Lütfen bir akıl verin

Görüştüğüne dair hiçbirşey bulamadım bide şu geliyor aklıma aklında böyle birşey varmış bunu başka yollardan da yapmış olabilir...
Olduysa zaten anında açarım davayı

Bunu eşine söylesen saga sola atar kendini onun hesabı bunun hesabı o bakmış bu bakmış diye yazıklar olsun böyle erkeklere nefret edyrm

İşte başka nasıl delil bulabilirim bilmiyorum ki sabrımda tükeniyo
Hesabı her gün kontrol et. Dışarı çıktığında ya da işten geö geldiğinde takip et. İş yerinin çıkışına falan git. Telefonunu kontrol et. Hiç böyle şeyleri tasvip etmem ama burada makul derecede şüphe var. Bir şey yakalarsan kesinlikle fotoğraf falan delil al.

Dışar çıktığında takip edemem ancak biri ile olabilir
Teline zaten bakıyodum ama bilmiyorum şimdi ne vardır ne yoktur keske fırsat bulabilseydim dün

telefonunu orta yerde bırakırmı eşin?? hani bırakıp gitmek lavaboya banyoya atıp ilgilenmemek yada tuvalate bile heryere elinde mi taşır??hangisi

telefonunu orta yerde bırakırmı eşin?? hani bırakıp gitmek lavaboya banyoya atıp ilgilenmemek yada tuvalate bile heryere elinde mi taşır??hangisi
Telefonu evde bırakıp markete de gittiği olur banyoya elini vs yıkamsk için gittiğinde de tekefon olur yani benden telefonunu saklamadı hiç ama telefonuylada uğraşır çoğu zaman

Son gelişmeleri yazmak istedim eşimin yüzüne herşeyi vurdum eski sevgilisini arattığını kabul etti sadece mrktan bakmışmış bilmem bir sürü laf... 2015 yılında aratmış bu arada ondan snra aratmamış ama biz o zaman evliydik sonuçta ne fark eder

Eskort konusunu inkar etti tabi ki güya arkadaşıyla ortak kullanıyolarmış da diğer arkadaşlarını işletmişlerde bu aratmış da ...

Çok kötü kavga ettim ve annemdeyim şu an biraz kafamı toparlamam lazım

Tam salak bu erkekler ya .napmayı düşünüyorsunuz ? Burnunu sürtün ama bence bosanmayın diyesim geldi. Eskort aratmak tam ayrılmalık sebep ama size içimden bu geçti kusura bakmayın .hakkınızda hayırlısı olsun

Çok sağolun
Kafam o kadar karışık ki anlatamam ne yapıcam hiç bilmiyorum
Çok üzüldüm..
Maalesef eşinizin eskortu ben amaçla arattığını hiçbir zaman tam olarak öğrenemeyeceksiniz..
Zaten kötü olan bu..
Ya eşinize inanıp, tekrar deneyeceksiniz.. ya da bu olay benim midemi bulandırdın derseniz de yolunuzu ayıracaksınız...
Eşinizin tutumu ne oldu ,evi terk etmenizde ?

Evet o kadar zor ki yani aslında herşey ortada ama insan inanmak istemiyo bu iğrençliğe
Bi kaç kez annemlere geldi konuşmak için en son dün akşam geldi konuşsa neye yarar ki
Mesajlar aramalar evliliğimizde bu kadar ilgi görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…