- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Eleştiri konuyu iyi anlamak için Türkçe'nize yapıldı. Kimse kötü söz söylemedi. Ayrıca eğer çocuklara da bu şekilde davranıyorsa eşiniz ki öyle diyorsunuz üstte,suç duyurusunda bulunulacak.Arkadaşım ben buraya derdimi paylaşmak aynı sorunları yaşayan varsa onun yaşadıklarını da okumak için paylastim nedir bu eleştiri kötü sözler anlayamadım?
Eşinizin size yaptıkları zorunuza gitmiyor ama burada insanlar size azıcık da olsa yardimci olmaya çalışıyor Gerçekleri görün diye konuşuyorlar söyledikleri zorunuza gidiyor İlginçArkadaşım ben buraya derdimi paylaşmak aynı sorunları yaşayan varsa onun yaşadıklarını da okumak için paylastim nedir bu eleştiri kötü sözler anlayamadım?
Arkadaşım ben buraya derdimi paylaşmak aynı sorunları yaşayan varsa onun yaşadıklarını da okumak için paylastim nedir bu eleştiri kötü sözler anlayamadım?
Allah aşkina kim sana kötü söz söyledi? Herkes seni senden çok düşündü.Arkadaşım ben buraya derdimi paylaşmak aynı sorunları yaşayan varsa onun yaşadıklarını da okumak için paylastim nedir bu eleştiri kötü sözler anlayamadım?
bizim öğretmene bir öğretmen lazım ki dilini çözebilelim.O çocuklara bu şekilde davraniyr demiyrm etkileniyr eve de yansıtıyor bana da
Ya ben derdimi anlatamiyo muyum niye yanlış anlaşılıyor ki gayet düzgün yazıyorum yanı sagolun zaten bu kadar duyarlı olduğunuz için ama bi yanlış anlama var sanırım
Düzelt yanlış anlamayı? Eşin sana nasıl şiddet uyguluyor?Ya ben derdimi anlatamiyo muyum niye yanlış anlaşılıyor ki gayet düzgün yazıyorum yanı sagolun zaten bu kadar duyarlı olduğunuz için ama bi yanlış anlama var sanırım
gizli değil fiziki demek istedim.Sen kocanı aklamak için konu açtıysan üzgünüm ama kocan bir odun, cahil, kötü, Görgüsüz, sevgisiz karaktersiz. Çünkü kendinden zayıf bir insana, kadına, karısına, aynı yatağı paylaştığı insana hakaret ediyor, hırpalıyor, şiddet uyguluyor ve seni terbiye etmek için üstelik. Terbiyesiz herif.
Evliliği yanlış biliyorsun. Evliliğin her döneminde ufak tartışmalar anlaşmazlıklar olur, gizli ve psikolojik şiddet olmaz, olmamalı.
tamam işte. bu normal değil.Ben esimi aklamak için bir sey demedim sadece bana yaptıklarını çocuklara yapıyor diye bir sey söylemedigimi oradaki çocuklarla yaşadığı psikolojiyi bana yasattigini dedim bi yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalıştım sonra teldn yazyrm gayet düzgün yazmaya calisiyrm anlaşılabilsin diye nasıl oluyo türkçem bozuk oluyr bilmiyorum esimle aramızdaki şiddet önce sözle oluyr birbirimize sesimizi yükseltiyrz ağır sözler söylüyrz sinirleniyrz ve sonuç hirpalamayla bitiyor siddet boyutu bu
olabilir.Mesele o iletişim eksik birbirimizle güzelce konusamyrz iki dk sürmüyor aynı noktaya varyrz buna sebep bende olabiliyrm yaptıklarını hazmedemiyrm sinirleniyrm sakince konusamyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?