Lütfen bir akıl verin, derdim büyük.....

Çok özür dileyerek sormak istiyorum.

Siz eşinizi gerçekten seviyor musunuz?
Bu şartlarda ayrılmak istemenizi ben bir türlü anlayamadım çünkü.
Benim sevgi tanımım bu değil... destek olacağınız yerde bi tekme de siz vurmaya kalkıyorsunuz.
Seviyorsanız bile çok bencil bir sevgi bu galiba.

Canım ya ailesi tabii ki önce oğullarının sağlığını düşünecekler, tedavisini olsun , sağlığına kavuşsun, gerisi boş, yavaş yavaş da olsun ödenir. Hem hastalık hem maddi sıkıntı ile başbaşa bırakmazlar evlatlarını... Bence maddi olarak da manevi olarak yardımcı olurlar...

herşey gitti zaten sadece bilziklerim kaldı onları da verirsem başka bişeyim kalmıyorki...

E o bilezikler de gitsin ne olur ki...Kocanı gözden çıkarıp boşanıyorsun ama bileziklerinden vazgeçemiyorsun öylemi.... YAZIK
Ben daha sana bişey diyemiyorum.....

Ev hayalerindeki gibi döşenrken canım cicim aşkım kocam, düğün yapılırken öyle, keyfince yaşarken canım cicim...
Ama ortaya borç çıkınca hastalık çıkınca vınnn....

Bir de siz severek evlendim mi demiştiniz....
Ne sevgi ama.... PES...

çok geçmiş olsun eşinize çok üzüldüm böyle zamanda sizde bırakıp gitmeyin destek olun
bi insan en zor zamanında yanında eşi olsun ister
sizde bırakıp gitmeyin bi darbede siz vurmayın derim ben...

tamnam hastalığı kabul edilebilir değil
evlenirkende ben ailemi karşıma aldım eşim bendne küçük olduğu için istemiyorlardı onu.
ama kendisi yarattı bu durumu kendisi bile bile bu duruma geldi.
belki ilk başta bana söylese daha farkluı olacaktı belki bi çare bulacaktık.

arkadaşlardan biri sormuş terkedeceğinizi bliyor mu diye dün geceden itibaren biliyor.

arkadasim kusura bakma ama sen ilk goruste kocana degil maasina durumuna asik olmussun gibi geldi bana baktinki hayal kirikligina ugradin ve cekip gitmek istiyorsun sahsen seni cok yadirgadim o adamcagiz sana mutlu olman icin ceyizin bile en iyisini cikarmis bunu kendin soyluyorsun cogumuzun eslerinin evlenmeden once borclari vardi sabir dedik elele verdik ve cok sukurki ustesinden geldik sen daha 6 aylik evlisin dur bakalim ne bicim ask bu benim aklim almiyor adamcagiz dusunmekten mide kanseri olmus bunu bile bile onu terketmek hangi vicdana sigar soruyorum size.gercekten esiniz adina cok uzuldum simdi allah yardimcisi olsun

tabii ki seviyorum ama artık dayanamıyorum

Ya bilezikleri de sat nolucak sevdiğin adamın sağlığından değerli mi? Biz evlendik 1 hafta sonra sattık bilezikleri. O parayla balayına gittik mobilya falan aldık. Tamam eşine kızgınsın ve belki bu kızgınlığın boşanmanıza neden olacak. Ama stresi azalır hiç değilse eşinin borç azalırsa ve bu da sağlığını olumlu etkiler.

hastalığı kabul edilebilir derken ???

Hanımefendi kimse toz pembe ya$amıyor herkesin ba$ka ba$ka sıkıntıları oluyor..Sizin gibi dü$ünenler çok olsaydı evlilik diye bir$ey olmazdı

Ya inanılacak gibi değil gerçekten...

Siz mide kanserinin ne kadar tehlikeli ve zor bir hastalık olduğunu biliyor musunuz?
Hiç mide kanseri bir tanıdığınız oldu mu?

Adam ölümle belki de burun buruna gelecek Allah korusun... grip değil bu bilmem farkında mısınız?
Ve siz halen para borç bilezik derdindesiniz... şaka gibi...

Kanserle, ölümle o kadar burun buruna geldim ki, hastalık değil de sevdiğinden yenen darbelerin çok daha acı koyduğunu çok iyi biliyorum. Üzüldüm eşinize gerçekten...

Bu topikte de duramayacağım daha fazla.. yüreğim kaldırmadı valla.. Allah yolunuzu açık etsin ne diyeyim...

sıradan bir hastalık değil-ciddi bi hastalık...

size söyleyecek bi sözüm kalmadı...

boşanmakla en doğru kararı vermişsiniz..

çünkü eşinizi kesinlikle haketmiyosunuz...

eşiniz size sıkıntı hissettirmemek için içine atıp uğrunuza hasta oluyo ve siz onu yüz üstü bırakıp gidiyıosunuz..

ben nişanlılığımda bile hastalansaydı asla bırakmazdım..

sayılı günü kaldığını bile bile sevgiğiyle evlenenler ne kalite insanlarmış..

herkes yapar zaten derdim ama ağzım açık kaldı...

Bırde soyledın yanı senı terkedecegım dıye.. vallahı cozemedım.. merhamet duygusu yokmu yahu hıc..

tabii ki seviyorum ama artık dayanamıyorum

Sevgi çok başka bir şey biliyo musunuz?

Sevgi "dayanamıyorum" demez... sevgi bırakıp gitmez..

Dilerim "gerçek sevgi" yi bir gün siz de tadarsınız.. o zaman anlarsınız ne demek istediğimizi.

Sevgiler herkese... ben kaçar buradan.. ay şiştim... kaydirigubbakcemile

estel hanım sözlerinizde haklsınız belki ama bu duruma gelene kadar söylenen yalanlar ne olacak peki?

Lütfen kusura bakmayın ama,
şuan o kadar sinirlendim ki,yorumlarınıza..
aklıma tek şey geldi..
eşinizin ailesinin maddi durumu çok çok iyi demiştiniz..
o zaman eşinizle parası için evlendiniz,
şimdi para bitti,evlilik bitti mi diyorsunuz...
yazık,eşinize çok üzüldüm şimdi..
Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah...
hayatta paraya fazla değer verirseniz,
mutluluğu yakalamayı bırak, göremezsiniz bile...
sevgiler...

Canım herşeyimiz dört dörtlük oldu diyorsun... Bunlar olurken hiç düşünmedin mi biz bunları karşılayabilirmiyiz altından kalkabilirmiyiz diye hiçmi sormadın eşine...
Eşin yalan söylemiş yaptığı doğru değil ama seninde hatan büyük bana kalırsa...

yani bu ayrılık için sebep olmamalı bence
tamam sevmessin
kavga olur
ama borçları yüzünden ayrılık olmamalı
yaan söylediği konular evliliği sarsacak şeylerse yine ayrıl ama
borç için ne bileyim
hani evlilik iyi günde kötü gündeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…