- 16 Mayıs 2007
- 826
- 85
- 648
gerçekten hatırlamıyorum zaten şu an ipucu gibi bi durumda kalmadı geçmişteki süreci düşündüğümde bu kanıya vardım tanıdığım tanımadığım herkes değişti tanıdıklarım saygısızlaştı uzaklaştı alaycı tavırlar takınmaya başladı tanımadıklarım da aksine ilgi alaka göstermeye başladı böyleşeyler işte
Bazen disa dogru yapilan hareketlerde insanlarin birbirinden uzaklasmasina neden olabiliyor...belki sizinde basinizdakide böyle bir durumdur...Bu demek degilki siz izleniyorsunuz tanidiginiz ve tanimadiginiz yazmissiniz yani sizin görüs alaniniz bayagi bir genislemis madem durum böyle size yukarda yazdigim gibi asiri süphe durumunda kanuni yollara basvurun evi kontrol ettirin bugün kontrol cihazlari teknolojik acidan gelismis vaziyette aninda bulurlar (bu bir örnekti)...egerki hakikaten bir psikolojik sorunsa siz bunu kendi basiniza anliyamazsiniz ve mutlaka bir terapiste basvurmaniz gerekir burda bize anlattiginiz gibi onada durumu anlatin...
Esasinda buraya yazmakla ciddi anlamda bir adim atmissiniz bundan sonrasi sizin elinizde ,bir karar verin ve uygulayin.Allah c.c kolaylik versin...