Lütfen biri akıl versin çok üzgün ve stresliyim

Ee içmeyin o zaman.

Keşke yalan söylemeseydiniz de "sigarama karışma" deseydiniz. Sigara başkasının isteği /baskısı ile bırakılmaz, siz kendiniz bırakmayı istemelisiniz.

Mesele sigara değil yalan söylemeniz adam haklı

Sıgarayı da geçtim kaç gündür düşünüyorum her şeye o katar veriyor kıyafetime makyajıma kinle konuşup arkadaşlık kuracağıma bir kaç gündür konuşmuyoruz tek basına düşünüyorum da sadece sıgara değil ki hakkımdaki her kararı almış hep istediği biri olmaya çalışmak yordu beni ne yapacağımı bilmiyorum artık istem dışı gözyaşımı tutamıyorum alla Bulak oldum

O kadar doğru yazmışsınız ki hiç iyi değilim gerçekten 2 bebeğim olmazsa yaşadıklarım ağır geliyor düşünmeden alıp basımı giderdim ama bebekler olunca cesaretin kırılıyor

Artık mesele sıgara da değil çok yorulmam psikolojik olarak tükenmem kendimi sürekli beğendirmeye çalışmam

Mutfağa geçip bi kahve yapıp sigara yakardım ben olsam.
Adam sizin yerinize de hayatınızı planlayıp emir veriyor şaka gibi
Kocaysa da bir yere kadar
Daha neler.

Artık mesele sıgara da değil çok yorulmam psikolojik olarak tükenmem kendimi sürekli beğendirmeye çalışmam
Lohusalık da var sanırım. Kendinize ve hatta herkese biraz zaman verin. Düzelmeyecek sorun yok aslında. Bazen iniş bazen çıkış hayat. Herşeyin düzelecek allahın izniyle

Bence eşiniz haksız sizi bu duruma zorlamışsizde bu kadar korkak olmayın yani sonuçta alkol uyuşturucu falan değil bu.yerinizde olsam bırakırdım kendi sağlım için ama kimsede zorlayamaz bu derece saçmalık.

Hatanız yalan söylemek. Eşinizden korkmanız da normal bir durum değil. Ben sigara kullanmıyorum hiç kullanmadım bir gün içmeye başlarsam bu sadece beni ilgilendirir. Eşim benim velim mi ben çocuk muyum ne münasebet bu kadar karışması. Bu tarz konuyu açan ilk üye değilsiniz. Hayret ediyorum gerçekten. Bir de eşiniz sizin kızıp başka odaya göndermiş, çocuklara ceza verirlerdi ya git odada otur diye o geldi aklıma. Sizi sigara yüzünden boşanmakla tehdit eden adam varsın boşasın bu kadar kolay madem

Ben uzun zaman içmeyince çünkü art Arda iki oğlum oldu emzirme derken 2 yıldan fazla içmedim e oda bu kadar zaman içmedin bir daha izin vermiyorum bırakmışsın sıgara. Bu eve giremez sende içemezsin demişti
Yani bu kadar bırakmışken zevkinize tekrar başlamışsınız. İrade ve iradeli insan bana daha çok güven verir. İradesiz insanın yalan söylemesi de muhtemel.

Eşiniz burdan biraz sert görünebilir ama sigara konusunda çok haklı..

Ben böyle ilişkileri anlamıyorum evlenmeden önce içmiyor muydunuz. Ya da söz mü verdiniz. Çocuk gibi o diyor içme biri saklanarak içiyor.

Bence sakinleşmesini bekleyin çok üzerine gitmeyin. Zamanla yumuşayıp anlamaya çalışacaktır ama yaptığınız çok yanlış bundan ders alıp sevdiğinizin hatrı için bırakmaya çabalayın.

Sizin bu konuda yalan söylemenizi saçma buldum.
Neticede sigara bu. Paketi saklasanız kokusunu saklayamazsınız.

İŞTE ARADIĞIM GERÇEK YORUM!!!

İhtiyacım var ama iki çocukla çıkamıyorum oda psikiyatri ye götürmez

Saygı duymuyor işte bende bırakamıyorum

Lohusalık da var sanırım. Kendinize ve hatta herkese biraz zaman verin. Düzelmeyecek sorun yok aslında. Bazen iniş bazen çıkış hayat. Herşeyin düzelecek allahın izniyle
Bebeğimin yılı bitti lohusa değilim sadece herşey onun istediği olan o benim için en iyisini bilir havası takınan beni benden daha çöl sözde seven ama sürekli kıran bir eşle mücadele ediyorum üstelik kendisini seviyor kıtamla istemiyorum gönlü kalmasın diyorum amagaliba artık zorlanıyorum yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…