lütfen birisi yardim etsin böyle evlilik olur mu

pelin- ın önerisi mantıklı. Boşanmak istemiyorsan savunma sporuna git. Hem özgüvenin yerine gelir, psikolojin düzelir, bakarsın eşin de korkar ve kendini düzeltir.

Arkadaşım ben buraya derdimi paylaşmak aynı sorunları yaşayan varsa onun yaşadıklarını da okumak için paylastim nedir bu eleştiri kötü sözler anlayamadım?
Eleştiri konuyu iyi anlamak için Türkçe'nize yapıldı. Kimse kötü söz söylemedi. Ayrıca eğer çocuklara da bu şekilde davranıyorsa eşiniz ki öyle diyorsunuz üstte,suç duyurusunda bulunulacak.

Arkadaşım ben buraya derdimi paylaşmak aynı sorunları yaşayan varsa onun yaşadıklarını da okumak için paylastim nedir bu eleştiri kötü sözler anlayamadım?
Eşinizin size yaptıkları zorunuza gitmiyor ama burada insanlar size azıcık da olsa yardimci olmaya çalışıyor Gerçekleri görün diye konuşuyorlar söyledikleri zorunuza gidiyor İlginç

tamam o zaman istediğin yorum benden gelsin; ay canım evet evliliğin ilk aylarında normal bunlar olur geçer.sen kadınlığını bil ses etme o vursun kırsın bağırsın sus otur.sakinleşince gider gönlünü alırsın.boşanmayı vs..sakın düşünme e mi tatlım öyle laf etme.erkeğin ne yapsa çek bi tanem hepsi normal hayatım.

O çocuklara bu şekilde davraniyr demiyrm etkileniyr eve de yansıtıyor bana da

Allah aşkina kim sana kötü söz söyledi? Herkes seni senden çok düşündü.
Ben yaşamadim evliliğimin ilk yilinda böyle şeyler. Üstelik eşim askeri personel işi çok stresli bir gün bile işini evine yansitmadi.

Ya ben derdimi anlatamiyo muyum niye yanlış anlaşılıyor ki gayet düzgün yazıyorum yanı sagolun zaten bu kadar duyarlı olduğunuz için ama bi yanlış anlama var sanırım

Sen kocanı aklamak için konu açtıysan üzgünüm ama kocan bir odun, cahil, kötü, Görgüsüz, sevgisiz karaktersiz. Çünkü kendinden zayıf bir insana, kadına, karısına, aynı yatağı paylaştığı insana hakaret ediyor, hırpalıyor, şiddet uyguluyor ve seni terbiye etmek için üstelik. Terbiyesiz herif.

Evliliği yanlış biliyorsun. Evliliğin her döneminde ufak tartışmalar anlaşmazlıklar olur, gizli ve psikolojik şiddet olmaz, olmamalı.

Ya ben derdimi anlatamiyo muyum niye yanlış anlaşılıyor ki gayet düzgün yazıyorum yanı sagolun zaten bu kadar duyarlı olduğunuz için ama bi yanlış anlama var sanırım

İnsanlar yardım etmeye çalışıyor sadece. Sakin ol. Kendini ifade edemiyorsun.

Şiddetin derecesi ne diye soruldu cevap vermedin. Azı çoğu olmaz ama insanlar işlerin o raddeye nasıl geldiğini merak ediyor.

Ogretmen olmus otla bocekle ugrasmayacak tabiki cocuklarla ugrasacak
Bu da sabir ve emek isteyen bir is. Neyin stresini size yansitiyor? Basa cikamiyorsa stres oluyorsa biraksin meslegi. Demek ogretmenlik icin uygun degil.

Yok boyle bir bahane. O zaman muhasebeci de bugunki faturalar agir geldi bana desin karisini hirpalasin. Hele hele cerrahlar bu durumda camdan bile atabilir. Duz mantik bu kapiya cikariyor beni.

Ben esimi aklamak için bir sey demedim sadece bana yaptıklarını çocuklara yapıyor diye bir sey söylemedigimi oradaki çocuklarla yaşadığı psikolojiyi bana yasattigini dedim bi yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çalıştım sonra teldn yazyrm gayet düzgün yazmaya calisiyrm anlaşılabilsin diye nasıl oluyo türkçem bozuk oluyr bilmiyorum esimle aramızdaki şiddet önce sözle oluyr birbirimize sesimizi yükseltiyrz ağır sözler söylüyrz sinirleniyrz ve sonuç hirpalamayla bitiyor siddet boyutu bu

Düzelt yanlış anlamayı? Eşin sana nasıl şiddet uyguluyor?

gizli değil fiziki demek istedim.
telefon düzeltmiş.

tamam işte. bu normal değil.
ne yaparsan yap, yazarsan yaz işin şiddete varması normal değil.
ya tedavi olun, ya ayrılın, ya da savunma sanatı öğren.

Hayır ilk yıllarla alakalı değil bunlar tartışmalar olabilir belki farklı insanlar aynı evin içinde inat varsa onu şöyle yap bunu buraya koy derken ufak atışmalar ama yüksek ve sürekli tartışmalar kavgalar normal değil karşısındaki insanı tanımanla alakalı kimse de sanmıyorum evlilik öncesi oyun oynasın hiç birimiz ruh hastası değilsek o kadar kendimizi saklayamayızEşinizin sorunları var belki de karşılıklı bilemiyorum karşınıza alıp usluca konuşmak gerek baktınız olmuyor herkes boşanmak için evlenmiyor ama dayak yemek içinde evlenmiyor.

Mesele o iletişim eksik birbirimizle güzelce konusamyrz iki dk sürmüyor aynı noktaya varyrz buna sebep bende olabiliyrm yaptıklarını hazmedemiyrm sinirleniyrm sakince konusamyrm

Mesele o iletişim eksik birbirimizle güzelce konusamyrz iki dk sürmüyor aynı noktaya varyrz buna sebep bende olabiliyrm yaptıklarını hazmedemiyrm sinirleniyrm sakince konusamyrm
olabilir.
ben yeri geldi tabak çanak kırdım evde, sandalyeleri fırlattım. eşime değil de duvara falan. ama ne şiddet oldu ne küfür.
sakinleşince yeni baştan konuştuk.
ama sizin sürekli bu halde olmanız normal değil. belki de ikiniz bir şeylerden kaçmak için evlendiniz, sevgi saygı yoktu belki de aranızda. dört duvar arasına girince birbirinize tahammül edemez oldunuz.
sorunu bulmadan çözüme ulaşamazsınız.

Sakin bebek yapayim deme.. Daha da zora sokarsin herseyi. Once evliligindeki sikintilari yoluna koy, he baktin olmuyo bosan ama duzelir diye falan sakin sakin bebek yapma..sonra daha zor olur ayrilmak.. ayrilsan da omur boyu coxuk yuzunden gormek zorunda kalirsin .

Hepiniz çok haklisiniz teşekkür ederim yorumlarınız için konuşmayı dencm terapiste gitcm olabilir mi diye bir müddet daha beklicm en son çareye kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…