lütfen birisi yardim etsin böyle evlilik olur mu

Şiddete meyilli adam konuşmakla düzelir mi ya darp raporu al ve boşan

Evliliğin ilk aylarında sıkıntıların olduğu doğrudur.. Ancak bu şiddetse Sorun var demektir şiddet uygulayan düzelmez gibi geliyor bana ALLAH yardımcın olsun işin zor en azından kendin için psikologa gitmelisin

bırak ya ben de özel eğitimdeyim ama tek bir gün eşime çocuklarım çevreme zarar vermedim.hepsi bahane.

kendi aklı yok sana akıllan diye şiddet uyguluyor bir de öğretmen bu adam.pes!
size siddetle katiliyorum,burda yapilan yorumlari ne kadar ciddiye almamiz konusunda tereddutteyim acikcasi.

Evliliğin ilk zamanları olan kavgalar bunlar.
Şiddet derken umarım darptan bahsetmıyorsundur.
Ama diğer türlü anlaşmazlıklar ilerleyen zamanlarda evde dengeler oturunca günden güne azalır merak etmeyın

Evliliğinde özellikle ilk senesinde böyle sorunlar yaşayan arkadaşlar yok mu?
İlk sene igrencti. Ben hayatimda kimseyle kavga etmis insan degilim ama bizim kavgalarimiz o kadar siddetli oluyordu ki ve karsimdaki laf anlamayinca benim gozum donuyordu. O bana degil ama ben ona iki kez siddet uyguladim !!!!! Cani yandi mi tabi ki hayir benim siddetimden ne olacak ama benim icin utanc verici onun icin gurur kiriciydi. Ben kendime inanamadim. (İcten ice pisman degilim cunku hala hak ettigini dusunuyorum.) Su an sakinlestik. Kavgalarin boyutunun nerelere vardigini ogrendigimiz icin kendimizi frenliyoruz. Asla siddeti normallestirmek icin soylemiyorum ama iki taraf da evliligi olmasi gerektigi gibi devam ettirme niyetindeyse duzelebilir. Niyeti ne esinizin bunu anlayin. Ona gore siddet normalse tabi ki devam edecektir.

Altta kalmamakla iyi ediyorsun ama bi tokat atıp çıkar davanı açarsın
Evde boks mu yapacaksınız hep böyle

Senin gibiler varsa için mi soğuyacak yani
Konuyu açma sebebin sadece benim gibi kaç kişi var görmek mi
Millet boşa yazmasın o halde , sen bulunduğun durumda kalmaya devam edeceksin belli

Çok yanlış yaa olur mu öyle şey sonradan eğitimini alıp yapacağın işler elbette olabilir ama bu dal öyle bir dal değil bence
ooo canım neler neler oluyor. mesela pdr ye felsefe mezunu adamı atıyorlar şimdide 38 saatlik ders vererek. ortak dersimiz nerdeyse yok . burası türkiye herkes her şeyi yapar. geçen yıl alan değiştimr diye bişi çıktı. bi sürü sınıfçı özel eğitim ve teknoloji tasarımcı oldu.
onra adamın yan dalı diye 20 yıllık sınıf öğretmeni mat öğretmeni oluyo. oo eğitim istemi diye bişi yok

"Eşimin hiç kötü huyu yok, sigara bile kullanmaz ama şiddet uygular"...
Şiddetin hiç ama hiç haklı bir tarafı olamaz...
Konu çok yetersiz, açıklamasız yazılmış. yorum yapmamız yanlış olur. Eksik çok şey var belliki..

Genel anlamda gözlemim: Burda öfke patlamaları karşılıklı oluyor. kimse birbirini idare etmiyor ve anlayış göstermiyor. Kim haklı derdine düşülüyor, zıtlaşılıyor demekki konular büyüyor.. Oysaki evlilikte bazen kim haklı aramazsın, ortak çözüme yönelirsin. Her iki taraf da üste çıkma çabasından vazgeçmeli ve en doğrusu olarak uzman desteği almalı..

Resmen rezalet çocuğumuzu okula göndermemek de bir seçenek olmalı ben çocuğuma el yazısı falan öğretilsin istemiyorum mesela

konu nereden nereye gitmiş sınıf öğretmeni okurken özel eğitim dersi de alınıyor yan dal yani bende çocuk gelişimi mezunuyum ama özel eğitimde de çalışabiliyrm ki çalıştm da bu devirde benim 4 5 sene aidığım eğitimi 3 4 ayda halk eğitim kurslarında alıp millet öğretmen olarak çalışıyor sen neyden bahsediysn ki.............?

ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Vuruyomu sana şiddet demişsin ama!

Vuruyomu sana şiddet demişsin ama!
Evliliğin ilk zamanları olur normal bile sayılır ama dövüyorsa orda bi problem vat demektir kardeşler bile bi evde kolay kolay anlaşamazken,
Evlilik yürütmek zor birbirinize anlayış ve sabır gösterin

vurmak şiddet olmuyor mu?

az vurmak önemli değil ama tekme tokat olursa sorun mu?

vurmak şiddet olmuyor mu?

az vurmak önemli değil ama tekme tokat olursa sorun mu?
Vurmanın her türlüsü sorun bunuz azı çoğu olmazki ah cnm sen sanırım beni yanlış anladın yada benmi ifade edemedim ama sana vurmasına izin verme polise şikayet ediceğini söyle ama bu durumu önce konuşmalısın devam ederse bi çare bul yada ayrılman en iyisi acı ama annenler istememekte haklıymış büyükler gerçekten bizim görmediklerimizi görüp sezebiliyorlar

Hayır, evliliğin ilk yılı normal değil. Bir aylık evliyim; değil her hafta bir yerimi morartmak (ki bir mesajınızda öyle demişsiniz) tek bir fiziksel şiddetinde boşanırım. Bu konuda sınırınızı net çizmez, "Düzelir mi" diye beklerseniz böyle her hafta bir yerinizi morartır işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…