lütfen birileri beni dinlesin,çok ihtiyacım var...

zaten bende yatıcam,sahur yapmycam öyle de tutabilirim dünde yemeden tuttum çok aramıyorum zaten rahatım oruçta...ii geceler kızlar yarın bi gelişme olursa yazarım hepinize çok teşekkürler kimsem yok anlatacak

canım çok üzüldüm ama erkekleri anlamak çok zor illede onların ailelerinin ve onların dedikleri olcak bu sadece senin için degil hepimiz için aynı sen biraz sakinleş arkadaşlara katılıyorum sana el kaldırmasınada izin verme birde cinsel probleminiz nedir anlayamadım biraz açıklarmısın

İyi geceler canım,uyuyamayacağını biliyorum ağlamaya devam edeceksin ama en azından dinlenmiş olur vücudun,inş yarın görüşürüz.

Sonuna kadar haklısınız hediye almak istememek de
Ne demektir ya aldığınız hediyeyi başka birine vermek
Hele de bu kişi hediyeyi ortak aldığınız görümceniz
Şuan tartışmak yersiz eşiniz zaten gidip almış
Ama konuşun bi daha sizin izniniz olmadan böyle saçmalıklar yapmasın
O bu hakkı kendinde buluyorsa sorun bakalım acaba siz kendi anneniz için aynı şeyi yapsanız tepkisi ne olur
Zaten muhtaçta değilmiş ,yapılacaksa da bütün evlatlar ortak yapar diğer kardeş hiç bişey yapmıyor her defasında siz..ben olsam bende çok sinir olurdum.Tavrınızı koyun

yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm.erkekler çok farklı.annen ,ablan, abin ile başlayan cümleleri çok sevmeyip bunları çok sıksık dile getirip durusanız siz zararlı çıkarsınız...benzer durumları bende yaşadım...siz gelin kafayı takmayın.ne yaparsa yapsın.alsın versin hiç görmemezlikten gelin. heleki şu saatten sonra bence onun ailesi hakkında hiçbir şey söylemeyin.kendinize vurdurtmayın yani o pozisyona düşecek bir tavır sergilemeyin....ayrıca tavrını koy diyen arkadaşları da anlamıyorum.karşındaki (kocası) hırs yapmış neye tavır kayacaksın ki , hem atvır alsa bile anlamayacak ve daha çok annesinin üstüne düşecektir...aksini yaparsanız siz zarar görürsünüzacizane tavsiyem

yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm.erkekler çok farklı.annen ,ablan, abin ile başlayan cümleleri çok sevmeyip bunları çok sıksık dile getirip durusanız siz zararlı çıkarsınız...benzer durumları bende yaşadım...siz gelin kafayı takmayın.ne yaparsa yapsın.alsın versin hiç görmemezlikten gelin. heleki şu saatten sonra bence onun ailesi hakkında hiçbir şey söylemeyin.kendinize vurdurtmayın yani o pozisyona düşecek bir tavır sergilemeyin....ayrıca tavrını koy diyen arkadaşları da anlamıyorum.karşındaki (kocası) hırs yapmış neye tavır kayacaksın ki , hem atvır alsa bile anlamayacak ve daha çok annesinin üstüne düşecektir...aksini yaparsanız siz zarar görürsünüzacizane tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…