lütfen cvp milupa gece çayııı

slm cnm nasılsın bebişin nasıl ? bugün gidip biberon aldım inşallah işe yarar ve inşallah bebeğim emebilir

Saol tatlm diş çıkarıo çok kötüyüz ya sorma aldnmı oo iiyi bak canm memmun kalcan emin ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol tatlm diş çıkarıo çok kötüyüz ya sorma aldnmı oo iiyi bak canm memmun kalcan emin ol

Nasil anladin dis cikardigini yani bizde cok huzursuzluk var istahsizlik biberonu parmaklari isirma var ve normalde emzik almiyodu benim oglum artik aliyo isirarak ama. Acaba disleri mi kasiniyo sence ? Sizde ne belirtiler var

Nasil anladin dis cikardigini yani bizde cok huzursuzluk var istahsizlik biberonu parmaklari isirma var ve normalde emzik almiyodu benim oglum artik aliyo isirarak ama. Acaba disleri mi kasiniyo sence ? Sizde ne belirtiler var

Bence seninkide haIrlığa başlamş benim ilk öylr başladı sonra çok aglamalar doktra götrdüm hayır diş değil dedi jel aldm rahatlattı sonra ucu patladı dr da şaşırdı ateşleniodu bazen bazen çok saoğktu salyalar emzik almazken almalar biberonu arkaya götrmeler bide arkadan çıkardı ya sorma odaha sancılı oluyormş

hmm anladım cnm demek bizde de öyle çünkü aynı anlattıklarını yaşıyorz senin bebiş kaç aylıktı unuttum kusura bakma.biz dördü doldurduk . bu ay da 300 gr almış sadece karnından gurul gurulsesler geliyo biberonu ısırıp ağlıyo yemiyo

Kızım 3,5 aylık karnından gelen sesler ga canm 300 grm almş olması çok iyi diş kaşınıo demekki bitabe diş kaşıyıcı al canm ona sen

aldım cnm parmağını daha çok ısırıyo kıpkırmızı oluyo maşallah bebişine tam belli oldu mu dişi yani patladı mı beyazlık felan görünüyo mu

aldım cnm parmağını daha çok ısırıyo kıpkırmızı oluyo maşallah bebişine tam belli oldu mu dişi yani patladı mı beyazlık felan görünüyo mu

Benimkidenel parmak çok emio bebekler parmak ve ellerini emerel sakinleşirlermiş.Ucu görünüo azcık

Benimkidenel parmak çok emio bebekler parmak ve ellerini emerel sakinleşirlermiş.Ucu görünüo azcık

maşallah maşallah benim ki elini yumruk yapıp emiyo baş parmağını ısırıyo :)bu resim de ki sen misin?

Amin canm evet benim tatlm

Masallah sana da bebisine de cnm bu defa nazar boncugu koyamiyorm telden yazdigim icin :) bende diyodum acaba yasi cok buyuk mu felan diye sonra arkadaslik istegi atarken gordum . Adin masal mi ? Benim adim sevilay. Yani yanlis anlama o kadar konusuyorz tanisalim istedim

Yok canm ne yalnş anlaması ama kadınlar klübünde arkadaş eklenip kabul ediliyomu bilmiorm rn valla:S
Saol canm 87 liyim kızımın adı masalduru benim adm ayça

memnun oldum cnm .ewet ekleniyo seni ekledim telefondan giriyosun diye görünmemiştir. benden biraz büyüksün ya böyle cnm felan yazıyorm da ayıp olmasın sana . en küçük halam seninle yaşıt:)

memnun oldum cnm .ewet ekleniyo seni ekledim telefondan giriyosun diye görünmemiştir. benden biraz büyüksün ya böyle cnm felan yazıyorm da ayıp olmasın sana . en küçük halam seninle yaşıt:)
Valla ben bilmiorm eklemeyi ne ayıbı canm evet tel.programı yüklü canm :)

Valla ben bilmiorm eklemeyi ne ayıbı canm evet tel.programı yüklü canm :)

bende telefondn girdiğimde arkadaşlık isteğim varsa görünmüyo bilgisayardan açınca görürsün :)

Artk pc den açtğmda bakarm canm

Ya cnm bise sorcaktim ben simdi bu biberonu kullaniyorz ya senin bebis zorlaniyo mu emerken benim ki on on bes dk kaliyo bitirmeye yani tahminen belki daha fazla kullanma talimatinda uzun sureli emilmesi dis curuklerine yol acar diyo korktum ben. Senin bebiste bu kadar uzun kaliyo mu?

Evet canm ama korkma içerdeki teferrutı vs daha geç besleniı işte gaz bu yüzden yapmıyor canm he bu arada deliği biraz daha büyük bir uç kullan yada hafif genişlet o ucu artk 1 aylık değil ay büyüdükçe dli az büyütmen lazım

Alirken adama sordum bana dedi ki bu biberonun baslik emzikleri 0-1 yas icin gecerli buyuk kucuk yok hepsi ayni dedi bana deligini ben buyutursem bozulmasin bi de dedigim gibi onceden ben chicco nun kaucuk baslikli biberonunu kullaniyodum basligi tikandi bi ara ben aciyim derken yanlislikla kesmisim gittim baslik alirken sizin bebek buyumus 2+ vercm dedi aldim surekli bogulup oksuruyodu buyuk diye bi de cogunu tukuruyodu bunu da delersem oyle olur diye korkuyorm acikcasi cok sukur bu biberonda bogulmuyo da tukurmuyo da sadece uzun kaliyo bitirmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…