lütfen bir akıl verin..çıkmazdayım

senin eşin sana bunları yaşattı ve sen hala onunla berabersin.bir de uzakta denesen ne kaybedeceksin

arada kaldm...mutsuzumm..

Konularını az çok takip ettim üzücü olaylar yaşamışsın. Yalnız eşin yeni bir başlangıç yapmak istiyor ki alıp seni başka şehre yaşamaktan bahsediyor. EŞim hamileliğimde çok iyiydi diyorsun aileler yüzünden gerilince birbirinizi kırmışsınız, arada kalmışsınız.O yüzden şu an için eşini kötü görüyorsun. Hep aileler yüzünden tartışıyorsunuz anladığım kadarı ile.

Anlıyorum aileni, anneni bırakmak istemiyorsun. Bende 15 ay önce yaşadığım şehri bırakıp küçücük bi ilçeye gelin geldim üstelik evin tek kızıydım annemde 2 sene önce kansere yakalandı.(çok şükür ilk evresiydi şu an çok iyi ) Ona rağmen git kızım kiralarda sürünme sen bari akıllı davran benim yaptıklarımı yapma deyip kendi yolladı sırf beni düşündüğü için.

Eşin evliliğinize şans vermek istemiş, bunalmış belli zaten sizi sevmese bu kadar kavgaya rağmen boşanalım derdi o da kendi düzenini işini bozmak istemezdi.

Lütfen mantıklı davranın, eşini seviyorsan bi şans ver. Ki zaten ortada ihanet neyin yok sırf aileler yüzünden tartıştığınız için bu kararı vermiş.

kontrat yapmiyorsun ya baska sehir gidersen ebedi evli kalacaginiza, 1-2 ay denersin sonra olmadi geri gelirsin. en azindan bosandiginda aklinda denesem olur muydu diye soru isareti olmaz.

Senin yasadiklarini yasasam bende korkardim arkadasim,
Beni izole etmek, yalnizlastirmak istedigini dusunur, istedigi gibi at oynatmasindan korkardim.
Uzaklasinca annende gelemiyecek , gelse sorunlardan dolayi kalamiyacak belki de huzursuz olacak.
Sana siddet uygulayan, yeni dogum yapmis kadini evden koven ve cocugunu kacirmakla tehdit eden bir adamla degil tasinmak, evli kalmaman lazim.
Orada yalnizliktan daha da psikolojin bozulacak.
Ben bir kac yil baska bir sehirde yasadim,esim destektir her konuda, ama genede bocaladim.
Hic kolay degil.
Iyi dusun tadin bu bir donemec hayatinda.
Belki cesaretini toplar radikal bir karar verirsin.

çok kötüyüm gerçekten...ne düşüneceğimi,ne yapacağımı bilmiyorum...gitmek istemiyorum ama karşı da koyamıyorum..sanki elim kolum bağlı gibi..bilmiyorum..çok kararsızım..

Bence evliligine sans ver. Esin de senin ailenden sikilmis olabilir, kendi ailesinin yanina tasmiyor ki seni, yalniz kalabileceginiz bir yere tasinacaksiniz. Ailen her zaman senin arkanda. Orada seni ezmeye kalkarsa o zaman dusunursun. Simdiden karalar baglamak mantiksiz.

bebeğim beni çok yoruyor gece uyku denen bişey yok..gündüz annem geldğinde dinlenebiliyorum işimi yapabiliyorum..annem benim elim ayağım bu konuda..ayrıca dertortagıyız biz..yalnz kalmaktan korkuyor annem.çok üzülcek..onunda üzüleceğini bilmek beni daha çok üzüyor....

o zaman boşanıp annenle ömür boyu yaşayacaksın.çünkü başkasıyla evlendiğinde de annende uzaklaştırabilir seni.bu arada yüz kızartıcı bir suçun olmadıkça bebekler anneye verilir

Gerçekten zor günler geçirmişsin anlıyorum seni allah yardımcın olsun bence sen yinede eşinle birlikte başka şehire git ve dene bakarsın iyi olmuşsunuz hadi gitmedin ve boşandın diyelim ya sonra pişmanlık duyarsan keşke son bir şans verseydim deneseydim diyebilirsin bence git ve dene baktın olmuyor ben elimden geleni yaptım ama olmadı dersin ve (hiç istemem) boşanırsın....ayrıca anne takıntın fazla galiba hepimiz annemizi tamam çok seviyoruz ama annemi bırakıp gidemem falanda demiyoruz sen mutlu ol inan o daha çok mutlu olur

eşiniz evliliğinize bir şans vermek için kurulu düzenini bozup bambaşka bir yerde yeni bir başlangıç yapmaya karar vermiş onun için de kolay değildir diye düşünüyorum belkide böyle erkene almasının sebebi birbirinizden uzaklaştığınızı farkedip biranönce toparlamak istemesidir. bence de eşinizle gidip yeni bir başlangıç yapın evliliğinize bir şans daha verin ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır belkide her şey düşündüğünüzden daha güzel olur, bebeğiniz için denemeye değer bence hakkınızda hayırlısı umarım her şey gönlünüzce olur

