LÜTFEN BİR BAKIN ÇOK DARALDIM ARTIK...

burcucucu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
88
26
8
29
merhaba kızlar
22 yaşındayım
ilk başta nasıl başlasam anlatmaya bilmiyorum..
bir ilişkim var oda 22 yaşında 2 sene biticek ve ben kendisini 6 senedir tanıyorum ama böyle olduğunu bilmiyordum ...
herşey bu yaza kadar iyiydi yada benim gözlerim kördü bilmiyorum. beni çok kıskanan akşam hava kararınca beni dışarı çıkartmayan ne normal bir erkek arkadaşım nede kız arkadaşım vardı yalnızdım ama herşeyi birlikte yapıyoduk hergün buluşuyoduk yani yalnızlık hissetmedim . bu yazın herşey değişti . kendisi gezip tozarken bana sen çıkma demeye başladı benimde bu yazın stajım ehliyet sınavım felan sabahtan akşama kadar dışarıdaydım sonra aklım başıma geldi diyim bende gezdım bende arkadaşlarımla buluştum akşamları kahve içmeye çıktım kuzenlerimle derken biz baya birbirimizden soğuduk ben arayı soğutmamaya çalıssamda benim sosyal hayatıma laf etmeye başladı bana ağıza alınmayacak hakaretler etti bir saat sonrada çok özür dilerim diyip yalvarıyodu bende affettim sürekli ama en sonunda dun ipler koptu kızlar...
biz ikimizde aynı şehirde okuyoruz okul açılalı 1 ay olucak dışarı çıkalım diyince bağırıyor sinemaya gidelim diyince bağırıyor dun arkadaşlarımla çıktım ki daha yeni arkadaşlarım oldu diyebilirim burnumdan getirdi en son bana gözumden düştun sen nasıl bir kızsın daha neler neler bende defol hayatımdan dedim kapattım teli 10 dk sonra özür dilerim yazmıs cevap vermedim de bitti artık benim içimde gerçekten insan zevk almazmı ya biz bişey yapamıyoruz bu sene anlamıyorum kemdısınıde eve hapsetti okula gidip geliyor sadece başka biri yok sanmıyorum ama bana dediklerini unutamıyorum bakamıyorum artık suratına cevapta vermeyi düşünmüyorum ben gelecekde göremiyorum canım yanıyo kızlar gerçekten benimle aynı şeyleri yaşayıp düzelen oldumu nasıl yaptınız bunu anlatıursanız sevinirim içimi dökmek istedim birazcık okuduğunuz için çok teşekkur ederim yorumlarınızla konuşarak rahatlamayı çok isterim yorumlarınız bekliyorum

Kimse sizin ne zaman kiminle nereye gideceğinize karışamaz.

Eşiniz olsa bile karışmamalı ama evli olsanız hadi olabilir dicem.

Daha şimdiden sizi kısıtlamaya hakaretlere başlamış.

Üzgünüm ama ilerde çok daha kötülerini yaşamak istemiyorsanız ilişkinizi bitirmelisiniz...

merhaba hayatım. sana cevap verebilmek için hesap açtım. 20 yaşındayım, çok benzeri bir insanla muhattap oldum. geçmeyecek sanıyorsun ama geçiyor bundan emin ol. genç kadınlarız, içtiğimiz kahveden, konuştuğumuz insandan, oturduğumuz koltuktan bulunduğumuz kafeden KİME NE? aklını başına al ne olursun, sen ideallerine yürü. ehliyet sınavını geç, sen işlerinle uğraş. o pisliği AFFETME ona yüz verme onunla muhattapı bu fırsat geçmişken eline kes. allah hepimizi hayırlı "insalarla" karşılaştırsın. en güzellerine layık olduğunu hatırla ve böyle insanları yalnızlıklarında çürümeye bırak. bırak ki kendilerini unutsunlar yokmuşlar gibi yaşayalım. çok gençsin çok genciz. bunları hak edecek davranışlarda bulunmadığını, kahve içmeye gittiğin yerde sağla solla muhattap olmadığını hatırla ve gördüğün sürtük muamelesini de hatırla. lütfen aklını başına al sen de ben de bu yazıya giren kadınlar da bunların hiçbirini hak etmiyor.
sevgiyle kal. doğru olanı seç. aldığın nefesi kendin için içine çektiğini unutma.

