govilmislerdengil
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Aralık 2017
- 22
- 8
- 1
- 38
- Konu Sahibi Patlamayancinmisir
-
Bir an daha önce ben yaZdım bunu diye okudum resmen beni anlatmışsın benim de şimdi6 yaşında bir evladım var diye evliyim bn de de yok çok şükür allah korusun elim kurusun oğluma vurursam da öyle içim ezilmiş bu şisdet olayındanCocukken annem beni surekli, hergun doverdi hergun. Saniyordum ki annelerin dovmesi normal horsey, anneler dover cunku cocuklar hakeder. Anne tabi o, buyuk ya, hakettigimiz icin dovdugunu soylerdi. Butun bacaklarim mor, yesil curuk olurdu, suratim curuk, kafam sismis, her yerim terlik, oklava, bilumum eline ne hangi alet gectiyse onun izi olurdu. Dedim ya normal saniyordum, buyuyunce gordum ki cocuklari ne yaparsa yapsin hic ama hic dovmeyen aileler varmis. Anne ve babasindan bir tokat bile yemeden yetismis kisiler var. Babam annemi doverdi, normal sanirdim. Biz kardesimle dovusurduk, normal sanirdim.
Evlendim, esimde asla ve katiyen siddet yok. Hic yok. Cocugumuz var, kesinlikle ve kesinlikle ailemizde siddet yok, bagirma yok, sert bir sekilde kizma yok. Sert bir sekilde kolumu, bacagimi cekistirme, eliyle itme vs gibi seyler bile yok. Ben de cok garipsedim basta, esimin tabiriyle gercekten dayaga alismisim, anormal geldi bana ailemiz.
Annem, babam, kardesim hala aynilar, hala kufur ve kavga dolu hayatlarina devam ediyorlar, ben o ortamdan uzagim cok sukur. Siddet normal birsey degil. Hicbir yerde olmamali.
Insallah siddet gormezsiniz cunku uzaktan ben de boyle konusuyordum :)) siddet gormek de kadinin sucu oldu ya daha nolsun bir de burasi kadinlar kulubu guler misin aglar misin yaEvet aynen kendi sorunu çünkü insan olarak ozsaygimiz olmalı adamın biri gelicek veni dövücek dövücek bende diyeceğim eee napiyim anam babam üzülür evlâdım var gibi vs bahaneler bulup hayatıma devam edeyim bal sana şunu soylıyım eşim asla zaten vurmazda olaki vurmaya niyetlendi kıyamet kopar neler yapacagimi kendi benden daah iyi bilir ben sinip kenara oturmam ıste bütün mesele bu
Neden ısrarla anlamıyorsun kadinin sucu mu dedim susmasi sessiz kalması her yerde olur demesi suçlu yapıyor evet görürsem dedigimi yaparım diyorum çünkü devam edemem karakterim buna müsait değil yani ben hep böyleydim o yüzden evet dayak yiyip bekliyorsa b8 insan kimse ona birşey yapamazInsallah siddet gormezsiniz cunku uzaktan ben de boyle konusuyordum :)) siddet gormek de kadinin sucu oldu ya daha nolsun bir de burasi kadinlar kulubu guler misin aglar misin ya
Yok.Her evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Evet malesef.Sürekli okuyorum bu yönde yorumları.Klavye başında yalan söylüyormuşuz,kendimizi mükemmel gösteriyormuşuz,aslında neler çekip gizliyormuşuz falanbunu diyenler tum dunyayi kendi hayatlari gibi saniyorlar , her ofkelenen insanin bagrindigini dusunuyorlar , ve bu durumu o kadar benimsemisler ki aksini soyleyenr inanmiyorlar :) saka gibi gercekten
Tabiki hayır. Bı sadece bir kandırmacaHer evlilikte siddet o ya da bu sekilde var mi ?
Psikolojik siddet seviyesinde bi kavgamiz yok cok sukur.herkes birbirine bagirir burda onemli olan rencide edici cumlelerin kullanilmamasi.ayrica sirf herkes siddet goruyor tezinizi dogrulamak adina eski konularimdan bakip cvp vermeniz cok ilginc.uzgunum ama bizim ailede ne psikolojik ne fiziksel siddet yok.her bagirma kizma psikolojik siddet degildir.Konularınızda “eşime cevap vermesem daha da çıldırıyor, hep kızıyor bağırıyor” yazmıştınız. Bu sözlü şiddettir. Siz uygulamasanız da eşiniz size uyguluyor çıldırıyor dediğinize göre. Şiddet sadece fiziksel değildir.
Kiz sanki beni anlatmisisnCocukken annem beni surekli, hergun doverdi hergun. Saniyordum ki annelerin dovmesi normal horsey, anneler dover cunku cocuklar hakeder. Anne tabi o, buyuk ya, hakettigimiz icin dovdugunu soylerdi. Butun bacaklarim mor, yesil curuk olurdu, suratim curuk, kafam sismis, her yerim terlik, oklava, bilumum eline ne hangi alet gectiyse onun izi olurdu. Dedim ya normal saniyordum, buyuyunce gordum ki cocuklari ne yaparsa yapsin hic ama hic dovmeyen aileler varmis. Anne ve babasindan bir tokat bile yemeden yetismis kisiler var. Babam annemi doverdi, normal sanirdim. Biz kardesimle dovusurduk, normal sanirdim.
Evlendim, esimde asla ve katiyen siddet yok. Hic yok. Cocugumuz var, kesinlikle ve kesinlikle ailemizde siddet yok, bagirma yok, sert bir sekilde kizma yok. Sert bir sekilde kolumu, bacagimi cekistirme, eliyle itme vs gibi seyler bile yok. Ben de cok garipsedim basta, esimin tabiriyle gercekten dayaga alismisim, anormal geldi bana ailemiz.
Annem, babam, kardesim hala aynilar, hala kufur ve kavga dolu hayatlarina devam ediyorlar, ben o ortamdan uzagim cok sukur. Siddet normal birsey degil. Hicbir yerde olmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?