- 11 Ağustos 2018
- 894
- 853
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet kavisliArkadaşlar bu ameliyat masasındaki fotom ama şu an bir hafta oldu arel düştü kavis yok kavissiz istememiştim çıkacak mi ortaya
Sizce bu fotodaki burnum kavisli mi
Bence şuan ödem var. Ne zaman ameliyat oldunuz?Attım cnm
6 gün onceBence şuan ödem var. Ne zaman ameliyat oldunuz?
Yaa daha çok yeniymiş zaten. Biraz zaman verin burnunuz ödemli.Attım cnm
Bence burnunuz olabileceğin en iyisi olmuş.Henüz 6 gün çok erken burun sırtınızda ödemler inince daha güzel olur diye düşünüyorumAttım cnm
Bende de öyle olmuştu. Ameliyat masası fotom yok ama ameliyattan çıktıktan hemen sonra aynaya baktım gayet kavisliydi atel varken. Atel çıktı ödem tutmaya başladı. Sonra ödemler indi ve eski kavis belirginleşti. Deriniz kalınsa biraz daha fazla sabredeceksiniz. Fotonuzda da ödem olduğu belli kemik olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşlar bu ameliyat masasındaki fotom ama şu an bir hafta oldu arel düştü kavis yok kavissiz istememiştim çıkacak mi ortaya
Sizce bu fotodaki burnum kavisli mi
Çok mutlu oldum yorumuna canım insallah benim de öyle olur3 yıl önce oldum bende burun ameliyatı. Kavisli istedim.Neyse alçı atel bir çıktı. Oda neee. Dümdüz bir burunÖnce bir yıkıldım. Ama doktorum merak etme en az 4-6 ay sonra şekil almaya başlayacak dedi
Ve haklıda çıktı. Zaman geçtikçe o Ödem indi ve kavis belirdi. Lütfen sizde sabırlı olun. Daha yolun çok başındasınız. Ayrıca burnunuz çok güzel olmuş. Sağlıkla mutlulukla kullanın
![]()
Inşallah cnmBende de öyle olmuştu. Ameliyat masası fotom yok ama ameliyattan çıktıktan hemen sonra aynaya baktım gayet kavisliydi atel varken. Atel çıktı ödem tutmaya başladı. Sonra ödemler indi ve eski kavis belirginleşti. Deriniz kalınsa biraz daha fazla sabredeceksiniz. Fotonuzda da ödem olduğu belli kemik olduğunu düşünmüyorum.