Lütfen bir akıl verin

tuanatngc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
4
0
6
35
Manisa
Ne yapacağımı bilemedim bu siteyi görünce direkt akıl almak için üye oldum. 15 yaşındayım lise 1. Sınıf öğrencisiyim daha. Annemle babam kendımı bıldım bılelı ayrılar. Bende kendımı bıldım bılelı babannemle kalıyorum. Zamanında ne annem bakmıs ne babam bakmıs babannem almış 5 e kadar babannemleydım sonra almanyaya annemın yanına gonderdıler . Velayetım o zamana kadar yarı yarıyaydı. Sonra babam dava acıp butun velayetı kendı uzerıne aldı. Bi müddet babamla kaldım kabus gıbıydı o yılların detayına gırmıycem. Sonra bırlıkte tekrar babanemınn yanına manısaya donduk ıkı yıl once. Bu yılın basındada babam almayaya calısmak ıcın gerı dondu. Annemde şuan istanbulda yaşıyo. Ben kendımı bıldım bılelı annemı ıstıyorum. Bugun en sonunda sabah kahvaltıda bunu babanneme soyledım yanı aslında bu bılmedıklerı sey degıl. Babannemde babamı aradı ıste bu kız annem de annem dıye kafayı yemıs dıye bissürü kavga gurultu akşam annemle babam konustular annem babamın bıraz vermeye gonullu olmaya basladıgını soyledı bı an olsun mutlu oldum ama sonra babam aradı ve lıse bıtene kadar manısadasın konu kapandı dedı. Napıyım ben sımdı. Anneme gıtsem velayet yok dıye benı okula bıle yazdıramaz. E burada hiç mutlu değilim tüm gün odamdayım hiç bişey yapmak istemiyorum ufak degılım ama ınsan ılgı sevgı beklıyo. Babannemın suratı hep bes karış..odamdan cıkmıyorum tum gun hıc bıseyden keyıf almıyorum artık hıc mutlu degılım belkı burdakılerle bıraz ıyı gecınsem ıyı olucamda ama onuda ıstemıyorum tek ıstedıgım annemın yanına gıkmek sadece annemı ıstemıyorum ama babama bunu anlaymak mumkun degıl dık kafalı ınat adamın tekı yanı babamla oturup konusma gıbı bı ıhtımalım yok Denedım ama adam nuh dıyo peygamger demıyo. Yok yollamıyor anneme ne yapıcam ben ne yapıcam

Son düzenleme:
benimde senin yasinda yegenim var,aklima o geldi simdi.
bizimkilerde ayrildi ,zaten olan hep cocuklara oluyor..en güzel yillariniz ve yasadiklariniz..
hic üzme kendini dicem ama demesi kolay dogru..
cnm velayet olmadan olmaz seninde bildigin gibi..peki seni dinlemiyorsa baban,araya sokabilecegin
birisi yokmu hani bunu dinler diyebilecegin?
nekadar mutsuz oldugunu babana anlatmaya calissa?
ben kiyamam sana ya,Rabbim yüzünü hep güldürsün insallah,üzülme nolur..

Annen tekrar velayet davası açmalı canım
Artık küçük değilsin , mahkemede kendini ifade edecek yaştasın.
Annenle beraber yaşamak istediğini, babaannenin yanında mutsuz olduğunu anlatırsan hakim velayeti annene verecektir.
Biraz olaylı olacak muhtemelen ama çok istiyorsan annenle olmak yapmanız gereken bu

Babam bence benim ne kadar mutsuz olduğumun gayet farkında. Ama neden ısrarla hala anneme göndermiyo ben anlayamıyorum dedıgım gıbı dık kafalı adamın tekı ama onunda kendınce nedenleri var işte zamanında annemın yaptıgı bazı seylerden dolayı guvenemıyo onun yanında ıyı bısekılde okuyacagıma guvenemıyo. Lısenı bıtır babannenjn yanında sonra napıyosan yap dıyo.tamam oda haklı belkı ama benım anlatamadıgım şey ben detaya falan gırmek ıstemıyrorum basit olarak basitce sadece annemı istiyorum. Dogru duzgun konusabılecegım araya sokabılecegım bı amcam var onuda dınleyıp dınlemeyecegıde malum.. Annem velayet davası acsa babamda sonuna kadar gıcrk annemde. Sonuc olarak babamla kotu olucam. O yuzden belkı sabret lıse bıtene kadar dıceksınız am elımde değil artık ne sabrım kaldı nede tahammulum ben mutlu olucaksam sımdı olmak ıstıyorum

annenin dava açması babanı iyiyce inada bindirir ama haftasonları annende olma şansın yokmu cuma gününden mesela çıksan yola her hafta olmasada 15 günde gitsen belki sana değişiklik olur kafanı dağıtırsın birde amcanla konuşmayı dene amcan devreye girsin oda olmazsa bence sen babaannenle iyi geçin iyi davran baban annesini kıramaz hergün ısrar edip sıkıştırırsa babanda pes edebilir belki yalvarsan babaanne ne ikna etmesi için babanı hergün elbet bıkarlar belki

