Lütfen bir akıl verin, derdim büyük.....

sıradan bir hastalık değil-ciddi bi hastalık...

ben eşiniz adına sevindim..
böyle bencilce düşünen bir eşten 6 ayda yakayı kurtardığı için..

şaka gibisiniz..
ciddi bir hastalık için eşinizi bırakıyorsunuz..
kalp taşıdığınıza inanamıyorum sizin..

estel hanım sözlerinizde haklsınız belki ama bu duruma gelene kadar söylenen yalanlar ne olacak peki?

Ayyy gideyim gideyim diyorum gidemiyorum.........
Güzel arkadaşım... adamcağız ölüyor belki deee.. halen yalan diyorsunuz, şaka mısınız yoksa şokta falan mısınız siz çözemedim ki...

yok kesin gidiyorum bu sefer.. son elveda... :bbo:

şaka gibi
evlenirken herşey istediğiniz gibi olunca süper borçları ödemeye gelince çekemiyosunuz
üstelik adam hasta
yani siz sevdiğiniz için değil eşinizin ailesinin maddi durumu çok iyi olduğu için evlenmişsiniz
yazık vallahi yazık
adam belliki sizi üzmemek adına yalan söylemiş demek karakterinizi biliyomuş böyle bi durumda onu bırakabileceğinizide
yalan söylemeye siz mecbur etmişsiniz

maddiyat yüzünden koca boşanır mı hiç
eşim çalışmıyor kahvede oturuyor desen hadi neyse.
canım daha 6 aylık evlisin.daha ne mutluluklar sıkıntılar yaşayacaksın.
hemen teslim olmak var mı öyle...

yazılanları sonuna kadar okumamıştım
bir de eşiniz hasta.
fikrimi değiştirdim siz hemen boşanın.kocanız kurtulmuş olur sizden
yazık çok yazık.........

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorumm....

eşine destek olmalısınn, zora gelince pes etmek yokk... demekki içinde ona karşı sevgin hiç yokmuş ki hemen çareyi kaçmakta bulmuşsun... yalan söylemesi seni üzmüş ama sen üzülme diye söylemiş bunu anlayamıyormusun??? maddiyat için mi evlendin sen?? yeri gelir aç kalır açıkta kalırsın ama sevdiğin adamı yarı yolda bırakamazsın... sevgi yoksa o ayrı mesele borçlara sığınıp boşanma sevmiyorum de boşan daha iyi... seven insan dünya yıkılsa eşinin elini bırakmaz ben bunu bilir buna inanırım!
boşanınca seni daha zor bir hayat bekleyecek bunu da düşün...

estel hanım sözlerinizde haklsınız belki ama bu duruma gelene kadar söylenen yalanlar ne olacak peki?

Siz çıkar için evlenmişsiniz, eşinizin ailesi çok çok zenginmiş zaten..Sevgi aşk faso fiso sizin için..

ışler tıkırında gitmeyince, maddi zorluklar başlayınca, aile destek olmayınca, bir de üstüne hastalık çıkınca ''amaan kim uğraşacak bunlarla, boşarım gider'' diyorsun..

Tek mazeretiniz de bana yalan söyledi oluyor..Şaka gibisiniz..

Kusurabakmayın, ağır gibi gelebilir sözlerim size ama çoğunluk benim gibi düşünüyor ve sizin anlattıklarınıza göre yapılan yorumlar haklı yorumlar bence..

Allah en başta eşinize, sonra da size yardım etisn..

Hemen Ankaraya eşinin ailesinin yanına gidin, kanser sinsi bir hastalıktır ve hızla yayılır, şu an birşey yokmuş gibi görülebilir, bir an önce tedaviye başlayın ve eşinize moral desteği olun...

evet size yalan söyledi diye mide kanseri olup terkedilmeyi haketti..:1shok:
çok haklısınız hatta bunun için sürünmeli değil mi??:1shok:

ben hala inanamıyorum size :1shok:

yalanlar sizi çok yıkmış haklısınız..güveniniz sarsılmış..
6 aylık evliymişsiniz bu borçları heralde eşiniz kendi yiyip içmedi siz ikiniz beraber yaptınız ..
anladığım kadari ile 4x4 düğün yaptık eşyalar dahi hazır değildi diyorsunuz ve kimsede destek olmuyormuş o düğünü eşyalrı 4x4 yapacağınıza herşeyin normalini alsaydınız..
bence bu borçlarda sizinde hatanız büyük bu değirmenin suyu nerden geliyo diye baştan sorsaydınız..
normla bir bayan evlenirken sorar eşi olacak kimseye maddi gücünüz ne nasıl eşya alıcaz nekadarlık düğün ve ev ile ilgili herşeyi yapıcaz ..ve ona görede ev,düzen kurulur benim bildiğim..bence siz lüksede çok düşkünsüzün eşinizde sizi memnun etmek için bukadar borca girdi sizinde borç boğaza gelince aklınıza geldi ... hasta olan bir insanı bırakarak kaçmayı seçiyorsunuz...kusura bakmayın ben bunu anladım ..

