lütfen biri bana akıl versin kafam çok karışık..

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
merhaba sevgili kk üyeleri.. mantıklı düşüncelere ihtiyacım var. erkek arkadaşımla 3 ay önce ayrıldık o benden ayrıldı. aynı fakültedeyiz üstelik. soğudum diyerek ayrıldı bir tartışmamız sonucu.. şimdi ise karşıma çok insan cıkıyor bir çok kişi var beni tanımak istediğini söyleyen. içlerinden bazıları gerçekten çok ama çok iyi insanlar.. aileleri olsun kendileri olsun. ama benim aklım hala erkek arkadasımda. bu yüzden onlara karşı bir adım atmak gelmiyor içimden. bir yandan da diyorum ki kendi kendime iyi insanlar çıkıyor karşına belki mutlu olursun. yakın zaman da birinden ayrıldığımı da söyleyemiyorum onlara. bir tanesi de bu durumu biliyor buna ragmen benimle olmak istiyor zamanla unutursun benimle diyor. kafam çok karışık. biriyle olmak için çok erken oldugunu düşünüyorum. 3 ay önce sevgilime senden başkasıyla olamam derken şimdi bir başkasıyla olmak bana ağır geliyor. bir taraftan da şöyle düşünüyorum senden soğudum deyip ayrılan biri için bu kadar sadık bir insan olmak gereksiz diyorum. ne dersiniz?

eskiye mazi derler

içinden geldiginde zaten boyle biseyi bahane etmezsin
deemekki daha hazir deilsin bu soruyu sorduguna gore
illa biri olmak zorunda deil hayatinda, zamana birak ..

kendine zaman tanı hazır hissettiğin zaman başla bi ilişkiye derim.. benimle unutursun onu diyende bayağıcüretkarmış yani

Eski erkek arkadaşını unutursun emin ol sadece biraz zamana bırak. başka bir kişi için acele etme. karşına etkileneceğin birisi çıkınca değerlendirirsin. ki çıkacaktır. şu an yaran taze olduğu için kimseden etkilenmiyorsundur. ama zamanla bu durumun değişir.

ben de öyle düşünüyorum. bana birsey olmz karşımdaki insan kırılır ve kırmak istemiyorum
Ya aslında senin kafanla ılgılı bu.Eğer eskisini kafandan tam anlamıyla sildiysen ona karşı birşey hissetmiyorsan ve ilişkiye hazırsan,birisinden hoşlanıyorsan başlayabılırsın bence :)
Bende eşimle öyle başlamıştım 2 ay sonra :)

teşekkür ederim değerli yorumun için :)

kendine zaman tanı hazır hissettiğin zaman başla bi ilişkiye derim.. benimle unutursun onu diyende bayağıcüretkarmış yani
ben de anlamadım. sordum zaten kendisine de benim durumumu biliyorsun sen bunu nasıl göze alıyorsun ya sevemezsem sonunda sen kırlırısın dedim. iyi birisin güzelsin benimle olmanı isterdim ve seni mutlu edeceğimden eminim hayatta her zaman senin gibi insan çıkmıyor insanın karşısına dedi. zamanla alışırsın dedi bana ama değişik bir durum. ben erkek olsam baskasını seven kısı istemezdim kesinlikle

Erkek olsaniz istemezmissiniz, kadin halinizle de istemeyin zaten. Saglikli bi tercih olmaz. O da kesinlikle dogru kisi degil. Senin durumunu bildigi halde umursamazca olsun diyorsa, o adamda da bi art niyet ararim. En azindan bi durup dusunurum. Ne tur bi erkek israrla ister bu durumda diye.

Ayrildigin birine sadik olmak nedir ayrica senden baskasiyla olanam laflarida cook komikli seyler insanlar neleri gomup nelere basliyor hayat devam ediyor fazla duygusal triplerde takilma bence kafandan attiginda yeni brini al onuda daha fazla dusunme dusunmene sevk eden sey terk edilme duygusu mantikk mantikk

ne gibi bir ard niyet olabilir ki mesela

klışe ama kımseyi yara bandı olarak kullanmayın hayatınızda illa birimi olması lazım hazır değilsiniz yenı bırıne haksızlık olur yeni gelene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…