• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bişey söyleyin

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Arkadaşlar benim nikahım kıyıldı fakat düğün maalesef daha sonra olacak.nişanlımla evimize gittiğimizde ilk defa sarıldık ve yakınlaştık.Cinsel anlamda ikimizde birbirimizin ilkiyiz ve sanırım sorun var :( çünkü öpüştüğümüzde nişanlım boşaldı.bu 2 defa daha tekrar etti garip değil mi ?

Arkadaşlar okuyanlar neden cvp yazmıyor?bişey danışıyorum yardımcı olmanız için yazdım

aklıma amerikan pastası 1 filmi geldi :)) nişanlının ilk öpüşmesi olabilir cinsel anlamda ilk kez bir bayanla yakınlaştığı için böyle olmuştur... birbirinize alıştıkça böyle şeyler yaşadıkça geçer :)) not: aynı olay bir arkaaşımın başına gelmişti ordan biliyorum.... neredeyse aynı durumdu...

cevabın için teşekkür ederim ama 3 kere böyle oldu heyecandan mı dersin

bence endişelenme pek bılgılı olmasamda bu konularda bıldıgım kadarıyla ve mantıklı düşününce aklıma gelenler şunlar sonucta ıkınızde bırbırınızın ılkısınız nısanlın daha önce bırlıkte olmadıgı ıcın ılk zamanlar boyle kontrol edemeyebılır heyecanlanabılır cunku hıc yaşamamış tatmamış o duyguyu yada evlenmeden ılerısı yapmak ıstemedıgı ıcın kendını opüşmeye tamamen odaklayıpda ısteyerek yapmışda olabılır ilerisini evlendıgımız gun yaşayım dıye ıleride düzelir merak etme ;)

Canım eşime danıştım konuyu..ilk kez oluyorsa çok normal diyor,heyecandan olabiliyormuş..yaşı kaç nişanlının?sen sordun mu ona "daha önce böyle bişey gelmişmi başına?"çok özel oldu sorular ama..madem çare arıyoruz sormak zorundayız:17:

Canım eşime danıştım konuyu..ilk kez oluyorsa çok normal diyor,heyecandan olabiliyormuş..yaşı kaç nişanlının?sen sordun mu ona "daha önce böyle bişey gelmişmi başına?"çok özel oldu sorular ama..madem çare arıyoruz sormak zorundayız:17:

yaşı 28 hayır daha önce kimseyle hiçbir yakınlaşması olmadı.ilginden dolayı çok teşekkür ederim canım

çok normal bı durum cinsel deneyımı olmayan bı erkek için

iyi de herkesin deneyimi mi var yani?ya da deneyimi olmayan herkes böyle bir sorun yaşıyorsa nasıl bekaretleri bozuluyor.bi kaç ay sonra mı

iyi de herkesin deneyimi mi var yani?ya da deneyimi olmayan herkes böyle bir sorun yaşıyorsa nasıl bekaretleri bozuluyor.bi kaç ay sonra mı

herkes için geçerli olamayabılır ama cınsel deneyemı olamayan bı erkeği bu yakınlaşma daha çok heyecanlandırır

yaşı 28 hayır daha önce kimseyle hiçbir yakınlaşması olmadı.ilginden dolayı çok teşekkür ederim canım

Bu devirde böyle bi adam:26: ama kesinlikle heyecan canım,bi heyecanı dinsin birbirinize alışın düzelir..üzüldüğünü ona belli etme ama,bu seferde stresten biter adam.

aklıma amerikan pastası 1 filmi geldi :)) nişanlının ilk öpüşmesi olabilir cinsel anlamda ilk kez bir bayanla yakınlaştığı için böyle olmuştur... birbirinize alıştıkça böyle şeyler yaşadıkça geçer :)) not: aynı olay bir arkaaşımın başına gelmişti ordan biliyorum.... neredeyse aynı durumdu...

peki arkadaşın bu soruna çözüm bulmuş muydu ?

Bu devirde böyle bi adam:26: ama kesinlikle heyecan canım,bi heyecanı dinsin birbirinize alışın düzelir..üzüldüğünü ona belli etme ama,bu seferde stresten biter adam.

üzüldüğümü belli ettim :( arkadaşlar benim derdim aslında şu:ben zaten ilk geceden korkan biriyim ve o gece en büyük destekçim o olacak diye sevinirken onunda böyle bi sorunu olunca napcaz diye kara kara düşünmeye başladım :(

elimde olmadan gülümsedim , çok özür dilerim. bu devirde böyle erkek ... ne diyeyim maşallah, kıymetini bilin. bir ömür mutluluklar:16:

çözülemeyecek bişey degil ki canım
niye bu kadar takıntı yaptınki
bugün olmazsa yarın mutlaka alışır işinizi görürsünüz:1:
tek derdin bu olsun takılma bu kadar

üzüldüğümü belli ettim :( arkadaşlar benim derdim aslında şu:ben zaten ilk geceden korkan biriyim ve o gece en büyük destekçim o olacak diye sevinirken onunda böyle bi sorunu olunca napcaz diye kara kara düşünmeye başladım :(

herşey kendiliğinden olur merak etmeyin. :34:

normal durum canim seyy yazsammi yazmasammi bilemedim ama :17:
yazayimda icin rahatlasin .Ben evliyim bazen esimle izinlerimizi ayri yapiyoruz
bir iki kez izin sonrasi esimdede bu durum olmustu
bende sasirmistim cünkü olmazdi
özledim heyecanlandim..... dedi .
yani normal canim..

Back
X