Gebeliğe Hazırlık Lütfen bir bakın onu testime

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?

Eklentiler

• IMG_20210712_152125.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 14
Kuzum herşey Nasip ve Allah’ın ol demesine bakar iyi düşün iyi olsun bence bugünü ve bundan sonraki 2 günü değerlendirmelisin İnşallah hakkında hayırlısı olsun bu ay senin için güzel haber aldığın bi ay olsun

Canım benim yorumun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten cümlemiz için Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Canım sen değerlendir günlerini bilemezsin ya tutarsa

İki gebeligimde de ovulasyonu koyu görünce test yapıp pozitifi gördüm. Ama ikinci bir yumurtlama ihtimali de olabilir. Boş yere ümit vermek istemem. En iyisi bir test yapın.
Merhaba abla birşey sorabilirmiyim ben 2 gün oldu çatlama olalı bugün iki kasığımın ortasına hafif kramp girdi hamilelik olusuyor olablrmi

Merhaba abla birşey sorabilirmiyim ben 2 gün oldu çatlama olalı bugün iki kasığımın ortasına hafif kramp girdi hamilelik olusuyor olablrmi
Döllenmeyi hissetmeyiz. Psikolojik olabilir, yaz ama yine de üşütmüş olabilirsiniz cereyanda kaldıysanız ya da gazdan olabilir. O kramplar genelde gebelik varsa eğer yerleşmeden bir süre sonra başlıyor. O da öyle ani hareketlerde, mesela birden ayağa kalkınca ya da yatakta dönünce falan oluyor.
Sabırla beklemekten başka yapilacak bir şey yok. Kafaya çok takarsanız beyniniz gebelik belirtileri olusturur.

Yürürken oldu 5 gün önce yumurtlama günümdü 3 gün sürdü yani yumurtlamada döllenme oldu ise bugün 4.günü falan oluyor

Yürürken oldu 5 gün önce yumurtlama günümdü 3 gün sürdü yani yumurtlamada döllenme oldu ise bugün 4.günü falan oluyor
Ovulasyon testiyle mi takip ettiniz yumurtlamayı? 3 gün süren ne mesela? 3 gün pik mi oldu? Yani iki gün önce çatladı demektir bu. Çatlama olduğu zaman yumurta açığa çıkar yani yumurtlama o zamandır. Pik olduğu günler yumurta yeterli olgunluğa ulaşmış demektir ve çatlayınca dollenecek yumurta açığa çıkar bu da tüpler tarafından tutulur. Sperm gelir döllenme gerçekleşir. En kaba haliyle böyle. Yani şu anda spermler yumurtaya daha yeni de ulaşmış olabilir, döllenme daha yeni de başlamış olabilir. O yumurta şu an rahminizde değil. Hala tüpünüzde. Rahme doğru yol alıyor. Dollendiyse bir hafta içinde rahme gelip yerlesecek.

Evet ovülasyon ile takip ettim

Bnde acaba yerleşme mi oluo dye dusundum

Buda bugün ki lh testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…