- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
eşini bu karara iten sebep ne?
Eşiniz nasıl kendi başına karar verebiliyor ?
Siz ise sadece şehir değiştireceğiniz mi ayrılmayı düşünüyorsunuz ?
Esin seni anlamiyor galiba ama sende onu anlamiyorsun isi ordaymis..takil yanina git..
eşinize yaz için onay vermişsiniz zaten bu zaman zarfında onu vazgeçirmeye mi çalışacaktınız ki şimdi istemiyorsunuz....
eşinden ayrılmak istiyorsan al çocugunu git annenin evine beraberce yaşayın bırak eşinde ne yapmak istiyorsa yapsın....
eşim nereye ben orayadır olay kusura bakma sen şuan ben orda naparım diye kendini düşünüyorsun bencillik yapıyorsun....
..gidersem orda yapayalnz olacam..doğdugum büyüdüğüm şehirde bile evlendimv evleneli eski çevremle görüşemiyorm..sadece 1-2 arkadaşm ve annem var görüştüğüm..bilmediğim bir şehirde küçücük bebeğimle bir başıma çok sıkıntı çekicem farkındayım..
Önce aile meselelerini bir kenara koyup,eşini eş olarak değerlendir.
Seviyor musun,onunla bir gelecek düşünebiliyor musun,yaşlandığında yanında olsun istiyor musun,baba olarak,eş olarak iyi midir...
Eğer cevaplar evetse,başka şehirde denemeye değer.Hatta belki sizin için yeni bir başlangıç olur.
Vertigo hakkında çok bilgim yok.Annen yalnız mı yaşıyor ? Vertigo,sürekli sorun çıkaran bir hastalık mı ?
Şu an lohusa sayılırsın ve doğumdan sonra kayınvalidenle epey sorunlar yaşamışsın.
Eğer yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan,biraz ılımlı olman gerekecek.
Eşin,ailesini silmeyeceğine göre,bir derece kabul etmek durumundasın.
Sonuçta,başka şehre taşınınca,2 tarafı da ziyaret etmeniz gerekecek.
Sen kayınvalidene gitmezsen,eşin de annenlere gitme diyebilir.
Eşin ailesinin yaşadığı şehire mi taşınmak istiyor onu anlayamadım :26:
hayır iki aileden de uzak bi yere..
Eski konularını bilmiyorum yargısız infaz yapmak istemiyorum ama iki aileye de uzak olmak en güzelidir diye düşünüyorum. İnsan bazen bencillik yaptığının farkına varmayabilir, bizim de tam tersi benim ailem uzakta eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz.Her insan mutlu olmak amacıyla eşiyle birlikte yaşayacağı hayatın hayalini kurarak evleniyor ama evlenince hayatın odak merkezine eşinin ailesi yerleşiyorsa sıkıntı oluyor.O yüzden aynı şehirde yaşayan ailelerin anlayışlı olması gerekiyor, kızının veya oğlunun hayatına müdahale eden, sürekli onların hayatında olan aileler çocuklarının evliliğini bozuyor.Tabi ki görüşülecek, kimin ihtiyacı varsa yardım edilecek ailelerden kopuk bir hayat yaşamak doğru değil ama çok iç içe yaşamak ta karşı tarafı rahatsız eder.Bence eşinizle gidin, gitmezseniz hata edersiniz, bir de iki aileden de uzaktayken deneyin derim, 3 aylık bebekle taşınmak inanın o çocuğu babasız bırakmaktan daha iyidir. Ayrıca bir de eşinizin penceresinden bakın olaya, onun o şehirde kaç arkadaşı/yakını var görüştüğü.Anneniz de siz başka bir şehre taşındınız diye üzelecek değildir.Benim annem siz mutlu olun uzakta olun önemli değil der. Sizin mutsuz olmanız annenizi daha çok üzecektir.
neden ikinize bir şans vermiyorsun.belki başka yerde daha mutlu olacaksınız.eşin sana daha yakın olacak.dene yapamazsan zaten kafanda boşanma var.o zaman kesin karar veririsin
ben 20 günlük bebekle 23 yaşımda küçük bir ilçeden kalkıp istanbula gittim eşimle.eşim sabah 7'de çıkıp akşam 8'de eve geliyordu.bize fazla vakit ayıramıyordu ama hiç mutsuz değildim.komşularım bana hep destek oldu.komşu,arkadaş edinmek senin elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?