lütfen cvp milupa gece çayııı

svlymhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
836
27
68
35
Slm kızlar benim bebeğim kaç gündür çok huzursuz yarım saatte bir uyanıyor geceleri bugün milupa gece çayı aldım uyutmadan önce üç tatlı kaşığı verdim uyuttum umarım rahat uyur ya var mı kullanan? Ne kadar içiriyo sunuz acaba? Üç ay dört günlük bebeğim

Cnm merhaba bu çay bebeklwri uyutmuyor yada rahatlatmıyor işk söylemek isterim ilk başta etki eder gibi oluo ama etmiyor günlük 60 cc verebilirsin sabah 30 cc akşam 30 cc şeklinde dr muz bize bu şekilde öenerdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada ben humanın kimyonlu rezee çayını kullanmştm

ewet ilk başta iyi geldi gibi artık hiç bişe yaramıyo sende mi gece çayı veriyosun?

ewet ilk başta iyi geldi gibi artık hiç bişe yaramıyo sende mi gece çayı veriyosun?

Dediğim gibi ilk iyi gelio gibi ama sonra öyle sanmış oluyoruz bende sabah 30 cc akşam 30 cc humana rezene kimyonlu veriodm ama bıraktm çnki bi faydası yoktu sen uyuması içinmi veriosn peki

çok gazı var belki rahtlatır rahat uyur diye veriyorum çünkü gazı olunca gözlerinden uyku akıyo ama uyuyamıyo

Rahatlatmıo benim bebeğimde kolikti 3. Ayda tık kesildi şimdi rahat yapıo çok nadir zorlanıo ama eskiye nazaran çok ii senn kide bitmesine az kalmş

o daha mı etkili gaz için dört aylık olduk hala gaz doluyuz ya
Yok anam etki etmio bende en iyi etki eden nurse harvey's adlı şurup oldu ama tamamen kesmedi sadece gece çok iyi uyuyordu

Yok anam etki etmio bende en iyi etki eden nurse harvey's adlı şurup oldu ama tamamen kesmedi sadece gece çok iyi uyuyordu

hmm ya ev gaz damlası şurubu ve kremleriyle doldu biliyo musun onu da mı denesek ya havalar düzelse belki bu kadar gazı olmaz bi soğuk bi sıcak beni bile etkiliyo dğil artık bebeği

Ben hiç kullanmadım rezene veriyodum hem gazına hem uykusuna iyi geliyodu bide her aksam uyku saatindeen evel banyo yaptır ohh miss

Ben hiç kullanmadım rezene veriyodum hem gazına hem uykusuna iyi geliyodu bide her aksam uyku saatindeen evel banyo yaptır ohh miss

ewet bende banyo yaptırmak istiyorum ama bizim evimiz malesef kaloriferli değil üşütürse diye korkuyorm aslında çok ii örtüyorm terliyo bile ama ne yaparsın işte ana yüreği :) ya ben rzene denedim sonra tane kimyon kaynatıp içiriyodum bi kaşık çok işe yarıyodu sonra bi gün kaynananım önünde söyledim işe yaradı diye akşamına başladı yavrumm kıvranmaya ve artık işe yaramıyo nazar mı değdi ne oldu bilmiyorm milupa nın rezenesi mi sen evde mi kaynatıyosun aktardan aldığını.

aktarcıdan aldgımı kaynatıyorum veriyorum banyoda yaptr bişey olmaz sıcacık sararsın sapkasınıda tak tmam

aktarcıdan aldgımı kaynatıyorum veriyorum banyoda yaptr bişey olmaz sıcacık sararsın sapkasınıda tak tmam

Bende aktardan aldigimi kaynatip veriyordum ama kasikla bi kac kasik 30 cc felan mi vermeliyim. Yaptiralim o zaman banyosunu ya cok tesekkurler valla icimi rahatlattin etrafimda herkes soyle yapma su olur bu olur diyo bende cok takintiliyimdir aklima takilirsa haftalarca cikmaz korkutuyolar insani.

Yani evin cok soguksa en kötü 2 gunde bir yıka canımcım yıkadıktan sonra soguk odada mı uyutcan bişeycik olmaz nekadar içerse zorlamıyodum 3 4 cay kasıgı kadar sımdı buyudu biberona veriyorum 4 bitti 5 e girdik teyzesi zaten cok içmiyo yine

hmm ya ev gaz damlası şurubu ve kremleriyle doldu biliyo musun onu da mı denesek ya havalar düzelse belki bu kadar gazı olmaz bi soğuk bi sıcak beni bile etkiliyo dğil artık bebeği

Benimde deneemdim yönetem kalmamştı halada evim ilaç dolu ama artk vermiorm zaten bence hiçbirşey rahatlatmıo o an çözüo tekrar başlıo bebeklerin bağırsakları kendi kendine gaz üretio çnki ama hala gazlı bebek biberonu kullanıorm ben çok ii oluo

Masallah masallah bebisine :)Allah bagislasin cnm bizde carsamba gunu dort u doldurup bese gircez insallah. :) bise daha sorcam anne sutu mu mamami aliyo ?

Son düzenleme:

Dr. Browns mu kullaniyosun cnm bende biberondan diye dusunuorm biz chicco kullaniyorz ama icerken cok hava yutuyo belli bende mi alsam acaba o biberondan. Sende mi mama veriyosn. Bu aralar bizim sikintimiz var beslenme konusunda bise sorabilir miyim acaba sana ?

Evet tatlım dr bronws kullanıorm acayip memmnum benim kızım sadece uykudan uyannca emiyor aksi şekilde emmiyor yyku sersemi alıo memeyi azcık emip bırakıyor bende uyanınca meme veriorm diğer öğünler mama veriorm bazen sütümü sağıyorm biberona koyunca içiyor

Sor canm tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…