lütfen fikir belirtin kızlar

demet842

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
12
-35
1
32
kızlar asla geri kafalı değilim ama bazen hayatımızdaki insanlar "bu da dert mi" dedirtecek şekilde davranabiliyorlar malesef
kızlar ben nişanlıyım düğünüm ekimde nasip olursa. nişanlı insanların konuştuğu gibi özel konuları konuşur ederiz. nişanlım için düğün gecesindeki o kan olayı çok mühim. bunu o kadar dile getirdi ki (durduk yere değil ben sordukça açıkladı) bende paranoya oldu ya kanamazsa diye. çünkü tepkisi ne olur bilemem. bu konuyu çok önce konuşmuştuk o ara kafama takıldı ve unuttum. ocak ayında kuzenim evlendi ilk gecesinde kan gelmemiş eşi bozuk atmış yüzü düşmüş kuzenimle çok yakınızdır sabahına beni arayıp ağlayarak anlattı (bu arada kuzenim evlenmeden önceki sevgilisiyle ilk kez birlikte olmuş ve o zaman da kan gelmemiş.) ben o zaman konuştum onunla dedim her kadın kanamıyor bazıları esnekmiş bazılarında doğuştan yokmuş eşine bunu anlat. biliyorum demişti anlatmış adam tamam demiş ama suratı tavrı kızı çok üzmüş. benim atlattığım bu paranoya kuzenimin olayından sonra tekrar patlak verdi. aynı zamanda anksiyete hastalığım var bu da beni etkiliyor olabilir ama kuzenimin yaşadıklarını yaşamak istemiyorum geceleri düşünmekten uyuyamıyorum kızlar napmam lazım. bu arada nişanlım çok iyi biridir hiç evlilik düşünmeyen beni ikna etti güven verdi başka bir sorunum yok bu konuyu da içimde yaşıyorum ona söylersem beni yanlış anlayabilir. bi yandan da evrene kızgınım neden bu zar tek kadınlarda var neden sadece biz korkuyoruz kanıtlayamamaktan. keşke bu konuda da eşit davranılsaydı. isyan etmiyorum belki de korkularım yersiz ama bu düşüncemi yenemiyorum lütfen yardım edin..

E kuzenin zaten öyle ya da böyle bakire değilmiş ki niye kan beklemiş? Sen niye kendini onunla kıyaslıyorsun?
Madem bu kadar taktın nişanlına buna yakın bi konu açıldığında böyle de bi ihtimalin olduğunu söyleyeceksin. Anlamıyorsa ya da bilime bu denli uzaksa da yol vereceksin. Ama kuzenin gibi d2ğil dürüst olarak yap bunları.

Kan gelmezse sana inanmayacaksa eğer niçin evlenecek ki seninle? Bugün kanda inanmayan öbür gün başka bir şeye inanmaz. Birbirine tam manasıyla güvenmeyen insanların evlenmelerine karşıyım. Bu tarz tiplere katlanamıyorum. Sizin yerinizde olsaydım nişanlım benimle bu konuşmayı yaptığı andan itibaren bende bir şeyler biterdi.

En son "tepkisi ne olur bilemem" yazan yere kadar okudum.
Ne yapacaği belli olmayan adamla evlenme. Bu kadar bu işe onem veren biriyle zaten hiç hiç evlenme.

Ne diyeyim ki . Ya kan gelmezse diye değil de nişanlım neden böyle bir zihniyete sahip diye düşünseniz bunun için üzülseniz daha iyi olmaz mı ? Çok yanlış bi durum ama siz de öyle düşünüyorsanız kadın doğum doktoruna gidip baktırın ama hastaneler de corona yuvası şu dönemde

Evren ne ya. Bu da yeni moda oldu gençlerde. Sinir oluyorum.

açıkçası daha önce ilişkiyi yaşamamış olmama rağmen bendede ilk gece korkusu vardı.Ya bi aksilik olurda böyle bişeyle karşı karşıya kalırsam diye.Ve öyle de oldu.Kendimden emindim,Ama kan denen bişey yok..Hafif pembe gibi yani toz pembe olarak bile adlandırabiliriz bu pembeliği,en fazla 2 damla kdardı.Şok oldum.Çok kafaya takmıştım ve korktuğun olmuştu.Eşimle bu konuyu daha öncede konuşmuştk ve ilişkimn olmadığını söylemiştm.O an yalancı gibi hissettim kendimi ve netten bu konuyla alakalı bilgileri açıp okumasını istemiştim.Ben bile ona yalan söylemiş kandırmış gibi hissettim onun düşüncelerini düşünmek istemiyordm bile.O bilgileri okumadan öncede tepki göstermemişti bana ikimizde şaşırmıştk sadece.Bilgileri okuduktn bikaç doktor videosu izlediktn snra unuttu gitti.şuan sen yazmasan hatırlamiyacaktm bile.

Daha önce birsey yasamadiysaniz orda duruyordur kendiliğinden gidecek birsey değil neticede.
Çok stres yapıyorsan doktora git kızlik çeşidin ne öğren . Yoksa bu sekilde evlilikte başka cinsel sorunların başlar.
Benimde kafa yapım herkes kendini eşine saklamalı. Hem kız hem erkek ayırt edilmeksizin. Bu geri kafalılık değil tercih meselesi.
Farklı şekilde düşünsem ona göre de hayatımda biri olurdu. Bana şu çok saçma geliyor ...bulunduğu ortam örf adete dikkat ediyor o ortamdan seçip evleniyorsa bunu geri bulmak çok saçma. .
Herkes kendi kafasina uygun kişiler le evlenmeli. (Dini inanç, kültür ,gelenek görenek bunlar evlilikte herzaman önemli olur ve geçim konusunu etkiler.)

bunu yazmamın sebebi ise çok kafana takarsan psikolojik olarak kendini etkilersin canm.Bunu yapma

Siz kendinizden eminseniz kafaya takmanıza gerek Yok ki kan gelebilir de gelmeyebilirde kuzeniniz gibi öncesi bir yakınlık kurmadıysanız boş yere kafanıza takmayın

Her ilk ilişkide kan gelmiyor, gelmeyince bozulacak adamla da evlenmem. Nişanlınızda kan gelmezse size bozuk atacaksa sözünüze güvenmiyor diyerek ilişkinizi sorgulayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…