LÜTFEN Bİ ÖNERİDE BULUNUN

Gulay123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
445
207
33
Arkadaşlar uzun süredir aynı iş yerinde çalışıyorum ve artık o kadar laçkalaştı ki resmen hepsinden soğudum.Hepsi boşboğaz insanlar ve çok fazla ayrımcılık var. İşten çıkmak istiyorum ama tüp bebek tedavisi için yıllık izni bekliyordum Allah nasip ederse de burdan Doğumdan sonra ayrılırım diyordum ama artık dayanamıyorum yeni bi iş bulup oraya alışmam ve tüp bebek tedavisini uzunca bir süre ertelemem gerekiyor ama ertelemek istemiyorum çok mutsuzum fikir istiyorum:KK14:

Ben çikardim işten. Belki yarin hamile kalacaksin? Ne bellI ki?

Niye cikiyorsunuz ya.ben isyerinde cogu kisi ile muhatap dahi .isini yapip cikarim.siz cikinca kendinize zarariniz
5 kişiyiz ve yoğun bi işimiz olmadığı İçin sürekli muhabbet dönüyor sen de muhabbet etmezsen tuhaf davranıyorlar işimi yapıp gidemiyorum çünkü herkesin birbirine işi düşüyor mecbur muhattap oluyoruz mesafeli olmaya çalışınca arkamdan konuşuyorlar bi tarafı kalkmış gibisinden biliyorum çünkü herkes için aynılar yüzüne gülüp arkasından konuşuyorlar insanın

Arkadaşlar uzun süredir aynı iş yerinde çalışıyorum ve artık o kadar laçkalaştı ki resmen hepsinden soğudum.Hepsi boşboğaz insanlar ve çok fazla ayrımcılık var. İşten çıkmak istiyorum ama tüp bebek tedavisi için yıllık izni bekliyordum Allah nasip ederse de burdan Doğumdan sonra ayrılırım diyordum ama artık dayanamıyorum yeni bi iş bulup oraya alışmam ve tüp bebek tedavisini uzunca bir süre ertelemem gerekiyor ama ertelemek istemiyorum çok mutsuzum fikir istiyorum:KK14:
Bence bi kaç boşboğaz yüzünden bebisi ertelemeyin. :anne:Devam etmeye çalışın. Yeni bi iş bulmak kolay olmaz ki bulduğunuz işinde bu işinizden daha iyi olacağı garantiside olmaz. Ve her is yerinde mutlaka kendini bilmez bozboğaz insanlar olur.Belki daha zor şartları olan bi iş bulacaksiniz aceleden yada alışma sureciniz falan zor gecicek hic belli olmaz ki. Dayanabildiginiz kadar dayanın en azindan bu işinizin düzenini oturtmuşsunuzdur. Tekrar iş bulma başlama alışma derken zaman kaybedersiniz bence. Devam ederseniz Allah ın izniyle bebisinizde zamaninda gelir borcunuzda bi an once biter.

Kimseyle muhatap olma isini yap cik. Denilenlere de kulak asma.
Insallah hamis kalirsin

İnanın kafaya taktıgınıza değmiyor bizzat yaşadım, halen dönen şeyler var ama artık umursamıyorum...
Sizede tavsiye ederim..

1 yıl o maaşa ihtiyacınız elzem ise, sırf ortam laçka, insanlar dedikoducu diye işten çıkmak çok saçma olur.

İş yükünüz de ağır değilmiş. Minimal düzeyde insanlarla muhatap olup işinize bakın. Yıllarca bunu çekmek zorunda değilsiniz ki? 1 yıl dediğiniz nedir. 2018'i yıl başısı dün gibi. 1/4'ü bitti bile senenin.

1 yıl o maaşa ihtiyacınız elzem ise, sırf ortam laçka, insanlar dedikoducu diye işten çıkmak çok saçma olur.

İş yükünüz de ağır değilmiş. Minimal düzeyde insanlarla muhatap olup işinize bakın. Yıllarca bunu çekmek zorunda değilsiniz ki? 1 yıl dediğiniz nedir. 2018'i yıl başısı dün gibi. 1/4'ü bitti bile senenin.
Evet haklısınız zaman çabuk geçiyor sabredeceğim bebeğim gelene kadar :emir_bebek:

benim işyeri de berbat.kimseyi takmıyorum. paramı alıp işime bakıyorum.
arabamı da aldım evimi de. onlar konuşsun dursun. takmamayı öğrenin.
bu arada bende tüp bebek tedavisine niyetli iken hamile olduğumu öğrendim. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin

ayrıca 8 senedir sabrediyorum buraya. doğum izni gelse de uzaklaşsam biraz şunlardan :):110:

benim işyeri de berbat.kimseyi takmıyorum. paramı alıp işime bakıyorum.
arabamı da aldım evimi de. onlar konuşsun dursun. takmamayı öğrenin.
bu arada bende tüp bebek tedavisine niyetli iken hamile olduğumu öğrendim. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel olmuş ya keşke bizim de kendiliğinden olsa ama çok zor . İş yerindeki o fesatlık iki yüzlülük artık midemi bulandırsa da dayanmak zorundayım galiba

Back
X