benim anlam veremediğimde nasıl ödeyemediği zaten...
2000 küsür tl maaş alıyor ne kumarı var ne içkisi ne de dışarı çöıkması hep yanımda...
ama olmuyor işte bi türlü o kesinti bitirdi bizi resmen ama dediğim gibi ben kapıya hangi alacaklı gelecek diye düşünmekten bıktım artık üstüne üstlük bir de mide kanseri tehşisi koydu 2 gün önce dr stresten diyorlar ne yapacağımı bimiyorum
benim anlam veremediğimde nasıl ödeyemediği zaten...
2000 küsür tl maaş alıyor ne kumarı var ne içkisi ne de dışarı çöıkması hep yanımda...
ama olmuyor işte bi türlü o kesinti bitirdi bizi resmen ama dediğim gibi ben kapıya hangi alacaklı gelecek diye düşünmekten bıktım artık üstüne üstlük bir de mide kanseri tehşisi koydu 2 gün önce dr stresten diyorlar ne yapacağımı bimiyorum
siz mi mide kanseri olmuşsunuz?
geçmiş olsun öncelikle..
ama bende arkadaşlara katılıyorum..
sizden borçları saklaması hoş değil ama olan olmuş..
ilk dönemeçte ayrılmak bence olmaz..
ama şöyle de bir durum var; kendinizi 6 ayda kanser olacak kadar yiyip bitirdiyseniz sağlığınız için ayrılın o zaman ne diyim yani..
eşime konuldu bana değil
Bence siz severek evlenemişsiniz.....
Seven insan karşısına çıkan ilk tökezlemede boşanmayı düşünmez...
Altınların bir bölümüyle eşya taksitlerini falan kapatmışsınız, diğer bölümüyle de borcu kapatın....
Ne var ki, borç bu, ödenemeyecek bişey yok... Doğru düzgün bir plan program yapıp masraflarınızdan kısarak o borcu ödeyebilirsiniz... Aklınıza önce tasarruf tedbirleri, nasıl borcu ödeyebileceğiniz konusunda yardım almak fikir sormak değil de boşanmanın gelmesi çok garip doğrusu....
herşey gitti zaten sadece bilziklerim kaldı onları da verirsem başka bişeyim kalmıyorki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?