Lutfen durust olun

Bir an daha önce ben yaZdım bunu diye okudum resmen beni anlatmışsın benim de şimdi6 yaşında bir evladım var diye evliyim bn de de yok çok şükür allah korusun elim kurusun oğluma vurursam da öyle içim ezilmiş bu şisdet olayından

Sanki siddetin olmamasi dogal bir durum degilmis gibi dusunuyorsunuz?
Fiziksel yada psikolojik hicbir sekilde siddet zaten olmamali..benim evliligimde yok.Olsaydi zaten esimde olmazdi benim için..

Insallah siddet gormezsiniz cunku uzaktan ben de boyle konusuyordum :)) siddet gormek de kadinin sucu oldu ya daha nolsun bir de burasi kadinlar kulubu guler misin aglar misin ya

Yok.
İnsanlıktan nasibini almış bir sürü evli erkek var bu ülkede. Eğer kendi evliliğinizde bu sorunu yaşıyorsanız,sineye çekip oturmayın lütfen.

Bence de kendizini rahatlatmaya çalışmayın. Evlilikte şiddet olması normal ve her evlilikte olan, tolore edilebilir bir durum değildir. Şiddet varsa o evlilik yanlıştır.

Insallah siddet gormezsiniz cunku uzaktan ben de boyle konusuyordum :)) siddet gormek de kadinin sucu oldu ya daha nolsun bir de burasi kadinlar kulubu guler misin aglar misin ya
Neden ısrarla anlamıyorsun kadinin sucu mu dedim susmasi sessiz kalması her yerde olur demesi suçlu yapıyor evet görürsem dedigimi yaparım diyorum çünkü devam edemem karakterim buna müsait değil yani ben hep böyleydim o yüzden evet dayak yiyip bekliyorsa b8 insan kimse ona birşey yapamaz

bunu diyenler tum dunyayi kendi hayatlari gibi saniyorlar , her ofkelenen insanin bagrindigini dusunuyorlar , ve bu durumu o kadar benimsemisler ki aksini soyleyenr inanmiyorlar :) saka gibi gercekten
Evet malesef.Sürekli okuyorum bu yönde yorumları.Klavye başında yalan söylüyormuşuz,kendimizi mükemmel gösteriyormuşuz,aslında neler çekip gizliyormuşuz falan Valla yaşadığım evlilik ütopik değil.Tercih meselesi.Akıllı tercih tabi.Baştan bile bile lades diyip sonra her evde şiddetin varolduğunu savunmak tuhaf.

Psikolojik siddet seviyesinde bi kavgamiz yok cok sukur.herkes birbirine bagirir burda onemli olan rencide edici cumlelerin kullanilmamasi.ayrica sirf herkes siddet goruyor tezinizi dogrulamak adina eski konularimdan bakip cvp vermeniz cok ilginc.uzgunum ama bizim ailede ne psikolojik ne fiziksel siddet yok.her bagirma kizma psikolojik siddet degildir.

yok tabii ki, eşinize baştan çizgilerinizi çizmeli ve bunda kararlı olmalısınız.
eşiniz bilmeli ki "şiddet varsa ben yokum"

Her evliliğin kendi içinde sorunları olabilir. Ama her evlilikte şiddet vardır demek yanlış olur. herkes kendi evliliğini baz alsın konuşsun.
ben 9 aylık evliyim, cevabım... şiddet yok..

Kiz sanki beni anlatmisisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…