tamnam hastalığı kabul edilebilir değil
evlenirkende ben ailemi karşıma aldım eşim bendne küçük olduğu için istemiyorlardı onu.
ama kendisi yarattı bu durumu kendisi bile bile bu duruma geldi.belki ilk başta bana söylese daha farkluı olacaktı belki bi çare bulacaktık.
arkadaşlardan biri sormuş terkedeceğinizi bliyor mu diye dün geceden itibaren biliyor.
sıradan bir hastalık değil-ciddi bi hastalık...
estel hanım sözlerinizde haklsınız belki ama bu duruma gelene kadar söylenen yalanlar ne olacak peki?
Şimdi siz eşinizin borcu olduğu ve ödeme güçlüğü çektiği için mi boşanmak istiyorsunuz ??
Nikah masasında iyi günde kötü günde hep beraber olacağınıza dair söz vermediniz mi ??
Kabul yalan söyleyerek sizi üzmüş olabilir ama bunuda siz üzülmeyin diye söylemiş..
Bence boşanmak yerine iyi kötü bi iş bulup eşinize destek olun...
estel hanım sözlerinizde haklsınız belki ama bu duruma gelene kadar söylenen yalanlar ne olacak peki?
arkadaşalrın hepsi büyük tepkiler göstermiş gördükleri okudukları kadarıyla haklıda olabilirler.
ama diyeceğim şu maalesef maalesef bu zamana kadar ödemeleriyle ilgili herşey yalandı.
ödeyemiyoruz deseydi eğer boynumu otururdum .
durumumuz yok deseydi 1 kibrit çöpü bile istemezdim ama bana söylemedi işte bana koyan bu
arkadaşalrın hepsi büyük tepkiler göstermiş gördükleri okudukları kadarıyla haklıda olabilirler.
ama diyeceğim şu maalesef maalesef bu zamana kadar ödemeleriyle ilgili herşey yalandı.
durumumuz yok deseydi 1 kibrit çöpü bile istemezdim ama bana söylemedi işte bana koyan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?