lütfen biri bana yardım etsin

truman show gibi yani?
biris senin kafana bu fikri sokmus simdi acaba demekten kendini alamiorsun
ben senin yerinde olsam cok utobik yalan seyler anlatirdim evde ama sadece evde yani..
sonra kimden duyacagima bakardim.. mesela kim anlaticak bunu kim dalga gecicek sonra da iz surerdim
o kimden ogrenmis o kimden duymus..
belki de evinizin sirlarini baskasi ile paylasan brii var evinizde.. rahat biri bu konuda..
biraz arastirmaci olun mutlaka somut birsey elde edersiniz eger ki kamera varsa..
diyelim ki var bi de nerde yayinlanacak ki? neden boyle bisey ses getirmior neden hicbirimiz bilmiyoruz?
bu insanlar internetten uzerinden izliyorsa hepsinin evinde internet var mi?

derin mevzu..

Şizofreni belirtileri kızlar bunlar
Canım psikiyatriste git

tatlım arkadaşa katılıyorum maalesef.kuzenimin nişanlısı da senin gibi sokaktan geçenlerin onu gösterdiğini,dikkatle baktığını,izlendiğini filan söylüyormuş.sonra öğrendik şizofren olduğunu.herkeste olabilir böyle rahatsızlıklar.ihmal etme canım.her şey gönlünce olsun..

artık cevap yazmıyorsun belli ki ama belki okursun diye yazıyorum..
ailene sormalısın öncelikle onların ne düşündüğünü, belki onlar da benzer şeyler hissediyordur, onların bizden daha çok yardımı dokunur sana..
Test amaçlı olarakta, birinde böyle seni izlemiş olabileceğine dair bir belirti gördüğünde kuşkularını bir kenara bırak ve direk karşındakine sor, "ne biliyorsun nerden biliyorsun?" bu biraz cesaret gerektirir, ama sorunundan kurtulmak için zaten cesur olman gerekir..

Rabbim yardımcın olsun, inşallah çözüm bulursun..

muhtemelen burdaki insanların iyi niyetini kullanıp alay ediyor, cevaplarından öyle sezinledim . yok eğer ciddiyse de bir arkadaşın dediği gibi şizofreni belirtileri var bunu ona söyleseniz de farkedemez beyni artık gerçeklikten uzaktadır. hastaysa çok yazık, ama dalga geçiosa da ne diim kendi ayıbı...

evet şizofreni belirtileri.ama bunlar başlangıç belirtileri deil gibi geldi bana.yani ilerlemiş bu durum.çok acil doktora görünmesi lazım.Allah yardımcısı olsun ya

kızlar konuyu başlatan arkadaşın siteye en son giriş tarihi 10/09/2010 yani o günden sonra birdaha buraya girmemiş,başına bişeymi geldi acaba,gerçekten hasta falanda bişeymi oldu,tuhafffff.

eğer dalga geçiyor olsaydı cevapları falan okurdu sonrasında ama kız ortalıkta yokkkkk.

bir evde kamera olacak,herkes bu kamera sistemininden ev gözetleyecek(bu herkes nasıl bir topluluk ise içlerinden hiçbir duyarlı vatandaş bu durumu ihbar etmeyecek) yolda parmakla işaret edilerek serze arkadaş taciz edilecek ama diğer hane halkı bu konuda sus-pus olacak...olacak iş değil!!!
paranoid şizofreni'nin göstergeleri...ısrarla dil dökmenin anlamı yok, ailesinden başka kimse yardımcı olamaz. burada ne kadar git doktora dense de hala serze "sorunuma cevap verecek kişi" diye yazacak. kendisinin durumunu kabul etmesi imkansız.

Back
X