Lütfen cok onemli acilllll........

felsefeci88

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
141
1
16
Elazığ
Arkadaslar 8 haftalik hamileyim son 3 gündür göz kararmasi baş dönmesi ve baygınlık hissi yasiyorum hemen yere düşüyorum ama tam bayilmiyorum kendimdeyim hatirliyorum herseyi normal mi bu belirtiler

Arkadaslar 8 haftalik hamileyim son 3 gündür göz kararmasi baş dönmesi ve baygınlık hissi yasiyorum hemen yere düşüyorum ama tam bayilmiyorum kendimdeyim hatirliyorum herseyi normal mi bu belirtiler

Bulantın falan var mı açlıktan oluyodur ablamda suan 8 haftalık hamile oda öyle ama ac değilsen bilemiyorum doktoruna gidince bi sor csnım sağlıkla al kucağına inşallah

hayırlı olsun son bikaç gündür hava çok sıcak normal insanlar bile etkileniyo sizinde bence böyle olmanız normaldir herhalde :))

hamilelikte tansiyon çok değişken oluyor. baş dönmesi olduğu anda hemen oturup dinlenin ve her zaman yanınızda tuzlu kraker ve şeker taşıyın. şekeriniz de düşüyor olabilir. birde günde 6 öğün azar azar genellikle protein ağırlıklı beslenin. ekmek çikolata vb karbonhidratlardan uzak durun ya da az yemeye çalışın. kuruyemiş ve özellikle ceviz yeyin. semiz otunda bol omega 3 var hergün yoğurtla yerdim ben. uzak durmanız gerekenler de var hurma, nar, biberiye düşüğe neden olabiliyormuş.

Tesekkur ederim sagol cevap verdigin icin. Sadece meyve yiyom canım bide tuzlu ayran icebiliyom

Canım bebeğini düşünerek dikkatli beslenmeni öneririm. Yetersiz besleniyorsun anladığım kadarıyla, bu da halsizliğe baş dönmesine neden olabilir. Bende de gebelikte çok halsizlik mide bulantısı olmuştu, hiçbir şey yiyemiyordum. Sonra doktorum bu durumun vitamin eksikliğinden kaynaklanabileceğini söyledi ve multivitamin tablet kullandım. Hemen etki etti ve hem iştahım açıldı, hem de kendime geldim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamilelikte tansiyon çok değişken oluyor. baş dönmesi olduğu anda hemen oturup dinlenin ve her zaman yanınızda tuzlu kraker ve şeker taşıyın. şekeriniz de düşüyor olabilir. birde günde 6 öğün azar azar genellikle protein ağırlıklı beslenin. ekmek çikolata vb karbonhidratlardan uzak durun ya da az yemeye çalışın. kuruyemiş ve özellikle ceviz yeyin. semiz otunda bol omega 3 var hergün yoğurtla yerdim ben. uzak durmanız gerekenler de var hurma, nar, biberiye düşüğe neden olabiliyormuş.

Vermis oldugunuz bilgilerden dolayi cok tesekkur ederim soylediklerinizi dikkate alacam

Tesekkur ederim sagol cevap verdigin icin. Sadece meyve yiyom canım bide tuzlu ayran icebiliyom

anladım canım tansıyonun dusuyodur aclıktan dıkkat et bulantın ve ıstahsızlık varsa ekmek peynır ye yatıstırı mıdeyı ınsallah bu guzel bulantı duygularını bende yasarım :(

Back
X