Genelde konya sanayisinde sabah 8aksam 6falan .pazar izn cmtside duruma gore ya ogleye kadr ya aksama kdr.maasta asgari ucrettende baslatabilir daha fazlada.bu is yerinn politikasina kalmis bisey.hayirlisi olsun
Sabah 8 aksam 7....asgari Ücret değilse en fazla 1500
Sabah 8 aksam 7....asgari Ücret değilse en fazla 1500 olur sanki...benimde bi tanidigim aynı şekilde calısıyo
Nerede çalışıyor tanıdığınız. Yedi de mi çıkıyor tam olarak birde nasıl bir iş mesela nasıl geçiyor bir günü . Biraz bahsedermisiniz
Sabah 8 aksam 7....asgari Ücret değilse en fazla 1500 olur sanki...benimde bi tanidigim aynı şekilde calısıyo
Bunun kesini yok ki ama. Ben sanayi bölgesinde (Ankara) staj yapmıştım, sabah 8-akşam 6 çalışılıyordu. Eşiniz de ofiste olacağı için ofistekilere uyar muhtemelen. Ama bir standarttan bahsetmek zor.
Eşiniz sormamış mı saatlerini maaşını ?
Hangi bölüme baktığını bilmiyorum ama masa basında sanırım büyük yerki beş muhasebeci var.18:45 te çıkılıyor tam olarak ama belki eşinizin gireceği şirket farklı işliyodur..büsan sanayide calısıyo bu arada..ayrıca uzakta olsa servisi var bide muhasebeci sonuçta masa basında ama belki biraz kafa yorgunluğu olurNerede çalışıyor tanıdığınız. Yedi de mi çıkıyor tam olarak birde nasıl bir iş mesela nasıl geçiyor bir günü . Biraz bahsedermisiniz?
Hangi bölüme baktığını bilmiyorum ama masa basında sanırım büyük yerki beş muhasebeci var.18:45 te çıkılıyor tam olarak ama belki eşinizin gireceği şirket farklı işliyodur..