Gebeliğe Hazırlık Lütfen bir bakın onu testime

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamilesinizdir ama Yinede çok beklenti içinde olmayın. İnsan sonra üzülüyor

Hsg çektirdiniz mi siz

Hsg çektirdiniz mi siz
Merhaba o mesajdan sonra gece hastanelik oldum kasık ağrısından dolayı. Muayene oldum kan ve idrar verdim doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende regl 8 gün var ama olabilir dedim tekrar beta için de kan verdim 1,20 çıktı şu an . Bi hafta kaldı eğer adet geçerse gidicem değer inşallah yükselir . Daha önce martta 0 çıkmıştı. Sabır ve merakla bekliyorum

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlsıyla müjdeli haberi alırsınız benimde 6 gün sonra yumurtlama günüm inşallah bu ay burda herkes gebelik haberi verir

Ben de bi Kere test yaptığımda adet geciktiğinde p kadar çıkmıştı değerim ama ben gebe değildim sizin inşallah yükselir
Merhaba adet gecikmesi yaşamıştım Mart ayında 0 çıkmıştı şimdi 8 gün kala 1,20 çıkınca umutlandım umarım bir hafta içinde yükselir bekleyeceğiz Dr kesin sonuç olarak sayamayız dedi BAT herşeyi belirleyecek güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin İnşallah

En guzeli kaset test yap paylas bi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…