lütfen cvp milupa gece çayııı

Bizde alcaz herhalde cunku baya bi gazimiz var

Bence al normaldede çok güzel bi biberon büyüdüğündede içindeki çubuğu çıkarp rahat kuşlanabilirsin zaten diğer biberonlar pek iyideğil dr browns çok iyi benim fikrimce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide canım nacizhane bi fikir sana ben gazdan inanılmaz çektim uyku nedir bilmedim psikolojik olarak bitmiştim deliriyordum kolikti ama bak kuru kayısı al onu hoşaf yap toz şekerle fazla kullanma şeker kavanozlara koy günde 3 tatlı kaşığı ve sabah akşam gece suyundn kendinde tüket inanılmaz ii gelio eğer aeverse 4-5 kez ver sana süt olur onun bagırsakları çalışıyor ben hala veriorm bide zeytinyağı veriorm

Sor canm tabiki

Tesekkur ederim cnm bu aralar cok sikintiliyiz beslenme konusunda hic bi mama almiyo bizimki eczaci aptamille sma yi karistir dene dedi once severek aldi simdi aliyo ama zorla sen hic duydun mu karistiran zararli olur mu ki acaba ya

Bi bakcam yarin insallah buralarda bulurum cnm cok tesekkurler

Cnm benim ki emmiyo ki ya ama ona yaparim

Cnm benim ki emmiyo ki ya ama ona yaparim

Emmesin canm bak zaten mama yiyosa muhakkak su vermelisin mamalar katı olduğu için bağırsakları çalıştrmaz su yumuşatr bana dr sölemişti o kayısı hoşafından ona mmıhakkak ver ama

Veriyorum arada bizim doktr gerek yok zaten mamayi suyla yapıyorsun dedi ama ben yine de veriyorum.peki kayısı hoşafını tam anlatır mısın rica etsem bana ne kadar kayısı ne kadar su?

Son düzenleme:
Masallah masallah bebisine :)Allah bagislasin cnm bizde carsamba gunu dort u doldurup bese gircez insallah. :) bise daha sorcam anne sutu mu mamami aliyo ?

hemen hemen aynı demek bebişler Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin seninde Allah bagslasın cnm biz anne sütü cnmm senin?

Veriyorum arada bizim doktr gerek yok zaten mamayi suyla yapıyorsun dedi ama ben yine de veriyorum.peki kayısı hoşafını tam anlatır mısın rica etsem bana ne kadar kayısı ne kadar su?

Bir çorba kase isi kuru kayısıya 1 litreden az su koy bir çay bardağıda şeker 15 dk kaynatman yterli canm

Tesekkur ederim cnm bu aralar cok sikintiliyiz beslenme konusunda hic bi mama almiyo bizimki eczaci aptamille sma yi karistir dene dedi once severek aldi simdi aliyo ama zorla sen hic duydun mu karistiran zararli olur mu ki acaba ya
Ben senn yerinde olsam karştrmam can hipp mamayı dene pnu alabilr yada hero bayby

Ben kızılcık ve kayıısı hoşafı sayesinde hem gazını hem kakasını yaptrabiliorm artk

Ben senn yerinde olsam karştrmam can hipp mamayı dene pnu alabilr yada hero bayby

Ya zaten benimde hic icime sinmedi karistirmak cokta kusmaya basladi doktorsitesine uye olup sordum hemen cevap vermis sagolsun kesinlikle karistirma diyo ya bi kac defa verdim zararli olmus mudur ki pislik bu eczaci ya niye boyle bise yapti ki bende tanidik diye guvendim bj daha asla ordan alisveris yapmam hipp mama gercekten organik mi

Bi deneyelim bizde insallah faydasini goruruz valla yatar kalkar sana dua ederim :))

İnşallah canm görürsn ama benm bbeğim gibisini görmedim gazdan göbeği kanadı göbek fıtığı çıktı düşün artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…