- 25 Aralık 2017
- 58
- 17
- 3
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
-
Ya benim aklım almiyo vallahi bak kaç kez yazdim sizler yazıyorsunuz çıkıp ortaya yoo illaki vardır biride yazmış ki ya bir tokat ya cimcirme olurmuş yani nasıl ya hiç olması diyorum olamazda bu konuda çok netim ama şu var şiddet gören normallestiriyor buna kesin olarak inandım artık malesef durumumuz çok kötü kadınlar kanıksamış olur ya illa ki olur diyorlar iki insan gibi konuşabilme ihtimalimiz yok gibi
ya iki insan gibi konusabilme ihtimalimiz yok gibi ne demek kim ister ki siddet gormeyi ben de isterdim konusarak hallolsun kendinizi oyle nir konuma koydunuz ki siddet gormeyen arkadaslar digerlerinin bunu yasamasi tammamen kendi sorunu gibi yazmissiniz ..yasayan bilir baska bir sey demiyorumYa benim aklım almiyo vallahi bak kaç kez yazdim sizler yazıyorsunuz çıkıp ortaya yoo illaki vardır biride yazmış ki ya bir tokat ya cimcirme olurmuş yani nasıl ya hiç olması diyorum olamazda bu konuda çok netim ama şu var şiddet gören normallestiriyor buna kesin olarak inandım artık malesef durumumuz çok kötü kadınlar kanıksamış olur ya illa ki olur diyorlar iki insan gibi konuşabilme ihtimalimiz yok gibi
Ya benim aklım almiyo vallahi bak kaç kez yazdim sizler yazıyorsunuz çıkıp ortaya yoo illaki vardır biride yazmış ki ya bir tokat ya cimcirme olurmuş yani nasıl ya hiç olması diyorum olamazda bu konuda çok netim ama şu var şiddet gören normallestiriyor buna kesin olarak inandım artık malesef durumumuz çok kötü kadınlar kanıksamış olur ya illa ki olur diyorlar iki insan gibi konuşabilme ihtimalimiz yok gibi
Bizimkinde o veya bu şekilde oldu. Belki çok ters gelecek herkese ama el kalkarsa boşanıcam diyenlerden değilim. İnsan şeytana uyup bi yanlış yapabilir (her iki taraf için de konuşuyorum) tekrarlanmadıkca boşanma sebebi değil bence.Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Hayır tabii ki. .şiddet olmasi ne demek ya...elbette olmamalı ve benim evliligimde yok...Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Evet aynen kendi sorunu çünkü insan olarak ozsaygimiz olmalı adamın biri gelicek veni dövücek dövücek bende diyeceğim eee napiyim anam babam üzülür evlâdım var gibi vs bahaneler bulup hayatıma devam edeyim bal sana şunu soylıyım eşim asla zaten vurmazda olaki vurmaya niyetlendi kıyamet kopar neler yapacagimi kendi benden daah iyi bilir ben sinip kenara oturmam ıste bütün mesele buya iki insan gibi konusabilme ihtimalimiz yok gibi ne demek kim ister ki siddet gormeyi ben de isterdim konusarak hallolsun kendinizi oyle nir konuma koydunuz ki siddet gormeyen arkadaslar digerlerinin bunu yasamasi tammamen kendi sorunu gibi yazmissiniz ..yasayan bilir baska bir sey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?