Hayır canım kimseye bir şey ispatlamak zorunda değil ki.Sizin için bu kadar önemliyse doktora gidip rapor al
Öyle tabii ki değil. Ama bu düsünce icini kemiriyorsa kafasi rahat etsinHayır canım kimseye bir şey ispatlamak zorunda değil ki.
tabi ya gerdekte soyunup raporu üstüne koyup hazır beklesinSizin için bu kadar önemliyse doktora gidip rapor al
Ne diyebilirim ki bence cok saçma bunu önemsemesi ve nisanlisinin yüzünün düsecegini bu kadar umursuyorsatabi ya gerdekte soyunup raporu üstüne koyup hazır beklesin
açıkçası daha önce ilişkiyi yaşamamış olmama rağmen bendede ilk gece korkusu vardı.Ya bi aksilik olurda böyle bişeyle karşı karşıya kalırsam diye.Ve öyle de oldu.Kendimden emindim,Ama kan denen bişey yok..Hafif pembe gibi yani toz pembe olarak bile adlandırabiliriz bu pembeliği,en fazla 2 damla kdardı.Şok oldum.Çok kafaya takmıştım ve korktuğun olmuştu.Eşimle bu konuyu daha öncede konuşmuştk ve ilişkimn olmadığını söylemiştm.O an yalancı gibi hissettim kendimi ve netten bu konuyla alakalı bilgileri açıp okumasını istemiştim.Ben bile ona yalan söylemiş kandırmış gibi hissettim onun düşüncelerini düşünmek istemiyordm bile.O bilgileri okumadan öncede tepki göstermemişti bana ikimizde şaşırmıştk sadece.Bilgileri okuduktn bikaç doktor videosu izlediktn snra unuttu gitti.şuan sen yazmasan hatırlamiyacaktm bile.kızlar asla geri kafalı değilim ama bazen hayatımızdaki insanlar "bu da dert mi" dedirtecek şekilde davranabiliyorlar malesef
kızlar ben nişanlıyım düğünüm ekimde nasip olursa. nişanlı insanların konuştuğu gibi özel konuları konuşur ederiz. nişanlım için düğün gecesindeki o kan olayı çok mühim. bunu o kadar dile getirdi ki (durduk yere değil ben sordukça açıkladı) bende paranoya oldu ya kanamazsa diye. çünkü tepkisi ne olur bilemem. bu konuyu çok önce konuşmuştuk o ara kafama takıldı ve unuttum. ocak ayında kuzenim evlendi ilk gecesinde kan gelmemiş eşi bozuk atmış yüzü düşmüş kuzenimle çok yakınızdır sabahına beni arayıp ağlayarak anlattı (bu arada kuzenim evlenmeden önceki sevgilisiyle ilk kez birlikte olmuş ve o zaman da kan gelmemiş.) ben o zaman konuştum onunla dedim her kadın kanamıyor bazıları esnekmiş bazılarında doğuştan yokmuş eşine bunu anlat. biliyorum demişti anlatmış adam tamam demiş ama suratı tavrı kızı çok üzmüş. benim atlattığım bu paranoya kuzenimin olayından sonra tekrar patlak verdi. aynı zamanda anksiyete hastalığım var bu da beni etkiliyor olabilir ama kuzenimin yaşadıklarını yaşamak istemiyorum geceleri düşünmekten uyuyamıyorum kızlar napmam lazım. bu arada nişanlım çok iyi biridir hiç evlilik düşünmeyen beni ikna etti güven verdi başka bir sorunum yok bu konuyu da içimde yaşıyorum ona söylersem beni yanlış anlayabilir. bi yandan da evrene kızgınım neden bu zar tek kadınlarda var neden sadece biz korkuyoruz kanıtlayamamaktan. keşke bu konuda da eşit davranılsaydı. isyan etmiyorum belki de korkularım yersiz ama bu düşüncemi yenemiyorum lütfen yardım edin..
bunu yazmamın sebebi ise çok kafana takarsan psikolojik olarak kendini etkilersin canm.Bunu yapmaaçıkçası daha önce ilişkiyi yaşamamış olmama rağmen bendede ilk gece korkusu vardı.Ya bi aksilik olurda böyle bişeyle karşı karşıya kalırsam diye.Ve öyle de oldu.Kendimden emindim,Ama kan denen bişey yok..Hafif pembe gibi yani toz pembe olarak bile adlandırabiliriz bu pembeliği,en fazla 2 damla kdardı.Şok oldum.Çok kafaya takmıştım ve korktuğun olmuştu.Eşimle bu konuyu daha öncede konuşmuştk ve ilişkimn olmadığını söylemiştm.O an yalancı gibi hissettim kendimi ve netten bu konuyla alakalı bilgileri açıp okumasını istemiştim.Ben bile ona yalan söylemiş kandırmış gibi hissettim onun düşüncelerini düşünmek istemiyordm bile.O bilgileri okumadan öncede tepki göstermemişti bana ikimizde şaşırmıştk sadece.Bilgileri okuduktn bikaç doktor videosu izlediktn snra unuttu gitti.şuan sen yazmasan hatırlamiyacaktm bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?