mrb kızlar ben şimdi konuşmayı denedim derdimin para olmadığını anlatmak için yine ben kıskanç oldum ve eşim bana vurdu çok üzgünümneyapcağımı bilemiyorum
Yok artık, sırf bu yüzdenmi vurdu, hay Allah'ım çok sinirlendim şimdi...Özel olmazsa daha öncede yaptımı böyle bir şey bu ilk mi? Gerçi bu işin ilki sonu da yok ya Allah yardımcın olsun ne diyim...
mrb kızlar ben şimdi konuşmayı denedim derdimin para olmadığını anlatmak için yine ben kıskanç oldum ve eşim bana vurdu çok üzgünümneyapcağımı bilemiyorum
Ayyy kusura bakma canım ama nasıl vurur ya sinirden çatlamak üzereyim ne hakla sen kimsin kime vuruyorsun.Böyle şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum adım feministe çıkıyor işte. Elleri kırılsın inşallah
Ayyy kusura bakma canım ama nasıl vurur ya sinirden çatlamak üzereyim ne hakla sen kimsin kime vuruyorsun.Böyle şeyleri gördükçe evlilikten soğuyorum adım feministe çıkıyor işte. Elleri kırılsın inşallah
sen bunları hiç haketmiosun sana böl davranmasına izin verme ve bunu yaptıysa tekrar yapıcaktır tecrübeyle sabittir ayaklarının üstünde dur güvenini kaybetme biz yanındayız sonrada duruma bak bir yol haritası çiz kendine ben öyle yapmıstım
sabaha kadar tartış laf kavgası yap gerekirse hadi neysede vurmakta ne demekmiş.saygısızlık haksızlık..kaba kuvvet girince işin içine ne karar verirsen ver haklısındır.üzülme eden bulur canım
şu an uyanıksa kararlı bir şekilde hızlıca şunları söle ve yanından ayrıl üstüne basarak bana bir daha asla el kaldırmıycaksın de ve başka bi odaya git bn yapmıstım korktu ve bi daha yapmadı ama çok kararlı bi ses tonuyla
tamam o simdi kendiyle heaplasıor yalnız bırak ve sakın kendini acındırma karşısında acınavcak biri değil kararlı birini göricek her zamn o zaman tırsıcak bu beni bosar die
selam canim uzuldum inanki bu duruma sen sakin gitme annenin evine sen niye gidecekmissinki hem,orasi senin evin,bence konusma bir iki gun burnu surtsun nasilsa o dolanacak pesinde.
guzel meslegin felanda varmis ama bence hemen aklina ayrilik getirmesen,suan moralin cok bozuk bu yuzden dogru kararlar veremiyorsun derin bi nefes al.yat dinlen sakin kafayla konusun esinizle.