Lütfen bilenler yazsın:(

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
853
103
34
Arkadaşlar bu ameliyat masasındaki fotom ama şu an bir hafta oldu arel düştü kavis yok kavissiz istememiştim çıkacak mi ortaya
Sizce bu fotodaki burnum kavisli mi

Eklentiler

• Screenshot_20210219-100525.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 102
Suanki halini atmanız lazım paylaştığınız şekilde cok güzel ama şuan nasil görmeden kimse yorum yapamaz

Attım cnm

Eklentiler

• 20210221_141823.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 92
3 yıl önce oldum bende burun ameliyatı. Kavisli istedim.Neyse alçı atel bir çıktı. Oda neee. Dümdüz bir burunÖnce bir yıkıldım. Ama doktorum merak etme en az 4-6 ay sonra şekil almaya başlayacak dedi Ve haklıda çıktı. Zaman geçtikçe o Ödem indi ve kavis belirdi. Lütfen sizde sabırlı olun. Daha yolun çok başındasınız. Ayrıca burnunuz çok güzel olmuş. Sağlıkla mutlulukla kullanın

Arkadaşlar bu ameliyat masasındaki fotom ama şu an bir hafta oldu arel düştü kavis yok kavissiz istememiştim çıkacak mi ortaya
Sizce bu fotodaki burnum kavisli mi
Bende de öyle olmuştu. Ameliyat masası fotom yok ama ameliyattan çıktıktan hemen sonra aynaya baktım gayet kavisliydi atel varken. Atel çıktı ödem tutmaya başladı. Sonra ödemler indi ve eski kavis belirginleşti. Deriniz kalınsa biraz daha fazla sabredeceksiniz. Fotonuzda da ödem olduğu belli kemik olduğunu düşünmüyorum.

Çok mutlu oldum yorumuna canım insallah benim de öyle olur

Inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…