Merhaba
Eşim iş bakıyordu. Bir tanıdığımız bir iş var dedi. Konya sanayiinde bir iş yerinin hesap kitap işlerine bakmak .Bütün iş yerlerinin muhasebesini tutmak değil sadece bir iş yerine ait çalışmak yani.
Benim merak ettiğim konu: sanayi evime epey uzakta. Henüz saatlerini söylemediler sizce böyle bir işin mesai saatleri kaçtankaça olur? . Ve de geliri takriben ne kadardır ? yardımınız için şimdiden Teşekkür ederim
Genelde konya sanayisinde sabah 8aksam 6falan .pazar izn cmtside duruma gore ya ogleye kadr ya aksama kdr.maasta asgari ucrettende baslatabilir daha fazlada.bu is yerinn politikasina kalmis bisey.hayirlisi olsun
Genelde konya sanayisinde sabah 8aksam 6falan .pazar izn cmtside duruma gore ya ogleye kadr ya aksama kdr.maasta asgari ucrettende baslatabilir daha fazlada.bu is yerinn politikasina kalmis bisey.hayirlisi olsun
Bunun kesini yok ki ama. Ben sanayi bölgesinde (Ankara) staj yapmıştım, sabah 8-akşam 6 çalışılıyordu. Eşiniz de ofiste olacağı için ofistekilere uyar muhtemelen. Ama bir standarttan bahsetmek zor.
Bunun kesini yok ki ama. Ben sanayi bölgesinde (Ankara) staj yapmıştım, sabah 8-akşam 6 çalışılıyordu. Eşiniz de ofiste olacağı için ofistekilere uyar muhtemelen. Ama bir standarttan bahsetmek zor.
Yok bana söyledi bir tanıdığım. Ben sordum ama bilmiyorum dedi. Eğer uygun bişeyse ille de gir görüş diyecektim eşime. Tabi sonuçta gidip görüşmeden öğrenemez ama ben yinede bir sormak istedim
Hangi bölüme baktığını bilmiyorum ama masa basında sanırım büyük yerki beş muhasebeci var.18:45 te çıkılıyor tam olarak ama belki eşinizin gireceği şirket farklı işliyodur..büsan sanayide calısıyo bu arada..ayrıca uzakta olsa servisi var bide muhasebeci sonuçta masa basında ama belki biraz kafa yorgunluğu olur
Hangi bölüme baktığını bilmiyorum ama masa basında sanırım büyük yerki beş muhasebeci var.18:45 te çıkılıyor tam olarak ama belki eşinizin gireceği şirket farklı işliyodur..