LÜTFEN BİR BAKIN ÇOK DARALDIM ARTIK...

duzelmeyecek. ayrilmisken hayatina devam et. gez toz eglen. bu zamanlarin bidaha gelmeyecek geri. keyfini cikar...

Hayatini sen yönet. Asla bir erkwgin eline verme ipleri.
Kocan da olsa sen cikiyorsan benimde cikma hakkim var deyip cikabilmelisin.
Bir erkegi nasil alistirirsan oyle gider.

Bana eşim böyle karışsa boşarım.Evliyim.Karışmaz ve karışamaz.Böylelerini nerden buluyorsunuz anlamıyorum.Erkek mi Yok.sana değer vermiyor ve saygı duymuyor.üniversite okuyan kızlarımız böyle ezilirse okumayan meslek meslek sahibi olmayan kızlarımız napsın.medeni olsunlar biraz ya.daha okurken seni dışarı çıkarmayan evlenince neler yapmaz.boynunuza ip geçirip istediği yere çekmeye çalışan erkekleri nasıl affediyorsunuz anlamıyorum.eşimden önce bir erkek arkadaşım vardı ciddi düşünüyorduk.kaç yıl peşimden koştu ikna etti ama elde edince 1 yıl sonra eskisi kadar ilgilenmediğini hissetmeye başladım.çok geçmeden ayrıldım.sonra günlerce aradı mesaj attı ağladı affetmedim.ben değil sen bitirdin dedim.daha şimdi den beni ihmal edersen evlenince hiç ilgilenmezsin dedim.ben değerliyim.ben kadınım.özelim.kendime saygı duymalarını ben sağlarım.yoksa hakaretler küfürler havada uçar.böylelerine prim vermeyin.2. Sınıf insan muamelesi göstermesine fırsat vermeyin.ilerde anne olacaksınız.çocuğunuzun önünde aşağılayan bir kocanız mı olsun istiyorsunuz.lüffen önce kendini sev.

ben kendimi savundukca hakkımı aradıkça bu dunyada erkeklerin yapabileceği ne varsa kadınlar daha iyi yapar kanıtladıkça bu hale geidik diyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…