ben eşinin ailesinin olduğu şehre gideceksiniz sandım
arkadaşım eşin belliki birşeylerden bunalmış
bi gidin bakalım kafanızı dinleyin kendi kendinize yetmeye çalışın
sürekli olumsuzu düşünme,
zamanla eşin yaptığı hataları anlar,
bizde her iki aileye uzağız
inan böylesi daha mantıklı
bende yalnızım, benimde kimsem yok, yaşadığım şehir berbat bir yer
bazen duvarlar üstüme üstüme gelir, ama mutluluğum bütün bu olumsuzlukların üstünü örter
senin önceliğin evliliğin ve kocan olmalı, sen bi şekilde ailenden, yaşadığın yerden uzak kalmaya dayanabilirsin
peki ya küçük bebeğin, babasız kalmaya nasıl dayanacak
önceliklerin konusunda bir daha düşün
denemekten zarar gelmez

zor bi karar senin açından
benim açımdan bakarsanda 2 aylık evliyken sana şiddet uygulayan adamı 1 gün fazla yanında tutmaman gerekirdi
ustune birde bebeğin olmuş şimdi her iki ailedende uzak bir yerlere gidecek sıfırdan başlayıp evliliğinize şans vermek istediğini hiç sanmıyorum
bende olsam tırsardım iyi düşün ve kararını öyle ver herkes kocam nereye ben oraya anlayışını benimseyemebilir gitmek istemediğin için de kimse seni suçlayamaz
ama gidersende kimse sana ayy ne yaptın sen diyemez hayat senin dayanabilirlik derecen ne kadar bu adamın değişme şansı varmı 2-3 tane olan sevdiklerinden ayrılmak seni nasıl etkilicek zaten kapı dışarı bırakmayan kocan orda komşu arkadaş edinmene ne dicek bunları hepsini düşünmelisin kendince doğru kararı vereceksin.

o zaman boşanıp annenle ömür boyu yaşayacaksın.çünkü başkasıyla evlendiğinde de annende uzaklaştırabilir seni.bu arada yüz kızartıcı bir suçun olmadıkça bebekler anneye verilir

kendi memleketimde yalnzsam gittiğim yerde daha çok zorlanırım bundan bahsediyrm..annemle yaşamak istediğimden değil..

[ı]kendi memleketimde yalnzsam gittiğim yerde daha çok zorlanırım bundan bahsediyrm..annemle yaşamak istediğimden değil..[/ı]

ayrıca her insan son bir şansı hakeder bence hemen baştan kestirip atma derim...belki oraya gidince eşin değişecek sana karşı daha yapıcı ve uysal olacak bakarsın orada kafa dengi komşu arkadaş birileriyle tanışırsın yani diyeceğim oki şuan mutsuzum diyorsun yani anladığım kadarıyla kaybedecek pek bişeyin yok eşinle git bir kaç ay duruma bak yine baktınki değişen bişey yok o zaman ayrılık düşün bence şimdi düşünme canım ayrıca biraz dua falan oku sürekli aynı şeyleri düşünmekte yıpratır seni dua ferahlatır...

Öncelikle aile olarak ne bekliyorsun sen bu evlilikten? Önceki sorunlarla şimdi bunu ele aldığın zaman boşanmaya mı çıkıyor bir tek kapı? Yaşadıklarını bilemeyiz elbette. Ama eşinin sadece çocuk için bunu istemesi de garip. Seni ailenden uzaklaştırmak istiyor olabilir mi?
Benim eşim mantık yönünde beni ikna edecek bir açıklaması olduktan sonra giderdim eşimle her şey daha iyi olacaksa..
Annen konusunda da haklısın ama sen evlisin..haybeye karar alınmaz..eşin dengesiz değilse mantıklı nedenleri olması lazım.

veriyor işte vermiş..işini falan ayarlamış..hayır 3 aydır problemlrimiz var zaten düşünüyordum ama şimdi gitmeyi kabul etmeyeceğim için boşanmaktan başka yol yok

Nasıl ya bu kadar kolay mı boşanma kararı vermek madem size sormadan böyle bir karar almış ceremesini de kendisi çeker gitsin evi bulsun yerleştirsin siz de bebişi bahane edip evi kurulana kadar anneniz de kalın ev kurulunca da doğru eşinizin dizinin dibine :))

canım ne kadar bu kadar ön yargılısın.hem hangi devirde yaşıyoruz.yapa yalnız ne demek.internet var ulaşım aracları var.hiç evlilik bu yuzden bitirilir mi? baska şehir yeni guzel bir ev bulursun

bence çok takmaya degmez

Eski konularınıda takip etmiştim.
Canım bu kadar olumsuz bakma. Belki başka bir şehir ikinizede iyi gelecek?
Denemeden bilemezsin.
Keşke dememk için bile olsa gözünü karartmalısın bence.
Oraya gittiğinde baktın hala düzelen birşey yok başka şehirdede boşanabilirsin bu kadar sorun etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…