Daha bu yaşta böyle.!!! En güzel zamanların gez toz bidaha dönme ona vallahi dönme bak sakın. Bu iş olmaz ılerde de bu en güzel günlerini onla yazık ettiğine yanar yanar durursun.

Beter olur ama düzelmez
Hazır soğumuşken yol verin
Bu çok sağlıksız bir ilişki.

Daha en basindan tepkini net gostermen ve onceliklerinden asla taviz vermemen gerekirdi.Kesin olarak bitir diyebilirim sadece.Daha buyuk hatalara yol acmadan bitirmen senin icin ve en onemlisi ruh sagligin icin en mantiklisi olur.

Seninle aynı şeyleri yaşayanların hayatları mahvoldu mahvoluyor
Ana baba sözü dinlemeyen kızların sevgili sözü dinlemesi ne kadar mantıklı
O özür dilesin ağlasın yalvarsın bakalım ne kadar yaratıcı ama yapılan hatayı tekrarlamayın

Sokağa çıkınca erkekler mi sana bir şey yapacak, senin mi gözüm dışarı kayacak? Neyin güvensizliği bu. Bas tekmeyi...

Gönüllü hapishane gibi ne o öyle.
Birlikte hayattan zevk alamayacaksanız niye birlikte olasınız ki?
İlişkiler gelip geçebilir ancak daimi arkadaşlıklar, dostluklar hep kalır o yüzden kimse için kendini yalnızlaştırma ve hayatı yaşa.

Git bir fakiri sevindir. Hayatini kurtarmissin.

Ne demek hava kararinca cikmamak veya biz kiz arkadasinin bile olmamasi?

Gencliginden 2 sene calmis. Sukur ki kurtulmussun

Kaç kurtar kendini.
Karakterini az çok belli etmiş.
E sana uymadığı da aşikar.
Cevap dahi yazma bence.

Kusura bakma da, 22 yasinda bir insan neden bunu kendine reva gorur ki? Ben o yasta eve girdigimi hatirlamiyorum, gezme diyen bi erkek arkadasim olsaydi aninda s..tiri cekerdim zaten:)

Bu sevgi degil. Kiskanmak hic degil. Adamin karakteri bozuk. Bitmesi hayirli olmus. Devam ederse daha beter olur. Surekli gel gitler seni de yorar, psikolojik olarak da yipratir. Yapip edip sonra ozur dilemeler normal degil. Bir degil iki degil cunku...

Acaba kendi ediodu ettigini bulur diemi korkuyodu

Daha küçük ya 22 yaş bir erkek için 15 le değerdir benim gözümde .

Sakın değişmesini beklemeyin çünkü değişmezzzz
Yol verin gitsin sizi yıpratır,tüketir,bitirir...
Kendi iyiliğiniz için ayrılın kurtulun

Cok saol canim gercekten :) insan yaş ilerledikçe daha iyi anlıyor universite okuyorum ve bu yillarimin iyi gecmesini çocuklarıma anlatacak guzel anilarimin olmasini bu yillarimi en cokta kendimin guzel hatırlamasını istiyorum 2 sene gozum kördu ilk iliskim ve gerçekten kördüm ama sosyallesmeye basladikca o kaldiramadi benim omrumden omur gitti bosuna hepsi kendimiz icin yasayalim gerisi boş...

Sokağa çıkınca erkekler mi sana bir şey yapacak, senin mi gözüm dışarı kayacak? Neyin güvensizliği bu. Bas tekmeyi...
Okadar eski kafali ki anlatamam o saatte bir kiz disarida gezermiymis ben gercekten kadin haklarini hor gören haksızlığa gelemeyen bir insanim 2 sene kördum ben kör heralde yazin bu yuzden ayri düştük ben hakkimi savundum konusmaya basladim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…