- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 34
- Konu Sahibi makbulecin
-
İnşallah hamilesinizdir ama Yinede çok beklenti içinde olmayın. İnsan sonra üzülüyorMerhaba HanımlarBende foruma yeni katıldım
Şu an 24 yaşındayım 9 aylık evliyim 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyimYorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum
Hsg çektirdiniz mi sizMerhaba HanımlarBende foruma yeni katıldım
Şu an 24 yaşındayım 9 aylık evliyim 28-29 günde bir adet döndüm var BAT 11 Temmuz . Yumurtlama tarihim 22 Haziran - 1 Temmuz arasındaydı o zamanları ve yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi değerlendirdik . Şu an adetime 8 gün kaldı fakat sağ kasığımda adet sancısı gibi ama biraz daha hafif bir ağrı var. Çok fazla gaz sorunum olmaya başladı. Acaba hamile kalmış olabilir miyimYorumlarınızı bekliyorum . Sabırsızlığım hat safada 7 gün öncesinde kanda çıkar mı teste gitsem ? Tecrübeli olanlar yaşamış olanlardan yardım bekliyorum
Merhaba o mesajdan sonra gece hastanelik oldum kasık ağrısından dolayı. Muayene oldum kan ve idrar verdim doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende regl 8 gün var ama olabilir dedim tekrar beta için de kan verdim 1,20 çıktı şu an . Bi hafta kaldı eğer adet geçerse gidicem değer inşallah yükselir . Daha önce martta 0 çıkmıştı. Sabır ve merakla bekliyorumHsg çektirdiniz mi siz
Hsg çektirdiniz mi siz
Merhaba o mesajdan sonra gece hastanelik oldum kasık ağrısından dolayı. Muayene oldum kan ve idrar verdim doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende regl 8 gün var ama olabilir dedim tekrar beta için de kan verdim 1,20 çıktı şu an . Bi hafta kaldı eğer adet geçerse gidicem değer inşallah yükselir . Daha önce martta 0 çıkmıştı. Sabır ve merakla bekliyorum
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlsıyla müjdeli haberi alırsınız benimde 6 gün sonra yumurtlama günüm inşallah bu ay burda herkes gebelik haberi verirMerhaba o mesajdan sonra gece hastanelik oldum kasık ağrısından dolayı. Muayene oldum kan ve idrar verdim doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende regl 8 gün var ama olabilir dedim tekrar beta için de kan verdim 1,20 çıktı şu an . Bi hafta kaldı eğer adet geçerse gidicem değer inşallah yükselir . Daha önce martta 0 çıkmıştı. Sabır ve merakla bekliyorum
Ben de bi Kere test yaptığımda adet geciktiğinde p kadar çıkmıştı değerim ama ben gebe değildim sizin inşallah yükselirHayır adet geçerse o zaman çekilecek şu an beklemedeyim 1,20 yükselsin diye dua ediyorum
İnşallah kuzum Rabbim isteyen her anne adayına nasip etsinÇok geçmiş olsun inşallah hayırlsıyla müjdeli haberi alırsınız benimde 6 gün sonra yumurtlama günüm inşallah bu ay burda herkes gebelik haberi verir
Amin canım inşallah hayırlısıylaİnşallah kuzum Rabbim isteyen her anne adayına nasip etsin
Merhaba adet gecikmesi yaşamıştım Mart ayında 0 çıkmıştı şimdi 8 gün kala 1,20 çıkınca umutlandım umarım bir hafta içinde yükselir bekleyeceğizBen de bi Kere test yaptığımda adet geciktiğinde p kadar çıkmıştı değerim ama ben gebe değildim sizin inşallah yükselir
Çok heyecanlıyım bir hafta geçer mi şimdi :))Amin canım inşallah hayırlısıyla
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihiBat ne demek arkadaşlar hep yazıyorlar ama
En guzeli kaset test yap paylas bi senHerkese selam. Benim adetime 4 gün var. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim tam 14. Gün pik gördüm. Daha sonra ertesi gün yaptım yumurtla çatlamıştı silik gördüm. Şimdi bugün adete dört gün var yeniden bir deneyeyim dedim. Bu şekilde pik gördüm. Hamileli bu testle öğrenmeye çalışmıyorum aslında meraktan yaptım. Bu şekilde görüp hamile olan var mı aranızda. Ya da neden şu an pik görüyorum bileğisin olanlar yazabilir mi lütfen. Gebelik testi alıp yapmıycam çünkü çok üzülüyorum negatifi görünce.
Canım banada haber verir misin sonucu çok merak ediyorum acaba hamile misin diyeÇok heyecanlıyım bir hafta geçer mi şimdi :))
Merhaba, iki kere yumurtlama nasıl oluyor? İki kere olduğunda adet gecikiyor muBir de şu sebepten heveslenmek istemiyorum aslında hani iki kere yumurtlama mı oldu acaba bir ayda diye
Veririm kuzum beklemedeyim dahaCanım banada haber verir misin sonucu çok merak ediyorum acaba hamile misin diye
Cevap geldi mi soruyaMerhaba, iki kere yumurtlama nasıl oluyor? İki kere olduğunda adet gecikiyor mu
Makbuşş malesef negatifTamam canım
Hayır cevap gelmediCevap geldi mi soruya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?