lutfen biri sesimi duysun :(( ozellikle acnelyse kullananlar

nayso

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
43
4
13
29
Arkadaslar yuzumde ten rengimden dolayi kabak gibi ortya cikan sivillce lekeleri var ...ne yapicagm bilmiyorm ..su an acnlyse bile kullaniom ayni ...

Bunu da cilt sorunlariyla ilgili her bolume yaziyorum sonunda reklam amacli uyelikten banlanacagim o olacak...

Sizin durumunuzun ciddiyetini bilmiyorum...

Ama ben de acik tenli oldugum icin donemsel sivilcelerin izlerinden rahatsiz olurdum...

Sadece gunes degil, pc, spot isiklari vs cildimize zarar verdigi icin yaz kis gunes kremi kullanirim...

Ve Solante Acnes gunes kremine basladiktan sonra sorunum tamamen ortadan kalkti...

Umarim sizde de ise yarar...

Bunu da cilt sorunlariyla ilgili her bolume yaziyorum sonunda reklam amacli uyelikten banlanacagim o olacak...

Ama ben de acik tenli oldugum icin donemsel sivilcelerin izlerinden rahatsiz olurdum...

Sadece gunes degil, pc, spot isiklari vs cildimize zarar verdigi icin yaz kis gunes kremi kullanirim...

Ve Solante Acnes gunes kremine basladiktan sonra sorunum tamamen ortadan kalkti...

Doktorum bana Solante Pigmentayi onermisti fakat nereye sorduysam piyasadan kalkti artik satilmiyor diyorlardi. Siz nerden aldiniz acaba? Simdiki gunes kremim Lancome fakat o da bittiği icin Solanteyi almak istiyorum. . Internetten falan mi aldiniz?

acnelyse ben kullandım ama içindeki bir maddeye alerjim varmış. yüzüm domates gibi kızarıp şişmişti. göz kapaklarım birer yumruk gibiydi. dikkatli kullanmanı öneririm.

Doktorum bana Solante Pigmentayi onermisti fakat nereye sorduysam piyasadan kalkti artik satilmiyor diyorlardi. Siz nerden aldiniz acaba? Simdiki gunes kremim Lancome fakat o da bittiği icin Solanteyi almak istiyorum. . Internetten falan mi aldiniz?

Farkli gunes kremleri kullandim ama bir gunes kreminin ayni zamanda tedavi edici ozelligi bulunup bakim urunu yerine gececegi aklima gelmezdi...

Ben eczacimdan oneri istedigimde vermisti Solanteyi...

Kullaninca etkisine inanamadim...

Arkadaslarima da onerdim, hepimiz keyifle kullaniyoruz...

Farkli yerlerde yasiyoruz, hepimiz de kolayca ulasabiliyoruz...

Sasirdim piyasadan kalkti soylentilerine...

Dogruysa da uzulurum... :KK14:

Farkli gunes kremleri kullandim ama bir gunes kreminin ayni zamanda tedavi edici ozelligi bulunup bakim urunu yerine gececegi aklima gelmezdi...

Ben eczacimdan oneri istedigimde vermisti Solanteyi...

Kullaninca etkisine inanamadim...

Arkadaslarima da onerdim, hepimiz keyifle kullaniyoruz...

Farkli yerlerde yasiyoruz, hepimiz de kolayca ulasabiliyoruz...

Sasirdim piyasadan kalkti soylentilerine...

Dogruysa da uzulurum... :KK14:

Evet, doktor bana azicik lekeler icin vermişti, tedavi de ediyor demisti. Valla cok aradim ama yok dediler. Yarin tekrar baska yerlere bakacağım insallah vardir. Belki de onlar da yok olani bana kakalamaya calisiyorlardi, hic belli olmaz. Insanlar çiğ süt emmis :KK53::KK53::KK53:

Evet, doktor bana azicik lekeler icin vermişti, tedavi de ediyor demisti. Valla cok aradim ama yok dediler. Yarin tekrar baska yerlere bakacağım insallah vardir. Belki de onlar da yok olani bana kakalamaya calisiyorlardi, hic belli olmaz. Insanlar çiğ süt emmis :KK53::KK53::KK53:

Bana da oyle geldi...

