- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi crazyimela
-
Seecter ulan der basurlu yerine bitanebununki tamamen ilgi.surekli onunla ilgilenmemi istiyor.bebegim var bebegime krem surerken bile ayni sekilde banada sursene diyor.cocuk gibi ilgi istiyor surekli
evet gorumcem icin actim onu.o telefon kullanmayi bilmez onun adina yazdimbabadan emekli maasi bu sizin konunuz
O konu sizin değil mi?hayir 2 yildir evliyiz bosanmadik
arkadaslar fikrinize ihtiyacim var.ben esimden bosandim.bekarken babam vefat ettigi icin onun emekli maasini aliyordum.simdi bosandigim icim tekrar tekrar maasa basvurmak istiyorum.acaba bekarken aldigim gibi ayni sekilde alirmiyim.1 yasinda bebegim var.calisamiyorum.o serseri babasindan hayir yok ne hali varsa gorsun.bosandiktan sonra baba maasi alan varmi
- Pazartesi 14:18
- Konu Sahibi C crazyimela
- Favorilere Ekle
Kadınlar kulubunun bugüne kadarki en efsane konularından biri. Yani bi best of KK listesi yapsak bu konunu listeye girer. Okurken düşündüğüm tek şey; kimse birbiriyle bu kadar yüz göz olmamalı. Tiksinmekte çok haklısın bence en başından yapmamalıydın. Eşin nasıl utanmıyor onu anlayamadım. Evlilik böyle bi şey konusunda saçmalıyor. Bu adam yaşlı ve bakıma muhtaç olsa o zaman her işini yaparsınız ve evlilik böyle bi şey zaten dersiniz ama genç birinin bunları yaptırırken hiç utanmamsı çok tuhaf.2 yildir evliyim.ben 29 esim 39 yasinda severek evlendik.ama esim hastalik hastasi.evlendigimizden beri hergun biryeri agriyor.surekli naz yapiyor.bir erkegin bu kadar naz yapmasi beni cok bunaltti.ben guclu bir erkek beklerken karsimdan surekli nazlanan bir erkek varbu aralarda popsunda basuru cikmis doktorada gitmiyor.surekli bana gostermek istiyor midem bulaniyor bakmak istemiyorum.artik onun hastaliklarimdan tiksiniyorum.ne yapacam bilmiyorum.fitili bile neredeyse bana sokturacak.vucudunun tum trasini ben yapiyorum.herseyiyle ilgileniyorum ama onun vucudunun en ince ayrintilarini bilmek istemiyorum artik.ona soyluyorum kari koca bu sekilde olur diyor.2 yillik bir evlilik icin bu kadari fazla degilmi.evlilik boyle birseymi.bilmiyorum bendemi sknti.kafam karisik kizlar lutfen birsey soyleyin
evet gorumcem icin actim onu.o telefon kullanmayi bilmez onun adina yazdim
Yapamayacak durumda olsa anlarım da... Suraya kusma emojisi de gelsin ama yaaakendi egilemiyormus beli agriyormus mecbur ben yapmak zorunda kaliyorum.
Kiz dur fazla merak bebise zararKibariyenin Annesi çatlıyorum meraktan.
yok kaynimin oglu icin actim oda kör onun icin yaziyorHa o zaman tamam. Şimdiki konu hala kızı için dimi?
yok kaynimin oglu icin actim oda kör onun icin yaziyor
Hastabakici olmuşsunuz2 yildir evliyim.ben 29 esim 39 yasinda severek evlendik.ama esim hastalik hastasi.evlendigimizden beri hergun biryeri agriyor.surekli naz yapiyor.bir erkegin bu kadar naz yapmasi beni cok bunaltti.ben guclu bir erkek beklerken karsimdan surekli nazlanan bir erkek varbu aralarda popsunda basuru cikmis doktorada gitmiyor.surekli bana gostermek istiyor midem bulaniyor bakmak istemiyorum.artik onun hastaliklarimdan tiksiniyorum.ne yapacam bilmiyorum.fitili bile neredeyse bana sokturacak.vucudunun tum trasini ben yapiyorum.herseyiyle ilgileniyorum ama onun vucudunun en ince ayrintilarini bilmek istemiyorum artik.ona soyluyorum kari koca bu sekilde olur diyor.2 yillik bir evlilik icin bu kadari fazla degilmi.evlilik boyle birseymi.bilmiyorum bendemi sknti.kafam karisik kizlar lutfen birsey soyleyin
Dur dilimin ucuna gelsinde soyliyimNe diceemii bilemedim..
Bak buraya gülme emojisi oldu iyi ki o var em azındanevet gorumcem icin actim onu.o telefon kullanmayi bilmez onun adina yazdim
Bosandiniz ama beraber mi yaşıyorsunuz??babadan emekli maasi
arkadaslar fikrinize ihtiyacim var.ben esimden bosandim.bekarken babam vefat ettigi icin onun emekli maasini aliyordum.simdi bosandigim icim tekrar tekrar maasa basvurmak istiyorum.acaba bekarken aldigim gibi ayni sekilde alirmiyim.1 yasinda bebegim var.calisamiyorum.o serseri babasindan hayir...www.kadinlarkulubu.com
Ne diceemii bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?