• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bişey söyleyin

peki arkadaşın bu soruna çözüm bulmuş muydu ?

canım şöyledi durum... benim bu arkadalım bakire değildi... ama bu yeni erkek arkadaşının hiç daha önce deneyimi yokmuş...hatta hiç sevgilisi bile olmamış... bi de çok rahat kızdı herşeyini anlatan bi tipti.. bize anlatmıştı ilk öpüşmemizde boşaldı falan diye... şimdi 1 yıl oldu ilşkileri... sonradan konuştuğumuzda erkekler alıştıkça daha geç boşalıyolar dedi... alışma oluyormuş artık eskisi gibi hemen uyarılmıyolarmış... siz zamanla öpüştükçe daha da cinsel münasebeti yakınlaştırtıkça alışır nişanlın uyarılmaya ve daha geç olur...

çözülemeyecek bişey degil ki canım
niye bu kadar takıntı yaptınki
bugün olmazsa yarın mutlaka alışır işinizi görürsünüz:1:
tek derdin bu olsun takılma bu kadar

takıldığım konu ilk gece cnm.çünkü böyle olursa mümkün değilll :((

canım şöyledi durum... benim bu arkadalım bakire değildi... ama bu yeni erkek arkadaşının hiç daha önce deneyimi yokmuş...hatta hiç sevgilisi bile olmamış... bi de çok rahat kızdı herşeyini anlatan bi tipti.. bize anlatmıştı ilk öpüşmemizde boşaldı falan diye... şimdi 1 yıl oldu ilşkileri... sonradan konuştuğumuzda erkekler alıştıkça daha geç boşalıyolar dedi... alışma oluyormuş artık eskisi gibi hemen uyarılmıyolarmış... siz zamanla öpüştükçe daha da cinsel münasebeti yakınlaştırtıkça alışır nişanlın uyarılmaya ve daha geç olur...

yani maalesef bu bekaret konusu evlendikten sonra bi kaç ay beni meşgul mü edecek :(

takıldığım konu ilk gece cnm.çünkü böyle olursa mümkün değilll :((

ilk geceye kadar geçer canım kalmaz merak etme
geçmesede bi kere boşaldı diye 2.boşalmayacak diye bişey yok
en fazla düzene girene kadar geciktirici falan alır
zamanla geçmiyosa dr gider

üzüldüğümü belli ettim :( arkadaşlar benim derdim aslında şu:ben zaten ilk geceden korkan biriyim ve o gece en büyük destekçim o olacak diye sevinirken onunda böyle bi sorunu olunca napcaz diye kara kara düşünmeye başladım :(

Bak canım daha da nasıl açık yazılır bilemiyorum..bizde de ufak bi sorun vardı ama benim eşimin birliktelikleri olmuş bi insan..neyse olmuyor bi türlü 1 ay geçti 2 ay geçti ama ben hiç belli etmiyorum..normal bişeymiş gibi davrandım çünkü stres yaparsa olacağı varsa da olmaz..tamamen "heyecan" canım..hiç surat asmadım,üzüldüğünü belli etmedim..o üzülürdü ben"sakın üzülme bişey yok talım benim,hem sarılarak uyamakta harika vs.." Diye dil döktüm ve sonunda beim çabamla oldu..bakışlarına mimiklerine hakim ol,sakın rencide edici bişey söyleme canım..sende korkma çünkü korkulak bişey yok acı macı hikaye onlar ben hiç bişey hissetmemiştim.birbirinize destek olacaksınız ve çözeceksiniz sadece sabır.

ilk geceye kadar geçer canım kalmaz merak etme
geçmesede bi kere boşaldı diye 2.boşalmayacak diye bişey yok
en fazla düzene girene kadar geciktirici falan alır
zamanla geçmiyosa dr gider

geciktiricilerin zararları olduğunu okumuştum :( o yüzden pek sıcak bakmıyorum ne bilim sağlığına bi etkisi olmasın ufacık da olsa

Bak canım daha da nasıl açık yazılır bilemiyorum..bizde de ufak bi sorun vardı ama benim eşimin birliktelikleri olmuş bi insan..neyse olmuyor bi türlü 1 ay geçti 2 ay geçti ama ben hiç belli etmiyorum..normal bişeymiş gibi davrandım çünkü stres yaparsa olacağı varsa da olmaz..tamamen "heyecan" canım..hiç surat asmadım,üzüldüğünü belli etmedim..o üzülürdü ben"sakın üzülme bişey yok talım benim,hem sarılarak uyamakta harika vs.." Diye dil döktüm ve sonunda beim çabamla oldu..bakışlarına mimiklerine hakim ol,sakın rencide edici bişey söyleme canım..sende korkma çünkü korkulak bişey yok acı macı hikaye onlar ben hiç bişey hissetmemiştim.birbirinize destek olacaksınız ve çözeceksiniz sadece sabır.

senin eşin daha önce yaşamasına rağmen böyle olduysa benim işim zor o zaman :(( acı yok diye telkin versem de olmuyor ki keşke olsa

Back
X