- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.483
- 448
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
-
Çünkü kendileri mutsuz,çünkü berbat hayatlarını sırf elalem boşandı demesin diye sürdürüyorlar. Sinek kadar kocam olsun o da başımda bulunsun zihniyetine mensuplar ve bırakın -zannetmeyi- alenen istiyorlar ki herkes kendileri gibi mutsuz olsun ,onlar bir fiske yiyorsa başkaları bir yumruk yesin... bu sayede berbat ve katlanılmaz hayatlarını çok normalmiş gibi devam ettiriyorlar. Çünkü böyle şeyler duyunca yalnız olmadıklarını anlıyor ve iğrenç hayatlarını görmezden gelebiliyorlarEvet malesef.Sürekli okuyorum bu yönde yorumları.Klavye başında yalan söylüyormuşuz,kendimizi mükemmel gösteriyormuşuz,aslında neler çekip gizliyormuşuz falanValla yaşadığım evlilik ütopik değil.Tercih meselesi.Akıllı tercih tabi.Baştan bile bile lades diyip sonra her evde şiddetin varolduğunu savunmak tuhaf.
Ayni siddet bende de var,negerek varmis, var arkadasim alinca ruhum huzur buluyor, bide kredi kartinin kart nosu dahil herseyini ezbere biliyorum,lanet olasica unutamiyorimdaİstediğimi bazen almama şiddeti oluyor
Diğer türlü asla şiddet olamaz. Olursa evliliğimiz olmaz
YokHer evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Hayır yokHer evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Genelleme değil canım bu ama ben hiç sözlü şiddet görmeyen birini görmedim. Bu sadece kadın değil bizlerde kavga anında erkeğe sözlü şiddet uygulayıp kırıyoruz o yüzden yok demek çok doğru gelmiyor bana. Ha dozajı aşmıyoruz o ayrı konu. Özür dilemesini de biliyoruz
Bi tek ben demişim demi burda şiddet bi şekilde var diye. Hey Allahım yaa. Ben yorumdan burdan çıkalı saatler olmuş. Yorumları aralardan çekip polemik yaratmaya çalışmayın artıkBence siz piskolojik siddetin tanimini blmiyorsunuz. Karsilikli kavga edebilmek piskolojik siddet degildir.
Bi tek ben demişim demi burda şiddet bi şekilde var diye. Hey Allahım yaa. Ben yorumdan burdan çıkalı saatler olmuş. Yorumları aralardan çekip polemik yaratmaya çalışmayın artık
Son gördüklerine yorum yap o zaman ben birçok kişiye bu konuda cevap verdim ben net dedim diğerler dolaylı yoldan var dedi ne farkederAmacim polemik yaratmak degil bu konuda net bir sekilde mutlaka vardir diyen ilk sizi gordum dogal olarak alintiladim. Kizacaksaniz siz cevap yazmak zorunda degilsiniz böylece konu uzamaz. Neyse size iyi geceler...
Uslubunuz asiri cirkin istedigim mesaji da alintilarim sizden izin alacak degilim.Son gördüklerine yorum yap o zaman ben birçok kişiye bu konuda cevap verdim ben net dedim diğerler dolaylı yoldan var dedi ne farkeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?