arkadaşalrın hepsi büyük tepkiler göstermiş gördükleri okudukları kadarıyla haklıda olabilirler.
ama diyeceğim şu maalesef maalesef bu zamana kadar ödemeleriyle ilgili herşey yalandı.
ödeyemiyoruz deseydi eğer boynumu otururdum .
durumumuz yok deseydi 1 kibrit çöpü bile istemezdim ama bana söylemedi işte bana koyan bu

hiç bişey söyleyemiyorum nutkum tutulduu :1shok:
sadece şunu söyleyim unutmayın tarih tekerrürden ibarettir
bigün sizinde zor zamanınızda sizede bi darbe vuracak biri çıkar karşınızaa
o zaman anlarsınız hayatın ne olduğunuu
çok üzüldüm evli kaldığınız zamana eşinizi zerre kadar hak etmiyorsunuz!!!!!!
hatta siz hiç bişeyi hak etmiyorsunuz benim gözümdee !!! :1no2:

arkadaşım yazdıklarını okudukça şok oldum, inanamadım
1- hastalık diyorsun, insan başka birini duyduğunda çok üzülüyor, nasıl destek olabiliriz, yardım edebiliriz diye çabalarken sen eşin olan insanın hastalığı kabul edilebilir yazmışsın, inanamıyorum o senin canın sana en ihtiyacı olduğu dönemde sen arkanı dönüyorsun
2- borç dediğin nedirki güzelim ödenir her insan hata yapar, tamam yalanları bir hata ama yazdıklarınızda herşeyimiz dört dörtlüktü yedik içtik eğlendik, oooo su gibi paralar önünüze harcanırken gayet mutlusunuz, iyi günde yanındasınız bu borçlar sizin zevkinizin cefası katlanmanız gerekmezmi, benimde evlendiğimde takılan altınlar borca gitti hiç önemli değil, mobilyalarımız hiç istediğim gibi olmadı ailesi alıyor diye hep lendi bildiklerini okudu hiç önemli değil, eşimle çok mutluyum 7 yıldır evliyiz, ama çok şükür kuru ekmekte yesek mutluyuz, bende çalışıyorum eşime destek oluyorum birde dünya tatlısı bir meleğimiz var çok şükür huzurluyuz, bence ilk önce şükretmesini öğrenmelisin

bacım hala parada mısın sen?
burda insanlar haykırıyor hastalık diye..
sen hala kibritten çöpten bahsediyon..

neyse boşanırken bari iyi bir tazminat alında içinizde kalmasın ne diyim..

aslında hiçbir konuda bukadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum..
sakinliğimi hep korurum ama inanın
i-na-na-mı-yo-rum size.....
aklıma şimdi gelen başka bir seneği de açıkca söyleyeceğim size...
eşinizin hastalığı çok ciddi bir hastalık ya,sizin de dediğiniz gibi...
Allah gecinden versin,eğer vefat durumunda
bu borçlarla uğraşmak yerine,ayrılmak,
hemde onu bu halde bırakmak herşeyden
kurtulmak anlamına geliyor belki sizin için...
lütfen yanıtlayın,dürüstçe,
neden??neden hasta adamı bırakmak,
boşanmak istiyorsunuz...???

işte dedim ya eşin biliyomuş senin zora gelince kaçacağını hissettirmemeye çalışmış
ama bi şekilde öğrenmişsin ve adamı hasta halinle terk ediyosun

Öncelikle çok geçmiş olsun ..

Evet eşiniz hatalı durumu size anlatmadığından dolayı..Belki sıkıntıda olduğunuzu bilseydiniz harcamalarınızı ona göre yapar ve kısa zamanda toparlardınız..

Ama maalesef anlatmamış ..Şu anda geçmişe dönük yapabilecek bir şey yok..Kaldıki söylememesindeki maksat da gayet ince bir davranış..Sizi üzmemek için !

Bu durumda sizde onun yanında olmalı ve yuvanızı korumalısınız..

Sevgiler..

senin yazdiklarin dogrultusunda yaziyor ve okuyoruz biz tatlim herkesin tepki cekecegi seyler soyluyor ve yapiyorsun soylenenlerden hicmi pay cikarmadin kendine
adam belliki simdilerde odeyememeye baslamis altindan kalkamamiski yeni soyluyor ha simdi ha sonra ne farkederki kelime oyunlari bunlar onemli olan senin bu yuzden esini bosamak istemen herkes evlendikten sonra 1-2 yil sadece dugun borclarini odeyebiliyorlar ama senin gibi bosanmiyorlar valla daha ne deyim bilemiyorumki yazik

Valla biz parayı geçtik, kanserden bahsediyoruz siz ''yok bana yalan söyledi borç yaptı, yok bileziklerim vs. vs''...

Kocanız için o kadar üzülüyoru ki şu an......

Allah ona inşallah tez zamand şifa verir, maddi olarak da toparlanır gözü de açılır...

Bu kadar insan da burada eşinize duacı olacaktır eminim..

Başka da diycek birşey bulamıyorum.....

Yorumlarımıza kızmayın, insan şok oluyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…