lütfen bir akıl verin..çıkmazdayım

bende eşinle git diyorum başka şehirde yeni evlenmiş gibi hayatınıza başlayın sorunlarımız var diyorsun belki farklı bir ortam evliliğinze yarayabilir.bir dene baktın olmadı sorunlarınız büyüdü o zaman boşanmayı düşün ama hemen boşanmalıyım deme bebeğin var onu da düşünmelisin

Bence eşinden boşanmadan önce gidip en azından denemelisin.

Sonuçta ailesinin olduğu ile değil, seninle başbaşa olacağı bambaşka bir ile gitmek istiyor.

Çevreden gördüğüm kadarı ile ailelerden uzakta yaşayan evliler çok daha mutlular. Onun için bence mutlaka denemelisin.

Belki sizede ayrı ilde olmak çok daha iyi gelecek.

kendi memleketimde yalnzsam gittiğim yerde daha çok zorlanırım bundan bahsediyrm..annemle yaşamak istediğimden değil..

eşinle mutlumu deilsin başkasını ne yapacaksınki eşinle mutlu olmaya çalışsana yazıkk küçük bebegin varr eşin nerdeyse sen orda olmalısınn biraz emek verr tabi içini sen bilirsinde güzelimm boşanmak kolay deilll önce sen aileni düşünmelisin çocunu eşini kendini kurulu düzenini bozmaa arkadaşmışş aileymiş boş bu dünyada belli bi yaştan sonra sen aile olmaya çalışmak zorundasın bu böle

annenle çok iyisin ama bu eşine ters tepmiş olabilir, anladığım kadaryla eşinin ailesinin olduğu değil de başka bi şehre gideceksinzi doğru mu?
eğer öyleyse bu kadar da zorlama bence tamam zor çok zor ama onujn ailesinn yanına gtsenz berbattı kesnlkle gitme derdm ama bu durumdan çok da korkma. aileni anneni baskı olarak hissediyor olabilir. bu da onda sinir yapar. ben böyleym mesela. sinir oluyorum onlarla eşimi paylaştığım için karışmasalar da bu bende bazen sinir yapıyor. aynı şartlarda olmak isterdm. ben ne kadar görüyorsam ailemi eşim de o kadar görsn istiyorum. eşin de belki böyledir. ona da hak vermeye çalış. geçmiş konularını bilmiyorum tabi ki.

kendi memleketimde yalnzsam gittiğim yerde daha çok zorlanırım bundan bahsediyrm..annemle yaşamak istediğimden değil..

O zaman karar vereceksin. Ya memleketinde kalacaksin bosanacaksin, ya da kocanla birlikte gideceksin. Yani her rest cektiginde senin dedigini yapmaz esin bu nedenle iyi dusun rest cekeceksen bence

annen eşine ne yaptıda bu kadar nefret ediyor eşin biraz empati yapsan hani hep biz kayınvalideden şikayet ediyoruzya onnuda kayınvalidesini sevmeme gibi bi lüksü yokmu senc ebence sen anne etkisinde kalıyosun annen olması demek herşeyin iyisini bildiği anlamına gelmez git kocanın yanına boşanınca ne yapacaksın 3 aylık bebekle üvey baba elinemi bırakacaksın eşin annemlerin yanına gidelim demiyor demekki herkesten uzak daha iyi yaşayabiliriz diye düşünüyor yoksa art niyeti olsa annegilin olduğu şehre taşınırdı çocukluğu bırak asıl annen boşanırsan daha çok üzülür içki kumar karı kız demiyosun varsa yoksa annemde annem tamam anne kutsal ama niye evlendin ozaman

anladığım kadarıyla annenize olan aşırı dükünlüğünüz evliliğinize zarar veriyor.

eşiniz sizi ailesinin olduğu yere götürmüyor ki..sıfırdan başlama size iyi gelebilir.

3aylık bebeğim var diyosunuz.herkes bebeğine annesiyle birlikte bakmıyorki.ben 9aydır tek başıma bakıyorum.işi,arkadaşlarımı,gezmeyi herşeyi bıraktım yeri geliyor yemek bile yiyemiyorum zamanım olmuyor.hayat herkese kolay değilki.tek başına olmayı öğrenmelisiniz.

eşiniz ailenizden dolayı çok bunalmış.ona bi şans verin.boşanmak bu kadar kolay mı????

bu mesajı yazdıgıma pişman oldum yeni konunda anladımki bu pislik adamın arkasına düşüp gitmemekte haklıymışınn hakkında hayırlısı olsun cnm

arkadaşlar ben annemde annem demiyorum,anneme de düşkünüm evet ama aşırı bi düşkünlüğüm yok.ben 15 aylık evliyim.eğer annemle yaşamak isteseydm bu evlilik 2 ay sürmezdi ki 2 aylıkken şiddet gördüğüm halde yuvamı bozmadım ..canıma minnet boşanıp annemle yaşayım derdim annemde annem deseydim..ayrıca son konumu okuyun lütfen..benim niye soru işaretlerim olduğunu anlarsınız..

siyahın matemi 2 aylık evliyken bile eşin sana yumruk atmış...
ne yazık ki sen de çoğu kadının yaptığı hatayı yapmışsın
evliliğini devam ettirmek bir yana hemen çocuk doğurmuşsun
keşke biraz daha bekleseydin
artık kadınlar bu hataya düşmemeli diye düşünüyorum.........

konuna gelince eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan eşinle beraber gitmen gerekir
istemiyorsan zaten boşanır ailenin yanında kalırsın başka bir yol yok ki...

Son düzenleme:

bebek sürpriz yaptı bize..bende aldırmayı düşünmedim..doğduguna da pişman değilim..bu arada son k0numda yazdım boşanıyorum..aslanlar gibi bakarım çocuğuma..babasının eksikliğini de hissettirmem inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…