Bekar kişilerle mi yapmışlardır acabaErkeklerin evlenene kadar çok masum takılacağını sanmıyorum. Bu zamanda yapmayan erkek yoktur. Eşim benle tanışmadan önce de yapmıştır. Hiç sorgulamadım da... ama her önüne gelenle yapan erkek tehlikeli, hastalık kapma durumu olabilir o konuda temkinli olun
Evli kisilerle mi yapmasını tercih ederdiniz. Sevismisler iste. Imamnikahina kasacaklarini sanmam.Bekar kişilerle mi yapmışlardır acaba
Bekar kişilerle mi yapmışlardır acaba
Ama bekar biriyle nasıl ilişkisi olabilir o dereceEşimin evli veya ilişkisi olan biriyle yapacak karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum. Eğer sizin de bu konuda şüpheniz yoksa hastalık vs durumu yoksa kurcalamayın beyninizi fazla. Şüphe sevgiyi yok eder
Ama bekar biriyle nasıl ilişkisi olabilir o derece
Utandığım için soramıyorum da. Ama zor durumda bırakacak bişey yapmadım dedi.Tercih meselesi evlenmeden yapanda var
Ama bekar biriyle ileri derece ne yaşayabilir kiEvli kisilerle mi yapmasını tercih ederdiniz. Sevismisler iste. Imamnikahina kasacaklarini sanmam.
Bekarlar da sevisiyor ya bekarlarin şeyinde kilit yok neyine şaşırdıniz bu kadar?Ama bekar biriyle nasıl ilişkisi olabilir o derece
Ay vallahi anlamadım he bişey şaka mı yapıyor bize arkadaş anlamadım?Bekarlar da sevisiyor ya bekarlarin şeyinde kilit yok neyine şaşırdıniz bu kadar?
Ben de anlamadım.Ay vallahi anlamadım he bişey şaka mı yapıyor bize arkadaş anlamadım?
Kabul eder takıntı yapmazdınız yanicanım 30 yaşına gelmiş adam ne bekliyosun? dini ya da ahlaki yargılarından ötürü karşı olanları tenzih ederek söylüyorum hiç cinsel tecrübesi olmasa daha garip olmaz mıydı?
Şeyinde kilit yok ama namusu varBekarlar da sevisiyor ya bekarlarin şeyinde kilit yok neyine şaşırdıniz bu kadar?
Ne bileyim namuslu bi kız yapmaz bence demek ki diğer kızlarda normal değilBenim eşim eski nişanlısıyla bilgiğin evli gibi takılmş. yaşayabliir bekarlada yani tercih meselesi. Sen geçmişe takılma
Ona kalırsa erkeğinde namusu var.. herkesin kendi tercihidir bu..Şeyinde kilit yok ama namusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?