Lutfen durust olun

Çünkü kendileri mutsuz,çünkü berbat hayatlarını sırf elalem boşandı demesin diye sürdürüyorlar. Sinek kadar kocam olsun o da başımda bulunsun zihniyetine mensuplar ve bırakın -zannetmeyi- alenen istiyorlar ki herkes kendileri gibi mutsuz olsun ,onlar bir fiske yiyorsa başkaları bir yumruk yesin... bu sayede berbat ve katlanılmaz hayatlarını çok normalmiş gibi devam ettiriyorlar. Çünkü böyle şeyler duyunca yalnız olmadıklarını anlıyor ve iğrenç hayatlarını görmezden gelebiliyorlar

Böyle düşünecek duruma gelmeniz çok üzücü.
İnşallah bundan sonraki günleriniz gercekten de içinde şiddet olmadan da evlilik olabiliyormuş diye düşünebileceğiniz kadar güzel olur.

Yok olursa saygım kalmaz beraberinde saygı duymadığım insanıda sevemem buda bir yuvanın dağılması demek

kiminde fiziksel şiddet,kiminde maddi şiddet,kiminde duygusal şiddet, kiminde psikolojik şiddet..... var Allah var ama herkesin kedine göre. bu hayat sonuçta her zaman inişler çıkışlar olacak elbet insanız biz. Eşin yapmasa birgün sen yapacaksın belki. eşinle hiç kavga etmeyecek mısın?hayır deme inanmam. o kavgalar senden yada eşinden zamanla birşeyler götürmeyecek mi?hayır deme inanmam. saygı bitmediği sürece sevgi daim olduğu sürece evlilikte huzurlu bir şekilde baki kalır. her evlilikte şiddet var mı gibi bir soru çok yanlış herkes kendinden mesul ben var desem sende de mi olacak,başkası yok dese olmayacak mı sende sanıyorsun? iş sende ve hayatındakinde biter burda.

Yok yok yok. Evliligimde fiziki ya da psikolojik siddet yok!

Herkes adina genel konusup,her evlilikte siddet var diyenler kendinizi kandirmayin.

Babamin da Anneme el kaldirdigini ne gordummm ne de duydum..
Ayni sekilde babacigim bizede oyleydi bagirmaya bile kiyamazdi zaten normali de budur.
Suan cevremde genclerden hic duymadim ama yaslilarimizdan malesef cok duydum.

Yok.sadece sakalari bazen delirtiyor ben bununsa siddet oldugunu dusunuyorum
Esim mutlu oluyor ana ben geriliyoru ciddiyim diye olsa.
Ama sukur cevremdede hic yok

Hayır tabiki bu konuyu neden bu kadar basite indirgiyorsunuz ki
Her evde vardır diyerek
Böyle bir olaya asla tahammül edemem , tolere eden hemcinslerime de uyuz olurum
Bugün bana elini kaldıran adam yarın 3 sayfa haberi de yapar bizi
Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin lütfen

Bence siz piskolojik siddetin tanimini blmiyorsunuz. Karsilikli kavga edebilmek piskolojik siddet degildir.

Bi tek ben demişim demi burda şiddet bi şekilde var diye. Hey Allahım yaa. Ben yorumdan burdan çıkalı saatler olmuş. Yorumları aralardan çekip polemik yaratmaya çalışmayın artık

Amacim polemik yaratmak degil bu konuda net bir sekilde mutlaka vardir diyen ilk sizi gordum dogal olarak alintiladim. Kizacaksaniz siz cevap yazmak zorunda degilsiniz böylece konu uzamaz. Neyse size iyi geceler...

Amacim polemik yaratmak degil bu konuda net bir sekilde mutlaka vardir diyen ilk sizi gordum dogal olarak alintiladim. Kizacaksaniz siz cevap yazmak zorunda degilsiniz böylece konu uzamaz. Neyse size iyi geceler...
Son gördüklerine yorum yap o zaman ben birçok kişiye bu konuda cevap verdim ben net dedim diğerler dolaylı yoldan var dedi ne farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…