Lütfen bir akıl verin

Nesi tesadüf yoksa Kemalin yapmaz mı?
Ben öyle birşey mi dediğim iyi okuyun sonra yorum yapın
Aynen öyle. İki aratmayla hemen aldatma damgası vurulamaz ama sanki öncesi de var gibi.
Öncesi olsa anlatrdım zaten
o zaman oldukça şaibeli.
neden fake hesap?
aç madem kendine hesap.
Bilmiyorum
Tesadüf demiyorum zaten ben
Eskort olayı zaten kafamı karıştıran şey midem bulandı yemin ediyorum

Bahsettiği kişi ofisten biri mi? O saatlerde orada mı, ya da kendi pc si yok mu? Hakkaten çok tuhaf ya, ama olabilir mi gelip bu şahsın eşinizin bilgisayarında böyle işler yapması?
Hayır şehir dışından biri
Sessizce takipte kalin derim. Esinize hesap sormayin ve gorduklerinizi onemsememis gibi davranin.
Nasıl takip edeceğimi de bilmiyorum ki

Olabilir ne yapıyor gibi merak duygusu olmuş olabilir. Mesaj var mı görüşme var mı ?? Bağlantı kurmuş mu . Sadece evham yapmış olabilir misiniz.? Face falan herhalde söylediğiniz. Aramış eklemiştir arkadaş olarak iş yerindekileri. Bir önemi yoktur. Mesaj konuşma ne biliyim bir bağlantıları bir sohbetleri var mı bir bakin. Kesib kanıt yok. Eskor belki arkadaş ortamında konusruken a baktık gibi birşey de olabilir. Ya da yalan da söyleyebilir. Fake hesap ise. Alın eskilerinden birinin resimlerini açık bir hesap chorme gizli sekmedsn bakın hesaba mesaj atın . Tepkisini hareketlerini ölçün . En önemlisi bildiginizi belli etmeyin gene Gül'ün öpün canım cicim yapın. Varsa birşey elinizdeki bilgileri kaybedersiniz. Boyna siler neyse olay çözemezsiniz.

Tesadüf değil. Ama eskort arattı diye boşanılmaz sor eşine bu hesap nedir diye verdiği cevaba göre kem küm yaparsa yalan dolan vardır arkasında. Eskort ile konuşma yada görüşme olduğundan eminseniz açın boşanma davasını ama delil bulundurun nafakada çok işinize yarar

Bazı çiftler var, bir taraf istemiyor diye sosyal medya kullanmıyorlar. Eşiniz sizin tepkinizden çekindiği için(siz sosyal medya kullanmıyorsunuz diye diyorum bunu) fake hesap açmış olabilir mi? Üstelik bu hesap bir kadın hesabıydı. Bir kadın hesabıyla eskort mu arıyor sizce? Meraktan aratmış olabilir. Çok üzerine gitmeyin ama bu konunun peşini de bırakmayın. Aratma(eskort) yaptığı dönemlerdeki telefon dökümlerini inceleyin.

Mesaj filan yok baktım ama aratmış olması merak etmesi bile o kadar iğrenç ki kaldıramıyorum
Eskilerden kimseyi tanımıyorum ben sadece bu kızın adını duymuştum ve aratmış
Didikleyin kesin başka şeylerde çıkacak altından
Nereye bakayım başka bilmiyorum ki telefonda bişeyler vardır varsa
Yok işte emin değilim emin olmamak tam ortada olmak o kadar kötü ki başım dönüyor 2 saattir
Yok o konuda ne eşim ne ben birbirimize baskı yapmayız hatta eşim çok saçma ve gereksiz olduğunu düşünüyodu böyle hesapların...
Bu çok önemli çok tşk ederim telefon kaydı hiç gelmedi aklıma safmıyım neyim
Eşimin teli hatlı bakabilirim arama kayıtlarına

Şindi ben be yapayım bilmiyorum akşam eşime göstersem bilgisayarı açıp ve alsam teli elinden arama kayıtlarına baksam ??
Yada bi süre sessz kalıp izlesem ama neyi izliycem bi bilgisayarı var bi telefonu telefona gizli mi bakayım ne bilryim gözünün önünde bskıp anında hesap sormak daha mantıklı geliyo?

Benim kullandığım operatörün self servis kısmından konuşma dökümüne bakılıyor diye hatırlıyorum(En fazla son 3 veya 6 aylık bir döküm olabiliyordu galiba). Sisteme giriş yapmak için telefonla 1 defaya mahsus şifre isteniyor. Eşinizin kullandığı operatörü bilmiyorum ama her operatörün geriye dönük belirli bir sürelik dökümlerini elde edebilirsiniz diye tahmin ediyorum. İnternetten araştırın.

Kesinlikle öyle türk telekom mobilde de döküman alınıyor çok mantıklı

Konuşma dökümünü bilmiyorum ama evet bir kaç aylık arama ve mesaj görüntülenebiliyomuş

Bizimki türk telekom avea nadıl alıcam döküman
Yani zaten tekefonda bi uygulama var oradan bakılıyo ama döküman dediğiniz içerik mi
Eşiniz uyuyorlen yapın türk telekom mobile yada sitesinden giriş yapın numara ve şifre ile faturalardan döküman alınıyor yalnız döküman almak için güvenlik kodu yollayacak eşinizin telefonuna o kodu girin hepsi çıkar.

Şimdi bir sürü numara çıkacak numaralar kayıtlı kişi adına görünmüyomuş sadece numara olarak görünüyomuş o gün aranan noların hepsini alıp teker teker araştrmam gerekiyo

Hemen belli ederseniz suçlu yapar sizi . Birşey varsa bulamazsınız. Sonra araki bulaşık emin olun. Herşeyi farkettirmeden kurcalayin. PC için silinen fotolar programlar var. Bakın belki konuşma vardır fotograflasma vardır. Tabi fotolarin kayıt tarihlerini inceleyin ta ne zaman olan fotolar falan da çıkıo. Ne biliyim bulunan o hesabin mail ve şifresini girip bakın belki mailden birşey çıkar. Arkadaşlık siteleri üyeliği falan yada başka sosyal medya hesapları.

Evet haklısınız mail hesabına bakmakta aklıma gelmedi hiç onada bakmam lazım

Önceki konunuz da Eşinizin samimiyetine inanmistim ama malesef hesap Eşinizin belliki .iyice araştırıp inceleyip öyle üstüne gidin emin olun muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…