Hayır babam haftasonları gitmeme de izin vermez sadece yazları görürsem görebiliyorum hem zaten o şekildede istemiyorum temelli gitmek istiyorum babannemle konuştuğum zamanda oda babamla aynı fıkırde fakat artık o benım anne anne dıye tutturmamdan bıkmış durumda gelde bunu babama anlat... Babannemle şuan dnden berı hıc konusmuyoruz her sey bı gene eskısı gıbı normale donsun onla tekrar konusmayı denıycem. Dunde annem ve dayımla yazıstım. Dayım da içini rahat tut yazın vermeseler bıle bız senı alıcaz madem bu kadar cok ıstıyosun yazmıs.. O yuzden birazda olsun mutlu oldum. Evet sizleri hiç tanımıyorum ama genede, lütfen dua edın benım ıcın bu yaz annemın yanına temellı gıdebıleyım

Benim kuzenimin cocugu ayni durumdaydi. Hani demissin ya babamin yaninda kotu zamanlar gecirdim diye, annen dava acsin yeniden. Hakim seni dinleyecek, olani biteni anlat. babanin yaninda degil babannenin yaninda kaldigini soyle hakime.

bu arada genelde cocuk kucukken bosanma oldugunda velayet anneye veriliyor, senin vlayetin neden babana veridi? Belki senin bilmedigin bir sebep vardir. ondan da emin ol. Bir de, annen senin velayetini istiyor mu?

Benım velayetım yarıyarıyaydı, ama almanyaya ılk gıttıgım zaman babam velayetın hepsını kendıne aldı. Almancamda yoktu bir şey de anlatamıyordum zaten 9 yasındayım babam uzulur dıye bısey de yapmak ıstemıyordum. Annem ıstıyor gel dıyor. Bugunde tum gun halamlar benle konutsu. Bızı cok uzdun nıye boyle yapıyorsun dıye. Sımdı benım annemın hayatı duzelı degıldı bu yaza kadar. İki evlılık yaptı babamdan sonra suan bıc bırıyke bırlıkte degıl. Ikı halamda aayrıyetten buyuk kuzenım dahıl senın annene guvenılmez kızım senın annen 3 ay sonra da baskasını bulur guvenılmez ona dıyıp durdular burda ne gyzel bu lısen var babannen sağ yemegını yapıyo edıyo az daha sabret sonra resıt ol kımse senı tutmaz hem lısenıke bıtırmıs olursun dedıler. Belkıde haklılar. Tamam. Ama ben det ya gırmek falan ıstemıyorum. Eskılerı dusunmek ıstemıyorum. Basıt olarak basıtce annemı ıstyıroum. Anneme gıdeım sonra neolursa olsun allaha emanet artık dıye dusunuyorum aslında annemden ben bıle emın degılım ama annem degıstıgını duzeldıgını soyluyor. Kötü mü düşünüyorum aptalca mı dusnuyorum sankı

Suanki duygularını yüreğimin en dibinde hissettim.
Kendi yasadıklarımdan mıdır ne bogazım dugumlendi seni ok kadar iyi anlıyorumm ki ..
Sakın babanla ters düşme anne acısı özlemi cok kotu bılıyorum bende gorusemedım bı sure aynı sebebden ..
Bana da babanem baktı bı sure ..
Ama dogru olan suan ıcın babanla kalmak evet cokkk zoorrr bılıyorm ama sen o kapıyı carpıp gttıgınde daha herseyıne sımdıden emın olamadıgın annnele sorun yasadıgında napcaksın ..
Ne yazıkkı babalar boyle durumlarda kin baglıyolar .
Bun yapma sakın ben hala baba hasreti cekıyorum keske duzgun benı seven bı babam olsa dıyorum ..
Arayı bularak araya bırılerını sokarak gıt kus gıtme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…