Ne yapacağımı bilemedim bu siteyi görünce direkt akıl almak için üye oldum. 15 yaşındayım lise 1. Sınıf öğrencisiyim daha. Annemle babam kendımı bıldım bılelı ayrılar. Bende kendımı bıldım bılelı babannemle kalıyorum. Zamanında ne annem bakmıs ne babam bakmıs babannem almış 5 e kadar babannemleydım sonra almanyaya annemın yanına gonderdıler . Velayetım o zamana kadar yarı yarıyaydı. Sonra babam dava acıp butun velayetı kendı uzerıne aldı. Bi müddet babamla kaldım kabus gıbıydı o yılların detayına gırmıycem. Sonra bırlıkte tekrar babanemınn yanına manısaya donduk ıkı yıl once. Bu yılın basındada babam almayaya calısmak ıcın gerı dondu. Annemde şuan istanbulda yaşıyo. Ben kendımı bıldım bılelı annemı ıstıyorum. Bugun en sonunda sabah kahvaltıda bunu babanneme soyledım yanı aslında bu bılmedıklerı sey degıl. Babannemde babamı aradı ıste bu kız annem de annem dıye kafayı yemıs dıye bissürü kavga gurultu akşam annemle babam konustular annem babamın bıraz vermeye gonullu olmaya basladıgını soyledı bı an olsun mutlu oldum ama sonra babam aradı ve lıse bıtene kadar manısadasın konu kapandı dedı. Napıyım ben sımdı. Anneme gıtsem velayet yok dıye benı okula bıle yazdıramaz. E burada hiç mutlu değilim tüm gün odamdayım hiç bişey yapmak istemiyorum ufak degılım ama ınsan ılgı sevgı beklıyo. Babannemın suratı hep bes karış..odamdan cıkmıyorum tum gun hıc bıseyden keyıf almıyorum artık hıc mutlu degılım belkı burdakılerle bıraz ıyı gecınsem ıyı olucamda ama onuda ıstemıyorum tek ıstedıgım annemın yanına gıkmek sadece annemı ıstemıyorum ama babama bunu anlaymak mumkun degıl dık kafalı ınat adamın tekı yanı babamla oturup konusma gıbı bı ıhtımalım yok Denedım ama adam nuh dıyo peygamger demıyo. Yok yollamıyor anneme
ne yapıcam ben ne yapıcam

Son düzenleme: