- 8 Mayıs 2021
- 37
- 26
- 8
- 32
- Konu Sahibi crazyimela
-
Yazık ya adamın eli ayağı da tutmuyor demek ki trasini bile sen yapıyorsun.
bununki tamamen ilgi.surekli onunla ilgilenmemi istiyor.bebegim var bebegime krem surerken bile ayni sekilde banada sursene diyor.cocuk gibi ilgi istiyor surekliKarı koca bu şekilde olunuyor. Bende de basur var, benimkisi de benim başvurumla ilgileniyor bir şey demiyorBen de ona yapardım ki ilgileniyorum her şeyiyle. Traş işi absürt geldi ama, ancak fantezi gibi bir şey olursa yaparım.
Hastalık hastalığı kötü bir şey ama. Annemde de var. Hiçbir şeyi yok ama hastanenin tüm birimlerini dolaştı. Kaygı bozukluğundan kaynaklanıyor.
ayy benimki 4.senede artik poposunu bana sildirir tuvaletten sonra
valla ya yasiyorum bunu.buna kalsa her kari koca bu sekildeymisLütfen fake olun.
insanlar bazen kendi dertleriyle dalga gecmek zorumda kaliyorlar malesef.Canım sen bir doktor düşünmez misin? Böyle bir konu açıp eglenebilmek senin sorununun daha ağır olduğunu düşündürdü bana.
Sizden önce de annesi mi yapıyormuşkendi egilemiyormus beli agriyormus mecbur ben yapmak zorunda kaliyorum.
Eee siz baya çocuk büyütüyorsunuz. Yani tamam evlilikte rahatızdır da her seyi de görmek zorunda değiliz ay abartmasın. Siz bi konuşun açık açık küserse de küssün olmaz böyle valla.2 yildir evliyim.ben 29 esim 39 yasinda severek evlendik.ama esim hastalik hastasi.evlendigimizden beri hergun biryeri agriyor.surekli naz yapiyor.bir erkegin bu kadar naz yapmasi beni cok bunaltti.ben guclu bir erkek beklerken karsimdan surekli nazlanan bir erkek varbu aralarda popsunda basuru cikmis doktorada gitmiyor.surekli bana gostermek istiyor midem bulaniyor bakmak istemiyorum.artik onun hastaliklarimdan tiksiniyorum.ne yapacam bilmiyorum.fitili bile neredeyse bana sokturacak.vucudunun tum trasini ben yapiyorum.herseyiyle ilgileniyorum ama onun vucudunun en ince ayrintilarini bilmek istemiyorum artik.ona soyluyorum kari koca bu sekilde olur diyor.2 yillik bir evlilik icin bu kadari fazla degilmi.evlilik boyle birseymi.bilmiyorum bendemi sknti.kafam karisik kizlar lutfen birsey soyleyin
insanlar bazen kendi dertleriyle dalga gecmek zorumda kaliyorlar malesef.
annesi asiri ustune titreyen bir kadinmis.ama bende tam tersi kimseden ilgi gormeden kendi kendime bakarak yetistirildim.bazen o kadin ben erkek gibi hissediyorumSizden önce de annesi mi yapıyormuşsizin bir kocanız yok bakıma muhtaç bir hastanın var. İkna edebilirseniz psikolojik destek aldırın. Normal değil eşiniz
popo silme konusu mizah ya .o tabiki gercek degil.digerleri gercek tabi.ama suan herkesin bu kadar sasirmasina bende sasirdim.ben bile evlilik boyledir diye dusunmustumYok yanlış anladın sen beni. Ben konunun gerçek olduğuna inanmadım. popo silmeden sonra senin ciddi yardıma ihtiyacın olduğunu düşündüm.
Sizden önce de annesi mi yapıyormuşsizin bir kocanız yok bakıma muhtaç bir hastanın var. İkna edebilirseniz psikolojik destek aldırın. Normal değil eşiniz
hayir 2 yildir evliyiz bosanmadikBoşandığıniz eşinizi mi traş ediyorsunuz
Konu acmissinizhayir 2 yildir evliyiz bosanmadik
Ay bu seferki konuyu ben bilem anladım yawbuna inanmış olamazsın?
eksigi var fazlasi yokMuhtemel diyalog: Şimdi şurayı çek heh tamam burası bitti, şurayı da ayır, ayır iyice, az kaldı dur, bir tur daha gideyim. Şimdi bir de domal, tamam basuruna dokunmam, okeyyy hadi geçmiş olsun.
popo silme konusu mizah ya .o tabiki gercek degil.digerleri gercek tabi.ama suan herkesin bu kadar sasirmasina bende sasirdim.ben bile evlilik boyledir diye dusunmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?