Lütfen düşüncelerinizi söyleyin bana :(

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhaba uzun zamandır yazmamıştım beni hatırlarsınız nişanlandım 1 ay içinde aldatıldım yüzükleri geri verdim binbir türlüolaylarla darmadağın oldum..Hergün gelecek mi diye sizlere sordum bana gerek mantıklı gerek ağır şeyler yazanlar oldu bekleme yine aldatır diye 2 ay geçti geri geldi sizi dinlemedim gittim görüştüm barıştım 3 hafta devam ettik sonra yine aynı gizemlilik saklama aldatma binbir türlü şüphelerle uğraşmaya başladım yine aynı adamdı değişmemişti sonra yine terk ettim.. Kendime söz verdim bir daha asla takip etmeyecem beklemeyecem dedim ve etmedim. Sonra bir gün aniden yoluma çıktı arkadaşıyla ama ben ailemleyim diye arabayla geçtiler gittiler çok kötü oldum ama yine dik durdum unutmaya devam ettim. aradan 1 ay geçti bi baktım aniden takip isteği attı geri çekti hiç tepki vermedim yine tuttum kendimi unutmaya devam ettim ki 2 gün önce aniden bi msj geldi bana arkadaşı yazdı nasılsın nerelerdesin bi gittin pir gittin diye biraz konuştuk sonra eski nişanlımın kötü olduğunu her şeyin berbat gittiğini söyledi bana bende hiç tepki vermeden anladım dedim msjda sonra kendine iyi bak görüşürüz dedi numaramı kaydetti tekrar başladı paylaşımlarıma bakmaya arkadaşı.. 2 gün oldu paylaştığım her şeye bakıyorlar ama yazmıyorlar .. Daha öncede hep bu arkadaşını araya sokup barıştırırdı bizi ama bu defa arkadaşı da yemin etmişti karışmam diye 5 ay olmuş arkadaşı yine meydana çıktı sizce neden amaç nedir ne yapmayı planlıyorlar neden tekrar yazmadılar yada neden yazdı arkadaşı ? Şuanki amacını merak ediyorum bana söyleyin

Son düzenleme:
Ahh canım be konuyu bilmiyorum ama bi an önce bırak bu adamı unutmak için herşeyi yap onun ne yaptığı önemli değil senin naptığın önemli artık dönme bu adama

Bu kişiden hayır geleceğini sanmıyorum
Birşeyleri yoluna koymuşsun aklını karıştırma
Evlenmeden aldatan adamdan hayır gelmez

İnsanın kendine ettiği kötülüğü bir cihan biraya gelse yapamazmış. Bu saatten sonra size ne! Halen beklenti içindesiniz. O kadar karaktersiz birinin arkadaşı da karaktersiz der iletişimi keserim. Hem de bu arkadaş ikinci kere aldatılmama dolaylı da olsa sebep olduysa.

Şu evlendikten sonra “çok değişti” diye başlayan aldatılma konularının %98 inin başlangıcına sahipsiniz. Gözlerinizi kapatıp kapatmamak, kendinize saygı duyup duymamak size kalmış.

Son düzenleme:
Daha ne diye onun pesinden düsünüyorsun ki?
Kendinizi kücük düsürmeyi birakin artik. Oldu bitti gitti. Sen hayatina bak kötüyse kötü sanane. O seni düsündümü aldatirken?
Heryerden engelle yoksa sen yine barisirsin gibime geliyor

Adam sizle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor siz de buna müsaade ediyorsunuz. Hadi bazı kadınlar eziyet gördükleri erkekten maddi ailesel sebepler çocuk gibi sebeplerle uzaklaşamıyor onlar için üzülüyorum ama sizi bu adama mahkum eden sadece kendinizsiniz. Size acımıyorum bile hakettiğiniz muameleyi görüyorsunuz

"Sizsiz yapamamış, hasretinizden prangalar eskitmis, arkadaşı yollariniza revan olmuş, Mecnun olmuş çöllere düşmüş. Daha neniz olsun engelsiziniz olmuş." Demeyeceğim tabi ki. Kimse buradan size böyle şeyler demeyecek evlenmeden sizi aldatıp durmuş. Siz buradan olumlu yanıt alsanız döneceksiniz. Belli ki. Göz göre göre aldatılmaktansa hiç evlenmemek evladır.

Sizi aldattığı için nişan attığınız bu adam size dönse ve artık aldatmayacağım dese, hatta 2-3 ay birlikte olsanız ve aldatmasa gerçekten, sizinle evlenmek istese güvenip evlenir miydiniz? Aileniz o kadar rezillik yaşandıktan ve siz o kadar üzüldükten sonra kabul eder miydi bu evliliği? Bunlara cevap verin bence. Cevabınız sizi yönlendirecektir. Sorunuza gelince, evet, birkaç güne arar bu adam sizi. Amacı ego tatmini sanırım. Kendisine aşık ve her döndüğünde aynı yerden devam edebildiği, “sen hayatına bak, ben burdayım, beklerim seni” tarzı birisiniz.

Neden ısrarla bu adamı hayatınızın başrolü yapıyorsunuz. Biraz mantık birazda gururunuzu devreye soksanız bize bile gerek duymadan zaten hayatınızdan engelleyebilirsiniz bu adamı. Ama belli ki tam anlamıyla istemiyorsunuz hayatınızdan çıkarmak.

Düşüncem ise bu adama bir daha inanmayın. Bir an önce size ulaşabileceği her yerden onu defedin. Ortak arkadaşlarınızda dahil yani. Onun sayesinde tamıdığınız arkadaşlarınızı silin. Size değer veren arkadaşlarınızıda uyarın ve bir daha inanmayın

Yenilen pehlivan gurese doymazmis.

Senin ki de o hesap.

Adam ise yaramazin teki senin anlatmana bakilirsa

Neden diye sorma engelle arkadasini da onu da.

Ya Allahım hala neden diyorsun.Gerekirse sosyal medya hesaplarını kapat kimseyi görme görüşme.Adam boynuzlamış seni. 2 gün sonra pembe panjurlu evinin hanımı çocuklarının anası olursun o haldeyken de boynuzlanırsın. Kaldırabilecek misin ?

Yalnız kaldığı dönemde aklına düşmüşsündür, bugün affetsen en fazla yeni birini bulana kadar seninle devam eder sonra yine hop eski hale dönersiniz. Kendini kullandırma, seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamasına izin verme. Bir insana en fazla bir kez şans verilir, tekrarı bence bile bile lades demektir.

Hala aklınız onda yani o takip isteği attıysa siz neden kabul ettiniz hala sizinle ilgilendiğine kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz gelse yine kabul edeceksiniz doymadınız mı aldatılmaya engelleyin arkadaşlarını falan ne işi var sizin hesabınızda bu şekilde unutamazsınız ki

siz şu sürekli cafeye eski sevgilim gidiyor benim gitmem için gidiyor cafeye tesadüfen gitmiş gibi yapsam falan diyen kişisiniz değil mi ve hala takıntınız devam ediyor aylar geçmiş hala onun sizi sevdiğini düşünüyorsunuz

amaçları seni tekrar kandırıp tekrar aldatmak.
Daha açık yazayım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…