyor ona verilmiyoru aldı beynine.
Aynı bayram eşimin kaynimin çocuklara limit yüksek birsekilde harçlık dağıttığını gorumcemin kini ayirdigini duydum.
Küçük çaplı savaş çıkardım. Önce eşime honkurdum gorumceminkini nasıl ayirirsin diye. Sonrada benimki çocuk değil mi benim ki evlat degilmi maddi durum ise farkı yok onlar daha iyi durumda bu enayilik diye cemkirdim
Sonuç diğer bayramlarda benim çocuğumu o sırada görsem kapar alırım ogutledim sokmam. Ama eşim raha gizli şekilde yigenlerine verir. Yakalayamam ama bilirim.
Üç kuruşu kiskandigimdan değil çocuk sevindirmek de değil mesele zaten onunkiler çocuk bile değil kocaya gidecek yastalar.
Durumu iyi normalde annesini babasını harcliksiz koymaz yeğenlerim durumu kötü diye arada yardım eder bende ufak biseyle benim çocuklarına sevindirebilirİlla herşey karşılıklı mı bence yeğenlerine bayramda harçlık vermesi hoş bir davranış ama o aynı nezaketi göstermiyor ona kalmış
Birde görümcenizin ekonomik durumu nasıl
Gönül umduğu yerden küser sizde haklınısızDurumu iyi normalde annesini babasını harcliksiz koymaz yeğenlerim durumu kötü diye arada yardım eder bende ufak biseyle benim çocuklarına sevindirebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?