lütfen bi bakarmısınızz

merallde

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
316
83
298
İstanbul
Merhaba
Eşim iş bakıyordu. Bir tanıdığımız bir iş var dedi. Konya sanayiinde bir iş yerinin hesap kitap işlerine bakmak .Bütün iş yerlerinin muhasebesini tutmak değil sadece bir iş yerine ait çalışmak yani.
Benim merak ettiğim konu: sanayi evime epey uzakta. Henüz saatlerini söylemediler sizce böyle bir işin mesai saatleri kaçtankaça olur? . Ve de geliri takriben ne kadardır ? yardımınız için şimdiden Teşekkür ederim

Genelde konya sanayisinde sabah 8aksam 6falan .pazar izn cmtside duruma gore ya ogleye kadr ya aksama kdr.maasta asgari ucrettende baslatabilir daha fazlada.bu is yerinn politikasina kalmis bisey.hayirlisi olsun

Galiba ön muhasebe bilgisine göre bilgisi çoksa 1800 den aşağı başlamamali. Aksam da en gec 7 olur. Böyle işler genelde öyle

Sabah 8 aksam 7....asgari Ücret değilse en fazla 1500 olur sanki...benimde bi tanidigim aynı şekilde calısıyo

Bunun kesini yok ki ama. Ben sanayi bölgesinde (Ankara) staj yapmıştım, sabah 8-akşam 6 çalışılıyordu. Eşiniz de ofiste olacağı için ofistekilere uyar muhtemelen. Ama bir standarttan bahsetmek zor.

Nerede çalışıyor tanıdığınız. Yedi de mi çıkıyor tam olarak birde nasıl bir iş mesela nasıl geçiyor bir günü . Biraz bahsedermisiniz?
Hangi bölüme baktığını bilmiyorum ama masa basında sanırım büyük yerki beş muhasebeci var.18:45 te çıkılıyor tam olarak ama belki eşinizin gireceği şirket farklı işliyodur..büsan sanayide calısıyo bu arada..ayrıca uzakta olsa servisi var bide muhasebeci sonuçta masa basında ama belki biraz kafa yorgunluğu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…