- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
peki sen 20 günlük lohusayken eşin sana küfür hakaret ettimi ? evden kovdumu ? 1 aylık bebeğinle evi terketmek zorunda kaldın mı ? ben bunları yaşamasaydım zaten eşimle heryere gitmeye razıydım..ben daha 2 aylık evliyken eşimden şiddet gördüm onda bile boşanmayı düşünmedim çünkü seviyordum..ama şimdi içimdeki herşey bitti...yaşama hevesimle birlikte..
br ınat uğruna şehir değiştirilir mi. ne hakkı var sıze sormadan bunu yapmaya. ALLAHım buyuk konuşturmasın ama ben olsam hele kı annemde vertıgo varsa asla gıtmezdım gıtsın başının çaresıne baksın o halde tek başına. annenızın yanında olmalısınız pis bir illet bu ihtiyacı olduğunda gidebılecek mesafede olmalısınız
senin eşin sana bunları yaşattı ve sen hala onunla berabersin.bir de uzakta denesen ne kaybedeceksin
Bence evliligine sans ver. Esin de senin ailenden sikilmis olabilir, kendi ailesinin yanina tasmiyor ki seni, yalniz kalabileceginiz bir yere tasinacaksiniz. Ailen her zaman senin arkanda. Orada seni ezmeye kalkarsa o zaman dusunursun. Simdiden karalar baglamak mantiksiz.
bebeğim beni çok yoruyor gece uyku denen bişey yok..gündüz annem geldğinde dinlenebiliyorum işimi yapabiliyorum..annem benim elim ayağım bu konuda..ayrıca dertortagıyız biz..yalnz kalmaktan korkuyor annem.çok üzülcek..onunda üzüleceğini bilmek beni daha çok üzüyor....
o zaman boşanıp annenle ömür boyu yaşayacaksın.çünkü başkasıyla evlendiğinde de annende uzaklaştırabilir seni.bu arada yüz kızartıcı bir suçun olmadıkça bebekler anneye verilir
[ı]kendi memleketimde yalnzsam gittiğim yerde daha çok zorlanırım bundan bahsediyrm..annemle yaşamak istediğimden değil..[/ı]
veriyor işte vermiş..işini falan ayarlamış..hayır 3 aydır problemlrimiz var zaten düşünüyordum ama şimdi gitmeyi kabul etmeyeceğim için boşanmaktan başka yol yok
merhaba arkadaşlar..lohusa döneminde yaşananlar yüzünden çok büyük sıkıntıar çekmiştim..burda paylaşmıştım sizlerle..şimdilerdeki yeni bir sorunum var..Eşim yaşadığmız şehirden taşınmaya karar verdi..daha önce yaza taşınırız falan dediği için onu oyalıyordum hep..Ama şimdilerde ''ocak sonunda gidiyoruz işimi ayarladım'' demelere başladı..gitmek istemiyorum..onu da kesinlikle ikna edemiyorum..kalırsam boşanacaz ki zaten boşanmayı düşünüyorm ama hala cesaret edemiyorum ..gidersem orda yapayalnz olacam..doğdugum büyüdüğüm şehirde bile evlendimv evleneli eski çevremle görüşemiyorm..sadece 1-2 arkadaşm ve annem var görüştüğüm..bilmediğim bir şehirde küçücük bebeğimle bir başıma çok sıkıntı çekicem farkındayım..nolur bana akıl verin..Napmalıyım..annemi de yalnzbırakmak istemiyorum..Vertigo hastalığı var üzüntüye gelemiyor ..rahatsızlanıyor hemen..
fikirlerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?