- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 34
- Konu Sahibi makbulecin
-
merhaba ben iki kere yumurtlama olduğunu duymuştum. Ancak tam bilgili değilim o konuda. Detay veremiyorum yanlış bilgilendirmemek adına. Bununla alakalı yazılar var isterseniz bir göz atın.Hayır cevap gelmedi
Yaa canım test yaptın mı ? Adet mi gördün ? Hiç takma kafana canım inan yalnız değiliz . Bir sürü kişi var takmayı bıraktığı an hamile olan. Biz de böyle olucaz ben inanıyorum modunu sakın düşürmeMakbuşş malesef negatif
Test yaptım kan da verdim negatifYaa canım test yaptın mı ? Adet mi gördün ? Hiç takma kafana canım inan yalnız değiliz . Bir sürü kişi var takmayı bıraktığı an hamile olan. Biz de böyle olucaz ben inanıyorum modunu sakın düşürme
Bir dahaki aya canım hiç üzülme ben bunu aylarca yaşadım. İnsan üzülüp sinirleniyor ama sonunda Allah’ın izniyle olacağını düşün kendini üzmeTest yaptım kan da verdim negatif
Aynen öyle kan vermeye gittin mi senBir dahaki aya canım hiç üzülme ben bunu aylarca yaşadım. İnsan üzülüp sinirleniyor ama sonunda Allah’ın izniyle olacağını düşün kendini üzme
Yok canım bu ay ben hsg falan çektirdim bu ay pek gebelik beklemiyorum açıkçasıAynen öyle kan vermeye gittin mi sen
Hayırlısı olsun kuzumYok canım bu ay ben hsg falan çektirdim bu ay pek gebelik beklemiyorum açıkçası
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?Bende bir ara daha koyu çıkmıştı bu ay oldu galiba derken üstüne adet gördümYani bu testlere boşa aldanma streste yapma bende 5 ay ovulasyon ile denedim denedim olmadı stresten dedi herkes 6. Ay eşimde bende ard arda grip olduk o ay ilişki sıklığımızı saysam bir elin parmak sayısını geçmez hiç ihtimal vermediğim bir ay olmuştu hatta öyle ki gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce hastalanıp doktora gittiğimde gebelik şüphesini bile söylemedim 2 serum ve film çekilmiştim (kan testi istesek çıkarmış) ama nasip işte o sayılı ilişkilerden birinde hamile kalmışım şuan karnışımda bir oğluş var süpriz yapıp geldi
Kuzum herşey Nasip ve Allah’ın ol demesine bakar iyi düşün iyi olsun bence bugünü ve bundan sonraki 2 günü değerlendirmelisinMerhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?
Canım benim yorumun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten cümlemiz için Rabbim isteyen herkese versin inşallahKuzum herşey Nasip ve Allah’ın ol demesine bakar iyi düşün iyi olsun bence bugünü ve bundan sonraki 2 günü değerlendirmelisinİnşallah hakkında hayırlısı olsun bu ay senin için güzel haber aldığın bi ay olsun
Canım sen değerlendir günlerini bilemezsin ya tutarsaMerhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?
Ayy inşallah ağzından bal damlıyor valla nerde varsa Rabbim versinCanım sen değerlendir günlerini bilemezsin ya tutarsa
Merhaba abla birşey sorabilirmiyim ben 2 gün oldu çatlama olalı bugün iki kasığımın ortasına hafif kramp girdi hamilelik olusuyor olablrmiİki gebeligimde de ovulasyonu koyu görünce test yapıp pozitifi gördüm. Ama ikinci bir yumurtlama ihtimali de olabilir. Boş yere ümit vermek istemem. En iyisi bir test yapın.
Döllenmeyi hissetmeyiz. Psikolojik olabilir, yaz ama yine de üşütmüş olabilirsiniz cereyanda kaldıysanız ya da gazdan olabilir. O kramplar genelde gebelik varsa eğer yerleşmeden bir süre sonra başlıyor. O da öyle ani hareketlerde, mesela birden ayağa kalkınca ya da yatakta dönünce falan oluyor.Merhaba abla birşey sorabilirmiyim ben 2 gün oldu çatlama olalı bugün iki kasığımın ortasına hafif kramp girdi hamilelik olusuyor olablrmi
Yürürken oldu 5 gün önce yumurtlama günümdü 3 gün sürdü yani yumurtlamada döllenme oldu ise bugün 4.günü falan oluyorDöllenmeyi hissetmeyiz. Psikolojik olabilir, yaz ama yine de üşütmüş olabilirsiniz cereyanda kaldıysanız ya da gazdan olabilir. O kramplar genelde gebelik varsa eğer yerleşmeden bir süre sonra başlıyor. O da öyle ani hareketlerde, mesela birden ayağa kalkınca ya da yatakta dönünce falan oluyor.
