Lütfen birşeyler yazın..:(

İnternete burun kanaması yazıyorsun beyin timörü cıkıyor

Korkmayın doktorlar her ihtimale karsı arastırıyorlar hıc kotu bırsey cıkmayacak

Allah sizi tez zamanda selamete erdirsin sağlık versin.korkmayın demek kolay biliyorm ama tıp artık cok ilerledi birçok hastalığın tedavisi var.geçmiş olsun
Allah razı olsun sizdende çok sağolun.inşallah geçsin gitsin.hepimize sağlıklı uzun ömürler olsun.

Allah şifa versin inşallah, aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen dua ettim ablanız için.

İnternetten hangi hastalığı araştırırsanız araştırın ölümcülmüş gibi bilgiler veriyor. İnternete bakmayın. En kötü ihtimalle yumurtalıklarını aldırır korkmayın. Geçen 12-13 yaşlarında bi tanıdığımın yumurtalığında portakal büyüklüğünde kist çıkmıştı çok şükür ameliyatla aldılar sıkıntı yok şimdi. Ki portakal büyüklüğü bahsettiğiniz kistten daha büyük..

Dogru söylüyorsunuz. Ben biraz fazla panik bir insanım. Keske azıcık rahat şöyle biraz umarsız biri olabilsem.kafaya taktıkca takarim:)
Teşekkürler desteğiniz için.

Öncelikle geçmiş olsun
İnanın bişey çıkmayacak
İki ay önce bitmeyen adet ve sancilardan. Dolayı iki Dr gittim
Öyle korkuttularki kanserim sandım üstelik ırsi bizde.ve benim kistlerim vardı aldirmistim daha önce
İki drda biyopsi istedi sonuç çıkana kadar dokuz dogurdum çok şükür kanser değil probmus demem oki korkmayın ablanizin biseyi yoktur tedbir amaçlı istemiş olabilirler
Dualarım sizinle sevgiler

Acil sifalar. Allah sevdiklerine bagislasin..

Gecmis olsun sizede.Evet bu bekleme süreci biraz sancılı oluyor gerçekten. İnşallah ablamda da birşey çıkmaz. Çok sağolun.
Acil sifalar. Allah sevdiklerine bagislasin..
Aminnn.çok sağolun.Cümlemizi inşallah.

Gecmis olsun sizede.Evet bu bekleme süreci biraz sancılı oluyor gerçekten. İnşallah ablamda da birşey çıkmaz. Çok sağolun.

Aminnn.çok sağolun.Cümlemizi inşallah.
Ayni duygulari bende yasadim. Ablama 4.ncu evre meme kanseri dediler. Ablamla ikimiz kafayi yedik. Cocuklarina kimseye bisi diyemedik. Megerse cd leri karistirmislar ablam kanser degilmis. Ayni isimde iki kisinin cd si karismis. Yasadiklarinizi duygularinizi cok iyi anliyorum. Tekrardan acil sifalar .

Korkmayın.
Annem rahim kanseri olmuş.
Bir sene sonra kanaması fazla olunca gitti doktora.
Yaşı 55.
Rahim yumurtalık ve lenf bezlerine sıçramış. Aneliyatını oldu. Şu an kemoterapi görüyor. Şükür şu an için korkulacak bir durum yok.
Ola ki ablanıza böyle bir teşhis konulursa ameliyat olacağı doktoru iyi araştırın. Ameliyat çok önemli çünkü. Kanserli hücreleri temizlemeleri açısından. Eğer istanbulda isenizde şişli etfal hastanesinde oldu ameliyatını benim annem. Onkoloji doktoru ameliyatın çok iyi yapıldığını söyledi. O yüzden orayıda bir araştırın derim. Tabi bunlar kötüsü için.
Sadece yumurtalığı alıp çabucacık kurtulanlarda var. O da çok basit bir ameliyat oluyor. Gecdden yatırıyorlar sabah ameliyat ertesi gün çıkış veriyorlar.

gecmis olsun.Allah sifa versin insallh tüm hastalara.korkmayin iyi düsünun iyi olsun.dilerim ciddi bir durum yoktur biran once sagligina kavusur ablaniz.internetteki yazilanlarida cok fazla okumamanizi oneririm.orda herseyin en kötu ihtimali yaziyor genelde..tekrar gecmis olsun

Öncelikle geçmiş olsun.Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip eder inşallah...

İnternette konu ile ilgili araştırma yapmamanızı tavsiye ederim.kafanızı allak bullak etmekten başka bir işe yaramaz.vesveseye kapılmayın.

Yazınızı okurken içimden ferah duygular hissettim herşeyin düzeleceğini hissettim bi anda.Allah yardımcınız olsun.hayırlı sonuç alırsınız inşallah.

Gecmis olsun ama bu kadar korkmayin aynisindan bir adet sağ yumurtaligimda vardi alindi ama yumurtaligi kapladigi icin yumurtalik ta alindi patoloji sonucu temiz cikti,agrisi varmiydi ablanizin ayrica ben uzandigimda resmen misket gibi hissediyordum.

Duygulandım..
Ne güzel sizin gibi bı kardeşi var ablanızın
4 kardeşiz yıllardır hep bi ezme peşindeler
Annem bana kazara hamile kalmış günah diye aldırmamış ama bı kere olsun başımı okşamadı
Hep keşke olmasaydın hayatım daha kolay olacaktı dedi durdu
Kardeşlerim beni hep evde istemedi
Sofrada yıllarca artanlarını yedim yada aç yattım

Ölümden döndüm de uçak bileti pahalı diye yanıma bile gelmediler
Onların burnu kanasa koşmuştum oysa
Özeniyorum böyle kardesliklerin olduğunu görünce

Rabbim YA ŞAFİ adıyla ablanıza şifalar versin inşallah.
Rabbim evlatları ve sizler için ablanıza uzun ömürler versin inşallah
Üzülmeyin dil ne zikrederse başa o gelir derler iyi şeyler düşünün

Ay internetten arastirmayin sakin ben bu yuzden hastalik hastasi olmustum ne olsa nete yazip arastiriyordm. Ve en ufak biseye bile dikkat bu belirtiler kanser olabili!! Basligi adi altinda insanlari korkutuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…