Eczacim 'en iyisi bu ama insanlar fiyati yuzunden pek tercih etmiyorlar' demisti...

Oyle ucuk bir fiyati da yok ki olsaydi da bu sonuca degerdi zaten...

Arkadasimin cildi de hassas dermatologu 'kesinlikle Solanteyi kullanacaksin' demis...

Herkes icin ihtiyac kategorisinde bir urun...

Haftaya gidecegim eczaneye stoklara bakayim ben de... :KK53:

Bana da oyle geldi...

Eczacim 'en iyisi bu ama insanlar fiyati yuzunden pek tercih etmiyorlar' demisti...

Oyle ucuk bir fiyati da yok ki olsaydi da bu sonuca degerdi zaten...

Arkadasimin cildi de hassas dermatologu 'kesinlikle Solanteyi kullanacaksin' demis...

Herkes icin ihtiyac kategorisinde bir urun...

Haftaya gidecegim eczaneye stoklara bakayim ben de... :KK53:

Ben de yarın cok başka bir eczaneye gidip soracağım insallah vardir :-)

Bu krem izlerizi gecrdi mi

acnelyse ben kullandım ama içindeki bir maddeye alerjim varmış. yüzüm domates gibi kızarıp şişmişti. göz kapaklarım birer yumruk gibiydi. dikkatli kullanmanı öneririm.
Evr cok etkili ama nedense 2 ay oldu hala soyulma yok neden :((

Evr cok etkili ama nedense 2 ay oldu hala soyulma yok neden :((
allah allah çok garip.
benim bir haftada yüzüm rendelenmiş gibi olmuştu.
lekelerin ne renk kahverengi mi? öyleyse expigmenti öneriyorum çok etkili bir krem.

allah allah çok garip.
benim bir haftada yüzüm rendelenmiş gibi olmuştu.
lekelerin ne renk kahverengi mi? öyleyse expigmenti öneriyorum çok etkili bir krem.
Evet kahverengimsi arada kirmizilarda var ama ... evt kullana herks bi hftada etki gormus ama bnde yok .. :/

Bu krem izlerizi gecrdi mi

Solante Acnesin sivilceye meyilli ciltteki sivilce olusumunu engellerken evvelden olusan izlerde de etkili olacagi yaziyordu urun bilgilerinde...

Solante Pigmenta da lekelere iyi geliyor mesela...

Yillanmis izlerde ve tekrarlayan sivilcelerde ne kadar ise yarar bilmiyorum ama kendi adima beyaz tenlilerde sivilce olusumunu minimuma indirdigini, mevcut taze izlerde de ise yaradigini soyleyebilirim...

En buyuk tercih sebebim de matlastirici etkisi...

Sizin de cildiniz benimki gibiyse yaglanmayi kontrol altina aldiginizda yeni sivilce ve iz olusumunu engellemis olursunuz en azindan...

Teşekkürler bunu göze alacağımtlu_OL_, post: 36506832, member: 153834"]Solante Acnesin sivilceye meyilli ciltteki sivilce olusumunu engellerken evvelden olusan izlerde de etkili olacagi yaziyordu urun bilgilerinde...

Solante Pigmenta da lekelere iyi geliyor mesela...

Yillanmis izlerde ve tekrarlayan sivilcelerde ne kadar ise yarar bilmiyorum ama kendi adima beyaz tenlilerde sivilce olusumunu minimuma indirdigini, mevcut taze izlerde de ise yaradigini soyleyebilirim...

En buyuk tercih sebebim de matlastirici etkisi...

Sizin de cildiniz benimki gibiyse yaglanmayi kontrol altina aldiginizda yeni sivilce ve iz olusumunu engellemis olursunuz en azindan...
[/QUOTE]
Tesekkurler

Back
X