- Konu Sahibi Mayflower75
-
Allah razı olsun sizdende çok sağolun.inşallah geçsin gitsin.hepimize sağlıklı uzun ömürler olsun.Allah sizi tez zamanda selamete erdirsin sağlık versin.korkmayın demek kolay biliyorm ama tıp artık cok ilerledi birçok hastalığın tedavisi var.geçmiş olsun
Allah şifa versin inşallah, aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen dua ettim ablanız için.Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.
Çok sagolasın aminn.çoook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
Allah razı olsun teşekkür ederim.şuan dua gerçekten çok rahatlatıyor. Rabbim büyük hepimize saglik versin.Allah şifa versin inşallah, aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen dua ettim ablanız için.
Dogru söylüyorsunuz. Ben biraz fazla panik bir insanım. Keske azıcık rahat şöyle biraz umarsız biri olabilsem.kafaya taktıkca takarim:)İnternetten hangi hastalığı araştırırsanız araştırın ölümcülmüş gibi bilgiler veriyor. İnternete bakmayın. En kötü ihtimalle yumurtalıklarını aldırır korkmayın. Geçen 12-13 yaşlarında bi tanıdığımın yumurtalığında portakal büyüklüğünde kist çıkmıştı çok şükür ameliyatla aldılar sıkıntı yok şimdi. Ki portakal büyüklüğü bahsettiğiniz kistten daha büyük..
Acil sifalar. Allah sevdiklerine bagislasin..Moralim çok çok bozuk hem fikirlerinize hem varsa tecrübelerinize hemde dualarınıza ihtiyacım var..
Konu ablam..doktora gitti geçen haftalarda,rahatsızlığı vajinal akıntı ve otururken içerde hissettiği baskı hissiydi.Hemoroid olabileceğini sanmıştık ama doktor ultrason ile muayene edince 5 cm lik bir kitle gördüğünü söyledi. Yumurtaliklarda da lezyon varmış.
Şu an over (yumurtalik)kanserinden şüpheleniyor doktor.
Bu pazar biyopsi yapılacak. Salı günüde mri çekilecek..
Bazıları yumurtalik kanseri en son evreye kadar fark edilmeyebilir diyorlar.ve en ölümcül kanser türü olduğunu..Allah korusun..
Tabiki henüz birşey belli değil. Ama ben berbat durumdayım.Resmen elim ayağım tutmuyor.çok ama çok korkuyorum..(
O benim herşeyim.Sadece ablam değil.Yeri geldi annem oldu yeri geldi en yakın sırdaşım. Yeri geldi ablam bazende minik bir kardeş.
Daha 50 yaşında. 3 evladı var.Allahım onu bizlere bağışlasın.Bunun için her an dua ediyorum.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Desteğinize ve dualarıniza çok ihtiyacım var.
Aranızda bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsin.Bir ümit bir ışık olsun..
Teşekkür ederim okuduğunuz için..sevgiler.
Gecmis olsun sizede.Evet bu bekleme süreci biraz sancılı oluyor gerçekten. İnşallah ablamda da birşey çıkmaz. Çok sağolun.Öncelikle geçmiş olsun
İnanın bişey çıkmayacak
İki ay önce bitmeyen adet ve sancilardan. Dolayı iki Dr gittim
Öyle korkuttularki kanserim sandım üstelik ırsi bizde.ve benim kistlerim vardı aldirmistim daha önce
İki drda biyopsi istedi sonuç çıkana kadar dokuz dogurdum çok şükür kanser değil probmus demem oki korkmayın ablanizin biseyi yoktur tedbir amaçlı istemiş olabilirler
Dualarım sizinle sevgiler
Aminnn.çok sağolun.Cümlemizi inşallah.Acil sifalar. Allah sevdiklerine bagislasin..
Ayni duygulari bende yasadim. Ablama 4.ncu evre meme kanseri dediler. Ablamla ikimiz kafayi yedik. Cocuklarina kimseye bisi diyemedik. Megerse cd leri karistirmislar ablam kanser degilmis. Ayni isimde iki kisinin cd si karismis. Yasadiklarinizi duygularinizi cok iyi anliyorum. Tekrardan acil sifalar .Gecmis olsun sizede.Evet bu bekleme süreci biraz sancılı oluyor gerçekten. İnşallah ablamda da birşey çıkmaz. Çok sağolun.
Aminnn.çok sağolun.Cümlemizi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?