Zaten bebeğinin midesi reddetmiş allahtan Zehirlenmemiş dikkat et lütfn eczane hangi akla hizmet böle saçma bişi dedi anlayamadm birdaha bence muhattap olma satmak için satmş sana.hipp ve hero baby dönüşümlü kuşlanıorm ben kızım ikisinide yiyor.Yani hiç bir mama organik değildir elbet ama hipp mama diğerlerine nazaran daha az katkı maddesi kullanıo zaten tadı diğer mamalara göre çok farklı kızıma yaptğmda tatmıştm.Bence nazcihane aptamil kullanma derim biçok dr bagırıor tvde aptamil vermeyin bebeğinize marka takıntısı yapmayın die biçok maması aptamilin toplatıldı zaten sen ist damısın biçok büyük marketlerde hipp mama var biçoğnda yok çnki ama hero baby ve hipp bence sağlam mamalarYa zaten benimde hic icime sinmedi karistirmak cokta kusmaya basladi doktorsitesine uye olup sordum hemen cevap vermis sagolsun kesinlikle karistirma diyo ya bi kac defa verdim zararli olmus mudur ki pislik bu eczaci ya niye boyle bise yapti ki bende tanidik diye guvendim bj daha asla ordan alisveris yapmamhipp mama gercekten organik mi
İnşallah canm görürsn ama benm bbeğim gibisini görmedim gazdan göbeği kanadı göbek fıtığı çıktı düşün artk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten bebeğinin midesi reddetmiş allahtan Zehirlenmemiş dikkat et lütfn eczane hangi akla hizmet böle saçma bişi dedi anlayamadm birdaha bence muhattap olma satmak için satmş sana.hipp ve hero baby dönüşümlü kuşlanıorm ben kızım ikisinide yiyor.Yani hiç bir mama organik değildir elbet ama hipp mama diğerlerine nazaran daha az katkı maddesi kullanıo zaten tadı diğer mamalara göre çok farklı kızıma yaptğmda tatmıştm.Bence nazcihane aptamil kullanma derim biçok dr bagırıor tvde aptamil vermeyin bebeğinize marka takıntısı yapmayın die biçok maması aptamilin toplatıldı zaten sen ist damısın biçok büyük marketlerde hipp mama var biçoğnda yok çnki ama hero baby ve hipp bence sağlam mamalar
( ciddi misin ay kiyamam ya ameliyat mi oldu nasil simdi cnm cok uzuldum gercekten
Ya ben nasil guvenip verdim bilmiyorm kendimi cok kotu hissediyorm bu yuzden hep agliyo zaten karni felan mi agirdi acaba ya bi dokyora gotursem iyi olacak. Yok cnm ya ist degilim . Bi daha asla o ecZaneye gitmm insallah bebegime bi zarar vermemistir(
Yok canm olmadı ama sürekli kntrole götürüorç doktor geçebilirde dedi bende geçmesini bekliorum umutla
Korkma kusmuş çnki eğer bişi olsa çıkardı tatlım benm gönlünü ferah tut olurmu.Gazdan agrıodur karnı bol bol sıcak su torbası koy ayaklarının altına ben kızımı uyutmadan önce yatagına sıcak su torbası koyardım sıcak ayagaga yatrrrdım sonra o torbayı ayaklarına dayardım 10-15 dk sonra o iyve dalınca alırdım.ben bebeğimi kış sie çok katt kat giydrsim meğwrsem bebek bunaltıdan da gaz yapamıormuş düşün 4-5 çorap takar çift çidt tulum giydirrdim meğersem gazlanınca bunaltıdan yapamıormş doktor ne kızmıştıgazlı bebekler kalın giydirikmezmiş kıyamıodm ülür die evm soğk die ama öyle değilmiş.dr ense ve burnuna dokun eğer soğuksa üşümüştür ama ense burnu sıcaksa üşümemiştir demişti hala öyle kntrl ederm
saol canm amin inş gerek kalmaz.Ben ilk doğduğı andan itibaren hastaneden beri takamadm kendi kendine sürte sürte çıkarıo şpakayı agmak gör bnde sadece dışırada aglasada takıorm napayım.altı açılınca bnm kızda susuo ama yapcak bişi yokBende hep burnuna dokunuyorm soguksa giydiriyorm ya da ortuyorm benim ki ortunmeyi de sevmiyo cok giydirilmeyi de bazen ne yapsam susmuyo soydurup bezini cikarinca susuyo ciplak kalmak istiyo. Ama soguk ev kisin bu kadar soguk degildi cok terliyoduk kisin bu aralar cok soguk geliyo bana bende ince giyiniyorm soguk mu sicak mi anlayabilmek icin. Senin bebis kac aylik. Benim oglum sapka takmama bile izin vermiyo cikariyo nasil yapiyo bilmiyorm ya patlayana kadar agliyo sapka takinca ya da cikariyo :)
saol canm amin inş gerek kalmaz.Ben ilk doğduğı andan itibaren hastaneden beri takamadm kendi kendine sürte sürte çıkarıo şpakayı agmak gör bnde sadece dışırada aglasada takıorm napayım.altı açılınca bnm kızda susuo ama yapcak bişi yokfazla giydrm canm gazını ozmn yapamıolar benmki 3,5 aylık aralıkta doğdu sen giydrme ense ve burnunu kontrol et sen evde nasıl giyiniosan 1 kat fazla sını giydr sadece mesal ben içine bir sıfır tulum bide uzun kollu tulum giydirip üstüne eşprtman tarzı giydiriorm
Benim ki de aralikta dogdu dort ayligiz zaten oyle yapiyorm cnm ama bazen yine de terliyo benim ki oglan erkekler cok terler sicagi sevmez diyo annem gercekten de oyle pek sevmiyo sicagi yazin ciplak birakcam galiba :))
Çok terletme o şekilde hasta olur tatlım
Umarım sever canm biraz rahatlar katkı maddesi azla yok ya gaz almaz dr bronwsu durumn varsa ihmal etme derim tatlmZaten hastalanmasin diye gunde bes defa felan degistiriyorz kiyafetleri bu arada demin markete gidip hipp mama aldim uyuyo uyaninca denicem insallah yer carrefour da buldum
Tatlm naptn yedimi bebeğinZaten hastalanmasin diye gunde bes defa felan degistiriyorz kiyafetleri bu arada demin markete gidip hipp mama aldim uyuyo uyaninca denicem insallah yer carrefour da buldum
Size de allah ım sağlıkla büyümeyi nasip etsin cnm malesef biz mama
Umarım sever canm biraz rahatlar katkı maddesi azla yok ya gaz almaz dr bronwsu durumn varsa ihmal etme derim tatlm
Tatlm naptn yedimi bebeğin
Hmmm olsun saglıkla buyut ınsallah...
Ewet yedi ama bazen yine yememezlik yapiyo bugun doktorumuzu da degistirdik bu yeni doktor ilgilendi baya umarim boyle kalir
Umarm kalır içini fetah tut istemediğinde zorlama ama yava yavas acıktıkça alır unutma hiçbir canlı aç kalmaz:)
Biliyorm c birazdn gidip bakcam eczanede insallah bulurum biberondan bulmazsam yarina kalck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?