lütfen birileri beni dinlesin,çok ihtiyacım var...

ikimizde öğretmeniz.çocuğum yok çünkü vajinismusum aynı zamanda,seviyordum

canım benim cinsel hayat inan bütün sorunların baş kaynağı evlilikte tedavi oluyorsundur heralde bak ne dicem bnde birinci eşimden bosandım bnde senin gibi olduğumu sanıodum meğer değilmişim sorun eşimi istememmiş şimdi ikinci evliliğimi yaşıyorum ve hiçbi sorunumuz yok sen eşini istemio olabilirsin ve bu dayak olyıda seni etkilicek eşin bubu hiç düşünmüyosa daha ne diyim canım tabiki bosanmmak son çare ama asla hayatını cehenneme çevirme bn düzelir die 3 yıl bekledim ve zamanım bosa gitti sakın unutma bu hayatı bir kere yasıcaksın başklarından akrabalarından akıl verenlerden etkilenme kararlarını kendin ver çünkü eşinle sen yasıosun canım başkası değil. ben yatıcam yarın girersen konusuruz seni öpüuyorum canım kuvvetli ol

teşekkür ederim ii geceler sana,bende 3 yıllık evliyim ama hala çözemedik tabiki tedavi olmaya çalışıyorum..çok uğraşıyoruz onun için ama bu olaydan sonra uğraşırmıyım bilmiyorum,onun yüzündende tabiki olabiliyor bazen tartışmalar ama bu tartışmanın o konuyla hiç alakası yok inanki

nasıl uyuyabilirmki ben ağlıyorum şu an zaten

canim ya biliyorum uyuyamassin ama suan kendine eziyet ediyorsun,senin bu tartismada hiç bir sucun yok birak o aglasin yapma kendine bunu,inanki tek bir damla goz yasina degmez hiç kimse ,getirebilirmi goz yaslarini, hayati kendine zindan etme elini yuzunu yika kendine gel canim yaa.

hepinize teşekkür ederim,ama neymiş kızlar biliyomusunuz aşk meşk bunların hepsi bahaneymiş.tam 3 yıl çıktık 1 yıl nişanlı kaldık ve 3 yıldır da evliyiz ama küçük bi sebepten sana vurabiliyomuş yani

eminim şu an ben onun hiç umrunda değilim ona göre ben herzaman ağlıyomuşum dizilerde felan üzücü sahnelerde ağlarım ben duygulanırım yani duygularım gerçek değilmiş.şimdi kendine sahur hazırlıyor

Ablam ...
Anlamadım ki nasıl bir tartışma ortasında yaptı böyle bir "HAYVANLIĞI".
Bu noktadan sonra sen ne istiyorsan onu yapmalısın.
Evinden hiç bir yere ayrılma ..
Acaba pişman olacak mı .. Şimdi kendisiyle hesaplaşıyordur .

yazdiklarindan cok hassas ve duygusal birisi oldugun belli oluyor,uzme kendini artik.hepimiz yasiyoruz boyle seyleri zaman zaman suan kafan cok karisik,bir orta yol bulmaya calisin.benim esim bana oyle bi soz soylemistiki hiç unutmam inan, ozaman demistim keske vursaydi ama bole konusmasaydi diye vurunca acisi gider ama dil yarasi cok zor(

ya hatırlayamıyorumki işte ben dedim hani ben parasında değilim ama en azından diğerine de sölenmesi gerekmezmi dedim hem bu hediyeyi başkasına vermeyeceği ne malum dedim,o da o benim annem hepsini ben ödeyeceğim falan dedi inadına gibisinden bende ödemeyeceksin dedim o öyle dedi ben böle dedim sonra kitap okuyodum ben bana vurdu elimi yüzüme tuttum elini çek diye bağırdı,sonra ben yan odaya geçtim kanepeye otrdum beni orada hırpaladı vurmadı ama,üff gerçekten ben onun şu an umrunda olmadığımı çok ii biliyorum

işte abimlerin durumu iyi değil falan dedi ki ben 300lük evde oturuyorum onlar 600lük evde oturuyolar ve eşi hep marka giyer dedim bende eğer parası olmasa bunları yapamaz dedim..nankör dedi bana sonra eski tartışmalar açıldı falan filan bunlar vurmadan sonra olan şeyler.

Ah canım ya,bunu yapan bir de öğretmen.Öğrencilerine nasıl örnek oluyor acaba?Ne öğretiyor,karını nasıl döversini mi!Bu nasıl bir acizlik karına el kaldırıyorsun.Karısını döven erkek aciz,ezik erkektir,benim gözümde...
Tavrını belli et canım,ağlama,tam tersi dik dur,iyice ezilsin kocan olacak yaratık

Son düzenleme:
bunlari tekrar tekrar dusunup,kendini yoruyosun,birak yapsin bakalim,hatasini anlicaktin keske dicektir,esinde olsa degistiremiyosun,sen onun umrunda degilsen ,oda senin umrunda olmasin,burdan kendi yasadiklarimi sana anlatmak isterdim ama olmuyor iste ozamn derdinki benimki hiç birseymis uzulmee artik.o yine istedigini yapacak sen uzuldugunle kalcaksin.

Birde sahur yapıyormuş,karına el kaldır,karının kalbini kır,birde oruç tut.Ne anladım ben bu oruçtan,bu mübarek aydan!

Evliliğinizi sürdürürsünüz veya sürdürmezsiniz bunu bilemem,zaten bunun kararını verecek kişilerde bizler değil sizsiniz fakat eşinizin bundan sonra size el kaldırmasına,şiddet uygulamasına müsade etmeyin,konu şiddet olunca cevabım hep benzerdir,bir kere vuran bir daha vurmaya meyillenebilir,eşinize müdananız olmadığını hissettirin ama bunu kavga etmeden yapın,herkes eşini az çok tanır,ona nasıl yaklaşacağını bilir,sizde eşinize kendi metodlarınızla el kaldıramayacağının sinyallerini verin.

Size eşinize şöyle davranın diyemiyorum çünkü hiçbir evlilik,hiçbir çift bir diğerine benzemez dolayısıyle her evlilikte çiftlerin davranışları ve olaylar,durumlar karşısında verecekleri tepkilerde farklıdır.

Bence biraz sakinleşin,evliliğinizi salim kafayla değerlendirin,henüz 3 yıllık evliymişsiniz,evliliklerin ilk yılları eşlerin birbirini tanıma,anlama yıllarıdır,evliliğinizi,kendinizi ve eşinizi tanıyıp ne istediğinize,evliliğinizin nasıl olması gerektiğine karar verin ve bu kararı uygulayın.

Son düzenleme:
canım köprüleri tamamen yıkma ama tavrını da kesinlikle koy...
vurmak da nedir canım
ama şu da bi gerçek ki cinsel problemler evliliği gerçekten olumsuz
yönde çok etkiliyo..
umarım buna da en kısa zamanda bi çözüm bulursunuz

Hadi sende elini yuzunu yika guzel bi sahur yap,baksana o nasilda bilio caninin kiymetini sende boyle kendini mahvet,gelmeyim oraya bak :)))

teşekkür ederim yorumunuz için,ben şu an zaten çok ii düşünemiyorum ama bunun da bi karşılığı olmalı ayrılsam yada ayrılmasam diye düşünüoyrum,sadece şuan bende çok üzgünlük ve kargaşa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…