Sabırla beklemekten başka yapilacak bir şey yok. Kafaya çok takarsanız beyniniz gebelik belirtileri olusturur.
Ovulasyon testiyle mi takip ettiniz yumurtlamayı? 3 gün süren ne mesela? 3 gün pik mi oldu? Yani iki gün önce çatladı demektir bu. Çatlama olduğu zaman yumurta açığa çıkar yani yumurtlama o zamandır. Pik olduğu günler yumurta yeterli olgunluğa ulaşmış demektir ve çatlayınca dollenecek yumurta açığa çıkar bu da tüpler tarafından tutulur. Sperm gelir döllenme gerçekleşir. En kaba haliyle böyle. Yani şu anda spermler yumurtaya daha yeni de ulaşmış olabilir, döllenme daha yeni de başlamış olabilir. O yumurta şu an rahminizde değil. Hala tüpünüzde. Rahme doğru yol alıyor. Dollendiyse bir hafta içinde rahme gelip yerlesecek.Yürürken oldu 5 gün önce yumurtlama günümdü 3 gün sürdü yani yumurtlamada döllenme oldu ise bugün 4.günü falan oluyor
Evet ovülasyon ile takip ettimOvulasyon testiyle mi takip ettiniz yumurtlamayı? 3 gün süren ne mesela? 3 gün pik mi oldu? Yani iki gün önce çatladı demektir bu. Çatlama olduğu zaman yumurta açığa çıkar yani yumurtlama o zamandır. Pik olduğu günler yumurta yeterli olgunluğa ulaşmış demektir ve çatlayınca dollenecek yumurta açığa çıkar bu da tüpler tarafından tutulur. Sperm gelir döllenme gerçekleşir. En kaba haliyle böyle. Yani şu anda spermler yumurtaya daha yeni de ulaşmış olabilir, döllenme daha yeni de başlamış olabilir. O yumurta şu an rahminizde değil. Hala tüpünüzde. Rahme doğru yol alıyor. Dollendiyse bir hafta içinde rahme gelip yerlesecek.
Bnde acaba yerleşme mi oluo dye dusundumOvulasyon testiyle mi takip ettiniz yumurtlamayı? 3 gün süren ne mesela? 3 gün pik mi oldu? Yani iki gün önce çatladı demektir bu. Çatlama olduğu zaman yumurta açığa çıkar yani yumurtlama o zamandır. Pik olduğu günler yumurta yeterli olgunluğa ulaşmış demektir ve çatlayınca dollenecek yumurta açığa çıkar bu da tüpler tarafından tutulur. Sperm gelir döllenme gerçekleşir. En kaba haliyle böyle. Yani şu anda spermler yumurtaya daha yeni de ulaşmış olabilir, döllenme daha yeni de başlamış olabilir. O yumurta şu an rahminizde değil. Hala tüpünüzde. Rahme doğru yol alıyor. Dollendiyse bir hafta içinde rahme gelip yerlesecek.
Yerleşme için çok erken daha.Bnde acaba yerleşme mi oluo dye dusundum
Ovulasyon testiyle mi takip ettiniz yumurtlamayı? 3 gün süren ne mesela? 3 gün pik mi oldu? Yani iki gün önce çatladı demektir bu. Çatlama olduğu zaman yumurta açığa çıkar yani yumurtlama o zamandır. Pik olduğu günler yumurta yeterli olgunluğa ulaşmış demektir ve çatlayınca dollenecek yumurta açığa çıkar bu da tüpler tarafından tutulur. Sperm gelir döllenme gerçekleşir. En kaba haliyle böyle. Yani şu anda spermler yumurtaya daha yeni de ulaşmış olabilir, döllenme daha yeni de başlamış olabilir. O yumurta şu an rahminizde değil. Hala tüpünüzde. Rahme doğru yol alıyor. Dollendiyse bir hafta içinde rahme gelip yerlesecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?